Halloweenhelg2010

Efter 5 veckor utan min kamera, eller något sådant, så ska jag nu lägga ut bilderna från vår skrämmande Halloween helg :)























































- Finns bara detta att säga, jag tycker om där jag är just nu!

KuddeCullen



Hittade denna fina bilden på mobilen. EdwardCullen/LudwigOlsson. Tycker de är snarlika!


Skjorta båda två med blåfärg också.
:D

MAGGETAGGE

Hemma från skolan idag, damn you era eländiga chips som gör allt för att förpesta min mage!
Så, min dag gick ut på att undvika köket där våra byggare är nu för att fixa vårt kök. Världens bästa bantningstips, lämna micron i köket när folk ska renovera köket. Det fungerade nästan för mig, synd bara att jag älskar mat så mycket..
   Jag pratade också i telefon med Rebecka, vi hade lite smått panik och istället för att lösa problemet pratade vi i telefon- det är lyckat :D

Nu, sitter Sofie och Fredrik och spelar Tecken. Som det verkar äger Fredik Sofie, inte speciellt förvånad..

Messar Alexandra, vår helg kommer bli lyckad ser det ut som! :)
puss

en hel massa text

Jag vet att jag inte är någon höjdare på att blogga, men jag börjar bli mer och mer oberoende av internet- helt sant! Ganska skönt ändå.

Men men, sista praktikveckan var det. Köpte en blomma som tack till personalen, de blev jätteglada! Fick ett ljus av dem, jag som är galen i jul och all ljusbelysning jag kan komma åt, blev sjuktglad! Kommer sakna barnen, speciellt de små och söta som man inte kan sluta lyfta upp och krama om.
Ska göra klart APU-rapporten, ska finslipa den lite. Så lite plugg idag blir det nog.

Igår kom härliga Jenny och Joel. Det blev coola bondespelet, kycklingtacos/köttfärstacos, tomten är far till alla barnen, en massa chips och läsk. Samt har vi nu hittat våran perfekta 2011 låt! Igår övande vi in lite av dansen, gick sådär men vi klarar nog av det till nyår ;) Jenny&Emmas tredje år, Ulle får säkert vara med på ett hörn på nyår genom samtal eller något :) Nyår, längtar. Tror jag hellre vill vara på något litet och mysigt iår, det var så perfekt hos Ulle för två år sedan. Men i alla fall, åter till bondespelet. Jenny, som sög i början rent ut sagt, köpte slottet för hon kom först in i mål :( Blev jätteledsen..

Idag! 1:a Advent. Onsdag börjar julradio.se, älskar det! Det bästa i hela december ju! Att sitta och lyssna på julradion, äta pepparkakor eller lussekatter samt glögg. Spela winterbells och ha en massa levande ljus på rummet! Älskar verkligen julen!

I morgon är det skola, har saknat vännerna i klassen. Så det kommer bli roligt! Bara tre veckor kvar nu hörrni, sedan är det lov! Göttgött.

nu ska jag gå och äta, sen ska jag ta en härlig dusch trorjag. Ska nog beställa kläder idag, har hittat några härliga på nätet nu så.
puss på er :) Ha en bra 1advent!

joelpoel

Joel är smått störd och ägd!

Joel:
JAG HAR KOLLAT PÅ DEN LILLA SJÖJUNGFRUN TRE GÅNGER DENNA VECKAN
Jag:
du är störd
Joel:
men den är Så KUL
jag blir alltid lycklig av den!!!!!!!!!
VI ska kolla på den
Jag:
nej de ska vi inte, vi ska se på face off, en vampyrsbekännelser och 8 mile :)
Joel:
jaha och?
vi ska se den lilla sjöjungfrun
och där med basta
påtal om ingenting
låten när kråkan ska stoppa bröllopet är samma som när prinsen flyr den onda fen i törnrosa
Jag:
isf sist av alla filmer, alltså aldrig :)
Joel:
EMMA KLÄMMA. VI SKA SE DEN
fast det är nog inte så
det lät så iaf...... 
Jag:
dom fick väl brist på fantasi!
jah ser på coyote ugly :)
och nej vi ska inte se den lilla sjöjunfrun
Joel:
vi ska se på den lilla sjöjungfrun
du har ingen tala n
Jag:
du har ingen talan, de är jah och jenny mot dig :)
Joel:
JEnny VIll SOM JAG
för
hon vill se den lilla sjöjungfrun
Jag:
vill hon inte!
Joel:
HOHOHOHOHO
Jag:
hon hatar disney :)
Joel:
VA
Jag:
juste!
Joel:
HUR KAN MAN HATA DISNEY
NEJ
JAG KOMMER FRÅGA HENNE
Jag:
hon kommer säga nej :)
Joel:
hon kommer troligen säga jo faktiskt
Jag:
förresten ska vi vara hos dig!
Joel:
men? va
Jag:
men huh
Joel:
VEM JENNY PRATAR VI OM :O
jag trodde vi pratade om din syster :S
Jag:
.............nej :o
Joel:
MEN
NU FRÅGADE JAG DIN SYSTER
OM HON GILLAR DISNEY
Jag:
persson, därför vet du att du inte har någon chans :)
Joel:
MEN OOOOOOOOOOOOOOOOOH

senare kommer min lillasyster in och säger "joel frågade mig om jag tyckte om lilla sjöljungfrun.."
hahah,


redigtjej

Varit hemma idag med. Vaknade vid 06.00 sedan har jag varit vaken sen dess, därför har jag hunnit med mycket skolarbete! inte långt kvar med det snart ju :)

puss

katten&hundens dagbok

Kom att tänka på katten och hundens dagbok som gick på rix morgonzoo en dag för längesedan. Fick lust att lyssna på den igen, och gissa nu vem som sitter och gråter av skratt! Så klockren är kattens dagbok! Haha :'D

Lyssna på den, även om ni redan har gjort det så är det lika roligt varje gång!
http://www.youtube.com/watch?v=pcNJEBgaaA0

en bra måndag

Har blivit förkyld nu, det suger. Men förhoppningsvis är det bättre i morgon! Något som piggat upp mig de senaste två timmarna är att min julljusstake har kommit (jag är ett jul freak), samt att det är typ 9 dagar kvar tills jag får spela winterbells och lyssna på julradion men mest av allt - jag fick igång min asgamla mobil. Det bästa är alla bilder och videos jag har, de två bästa är på Ästad bondgård när Joel är på toaletten och den andra är när Jojo och Antemask kastar har roligt med stolarna i klassrummet. Saknar 9c2 rätt så rejält ändå.

hoppas ni har det bra
puss!

(btw, jag och Sara har gått och blivit föräldrar idag!<3 )

Hdag

Idag är jag så irriterad att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Ingen mikro, ingen ugn, kan knappt äta för min mun är sönderbränd och jag är vrålhungrig för att jag inte ätit någon frukost. Samtidigt har jag ingenting att äta så jag tror jag dödar någon snart


praktik och skojkoja

Repris inlägg och nytt inlägg!!

Mina senaste två veckor.
Praktik måndag-fredag. Jätteskoj har jag, vill inte komma tillbaka till skolan..
Helgen som var:
Fredag;Kareoke + spel hos Per. Jätteskojsigt! Åkte sedan till Joel för att dricka kaffe och spela kort,
Lördag; Jojo kom hit, jätteskoj det med! Jurassic Park och asmycket godis och gott!
Kommande helgen:
Fredag; Jojo och jag drar till Wapnö julmarknad!

Sedan får vi se vad helgen har att erbjuda!

Igår åkte jag och Jojo till modeshowen för att se Alexandra !<3 jättebra var det! Sedan blev det mcdonalds :D

pusspå!

inlägg

Har inte bloggat på länge så här kommer ett litet inlägg! :)

Var då hos joel i.. typ.. tisdags? Såg på filmer och åt popcorn och drack en konstig cola! Dessutom försökte hans vampyrhund bita av mig hälsenan och bita sönder min tröja, medan vi lyssnade på dansband. En bra kväll och min braiga syster körde hem mig senare.

I torsdags kom Jenny och Jojo hit, vi spelade playstation- vilket i alla fall Jojo och Jenny ägde på! Det var askul! Sedan igår åkte vi tre till Halmstad, de shoppade lite och sedan åt vi på Mcdonalds i typ över 4 timmar. 2 bigmac varav en var plusmeny, det var min föda igår! Sedan såg vi på Saw 3D, så JÄVLA BÄST! Älskar John, synd att den ursnygga FBI agenten dog dock.. Älskade honom.
   Det bästa igår och den bästa reklamen någonsin "Om du inte ser den gula siffran så har du klamydia" Jojo; "Ser ni den gula siffran?!" Askul!
   Efter bion hämtade syster mig tillsammans med Sandra, en galen biltur och Jenny skulle sedan överleva bilturen med Fredrik och co. Tror hon dog, i alla fall lite på insidan med tanke på att hela det gänget kör som dårar!

Lördag, idag då, sett på Scrubs- sov as länge, i natt drömde jag om zombies som bet mig i fingret, upptcäkte idag att jag har ett märke på det fingret jag blev biten i. Kan Freddie Kreuger ha något med detta att göra, maybe? (såg på den i torsdags, den ägde ganska rejält!) Ska snart till Joel, vi ska äta pizza, eller jag ska äta kebabtallril. Tihi. Snart är det APU, kommer äga.

hoppas ni har det bäst :) puss!!

Joeliettnötskal

är nu redo för att åka till Vessige!

joel är nog den smartaste som finns. Vi bestämmer att vi ska äta pommes, självklart ringer han sedan och säger att han köpt för lite, lille klanti! Så får ta med mig hemifrån ;) I alla fall, jag har ett problem hur jag kommer hem.. men det kommer bli intressant!

Pusspå,

svampbob

Vaknade vid tio, gick upp, åt frukost- kaffe och macka, gick ut en promenad och nu ska jag nog snart städa mitt rum! Det behövs, verkligen!

Må eran dag bli händelserik, min kommer nog vara ganska vardaglig!
fast Joel kommer nog ikväll, annars ska jag bannemej till honom!

puss!

HALLOWEEN SÖNDAG

HALLOWEEN söndag

Mot kvällen åkte jag till Sara. Vi fixade i ordning oss, sedan begav vi oss till ICA för att möta Alexandra och Isabelle. Gick in på ICA i Scream mask, skrämde en tjej haha :D riktigt roligt!
   Sedan gick vi till Hemmakväll där vi hyrde två filmer. Efter det blev det Sara och vi började att laga mat, Tacos med kyckling! Folket kom, vi åt och drack och såg på världens fulaste skräckfilm! Måste ha varit en parodi!
När Joel kom började vi gå bus eller godis. Vi hade toalettpapper och ägg i beredskap. Osmartosmart!

Jag och Jojo, utklädda till ett spöke- vi båda gömde oss under joels lakan. Joel var Scream, Sara var en döing, Julia en häxa och Alexandra hade kattöron. Vi knackade på, fick lite godis och lite pengar minsann! Sedan äggade vi ett hus, personen som öppnade dörren var jätte tjurig! Sprang en bit, fortsatte bus eller godis. Kom fram till ett hus, knackade på. En barbystad man omkring 30 årsåldern öppnade. Han lät tjurig, hade nyss lagt barnen eller något. Han stängde dörren, sedan äggades huset. Vi sprang en bit, sedan började vi gå och ta det lugnt. Började prata. Då skriker någon "HAN KOMMER, HAN KOMMER MED BILEN!" Alla börjar springa fort som fan, raksträcka i en evighet kändes det som! Sprang in på en tomt, en gubbe skriker "UT UR MIN TRÄDGÅRD! SÅ HÄR KAN NI INTE HÅLLA PÅ!" Springer därifrån, springer på gatan igen. Killen kommer ifatt med bilen, tvärnitar bredvid mig. Börjar då gå för då kanske han inte tar mig tänkte jag. Alla andra sprang så slutligen började jag med det. Märkte inte att han startade bilen, såg några springa in vid en uppfart, jag tog uppfarten som kom efter. Gömde mig vid en bil, de andra sprang också dit för där dom sprungit först- hade en självutlösande lampa tänts så killen såg dem. Joel och Isabelle var nu på ena sidan om bilen, jag Tina och Alexandra var på andra. Jag såg hans bil stanna mitt emot oss, han gick mot Joel och Isabelles sida. Hörde Isabelle säga "Jag var inte ens med! Jag har inte en dräkt på mig!" något sådant, då ser jag att han drar iväg med Joel, knuffar in honom i bilen och kör iväg. 
   PANIK! Alla skriker, vi hittar inte varandra. Tror först att han tog Julia också, men tydligen inte. Isabelle säger att han dragit henne i håret och gripit tag om hennes armar. Vi ringer polisen, polisen skrattar åt oss. Slutligen säger de att de ska skicka en patrull. Grannen som skällt på oss för att vi sprang in på hans tomt kommer och pratar med oss och stannar kvar.  
  Efter ett tag får vi veta att man sett Joel, vi möter honom och tydligen har han fått tvätta bort ägget från dörren! Slutligen efter en evighet kommer polisen. De förhör Joel och Alexandra. Vi andra står och pratar med en sjukt trevlig polis som frågar Sara om hon vill köra polisbil, men det bästa var ändå;
"Om ni ska ägga hus så måste ni ju ha en flyktplan!" Haha, så jäkla go!
   När Joel sedan skulle visa huset där killen bodde frågade han goa killen den korta killen (som liknar Eric i EMD!!) om han skulle gå med till huset, Eric (som jag nu kallar honom) sa ja, sedan sa gokillen "Jag stannar nog kvar här." Eric nickar menande och börjar le, goakillen "tro nu inget, jag ska upp tidigt i morgon!" haha, askul.
I alla fall, efter ett tag när de fått uppgifter och sådant åkte de. Snart därefter så gick vi hem till Sara. Sjukt läskig Halloween ändå!

puss på er, sjukt långt inlägg och vet inte ens om jag låter sammanhängande eller tydlig! Men om man skriver mycket så gör man, ;)

Tack ändå för kvällen!

Halloween Lördag.

HALLOWEEN  Lördag.

Okej, jag har glömt min kamera hos Sara- så några bilder från helgen dröjer ytterligare ett tag.. men lånar några bilder från matilda så länge (a

Åkte till Jojo tidigt på dagen, efter ett tag kom Jojo hem och Matilda och Elin samtidigt. Vi pyntade huset, fixade oss i ordning, och de gjorde bål. Vi spelade "med andra ord" sedan när Jonatan och Lars kom. Det var skoj.
   Festen drog igång, det var jätteskoj! En lyckad kväll tyckte minsann jag. Städningen tog fart när alla åkt, eller tja, grovstädningen i alla fall. Resten städade Matilda Elin och Jojo upp i går.

Tack födelsedagsbarnet, hoppas du fick en bra födelsedag!






RSS 2.0