TisdagTråk

Finns det någon tråkigare tisdag? Har inte gjort ett enda dyft idag! Får bli en tjockis kväll idag med, chips och coca cola. Finns inget bättre om man bortser ifrån McDonalds också (a) bra att man är nyttig, kanske får börja träna snart så att man inte rullar fram.. Inte världens roligaste kanske ;)

  Och jag vill ha nyår nu, bara två dagar- inte ens det! Och då blir det skoj förhoppningsvis! :)
I morgon ska jag i alla fall vistas lite ute så jag inte ruttnar framför tangentbordet. Bättre och vara ute än att gra en massa hussysslor också. 

  Och var är alla roliga människor? Inte många som är inloggade på msn idag. . de har kanske haft en mer händelserik dag än jag. Mycket troligt ;) 
Sober..?



Dikt:

Hur blev de flitiga arbetsmänniskorna så rastlösa och trasiga? De uppriktiga och tillitstrogna, när förvandlades dem till något så opassande som svekfulla och otrogna?
Att vi söker efter en bekräftelse och olika sätt att bli accepterade på: vi letar ständigt efter nya sätt att bli uppskatta och värd att bli ägnad en stunds tanke.
Att vi sedan flyr och gömmer oss ifrån våra misstag och handlingar, bara för att man inte ska förlora den uppmärksamhet som man lyckats fånga.
Vi använder oss utav ursäkter och patetiska beskyllningar för att lyckas hålla oss osårbara.
- Vad är det annat än ett fegt misslyckande från en patetisk individ som ständigt söker efter och vilja uppnå det mål att bli uppskattad. 
- Men var är ett accepterande?
Då vi gömmer oss inför rädsla, låtsas och beter sig på ett helt annat sätt än vad vi egentligen är?
Eller då man inte flyr ifrån sina åtaganden, misstag och åsikter utan är stolta över att kunna framföra sina tankar utan skam och ånger angående vem man är och vem man själv är menad att vara.


29/12-09

- Vet inte hur många olika bloggar jag har haft, men detta blir i alla fall den aktiva bloggen. :)


Ganska seg dag idag, är lite förkyld så är mest social mot tv'n och internet. Om jag inte ständigt behövde nysa och ha papper i beredskap så hade jag faktiskt gått ut. Det snöar ju som bara den! :) Hoppas denna blasken försvinner så man kan få lite ren och fin snö de återstående dagarna av lovet!

Var i Halmstad med Jenny igår, blev bara ett köp på en tröj/jacka för 360 spänn för mig. Letade efter skor till nyår också men funderar på att ha de svarta jag redan har istället. Jenny bjöd mig på McDonalds så sparade lite pengar där (a)

3'e dagen som Trevor är här. Jag med min utmärkta engelska också! Inte konstigt att han ser ut som ett frågetecken när jag försöker prata med honom.. Han lärde oss i alla fall ett kortspel igår "president" hette det. Ungefär som vår n. & president :) Väldigt roligt!

Ulrika kunde inte komma hit idag så hon kommer efter nyår någon gång troligtvis. Ses i alla fall till roliga nyårsafton som kommer bli superbra!
- & nu ska jag försöka redigera min blogg lite. Pusspå.


http://www.youtube.com/watch?v=7VLMTegJDcQ
- Vienna Billy Joel.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0