dött bredband..

Har datorkunskap nu, ska bara snacka betyg på lektionen. :)

blixten har slagit ner antagligen och dödat mitt bredband, därför jag inte kan blogga direkt. Kommer gå sådär lagom bra när det blir sommar ;)

Helgen har varit bra! I fredags så blev det Jojo och Emma, vi åkte till halmstad och lite sådant :) Mcdonalds, mums! Sen åkte vi hem till mig, spelade kort och såg på Avatar! Bra dag med bästa :)

Lördagen åkte Jojo hem, messade med simon och bestämde dag för Liseberg :) .. eller förhoppningsvis ;) Längtar något sjuuukt mycket!
   På kvällen kom Joel, blev melodifestivalen, skräckfilm och skräckkomedi. ;) Han åkte hem vid 3 så var lagom trött dagen efter..

Söndagen sov jag de mesta. Åkte sedan till mormor och morfar och gamlamormor var där. Hon började gråta, hade saknat oss väldigt mycket. Fyller snart 101 år!

puss,

det där är en padda

sitter framför datorn + teven och dricker kaffe. Ska snart göra en macka så jag inte blir vrålhungrig när jag väl åker till skolan.
   Har bara en lektion idag, matte. Hatade verkligen matte förr, Lars var ju inte den bästa matte läraren man kunde ha direkt.. Men nu är det faktiskt helt okej! :)

idag blir det halmstad med Jojo efter matten då! :) Mcdonalds, muuums. Åt det igår med ;) Hängde med mamma och Jenny till flygstaden för att hitta present till pappa som fyller år i morgon! :) träffade min kusse Kristian, kände knappt igen honom så blev lite chockerande när han vinkade :p

Igår hade jag otroligt roligt på naturkunskapen! Försökte komma ihåg alla barndoms program man såg när man var en liten plutt, och sen kom vi in på ..Kippen? Kipper..? (google) kipper hahaha! "det där är en padda", hahaha så sjukt roligt! Sanna fick ju skrattanfall till tusen! Så sjukt roligt, hade glömt bort detaljerna av sången! haha :)



idag blir det invigning av kläder. Tjoho :) puss,

kirsten stewart

sista inlägget för dagen nu då, tror jag :) och detta ska ägnas åt att uttrycka mina åsikter om Kirsten Stewart.

Jag tycker verkligen att hon är en urusel skådespelare! Det är helt sjukt hur mycket jag hatar att hon fick rollen som Bella! Bella är i boken jätte glad, hon är skojig och det är en helhärlig person. Kirsten får hela rollen att vara gravallvarlig hela tiden, hon kan ju knappt le! Jag blir så sur för man hatar nästan Bella totalt nu (okej nej, med tanke på att jag hatar typ filmerna så betyder de inte att jag hatar böckerna. De ägeeeer!) Men seriöst, jävla surhuvud hon är. Jag vill bara klippa till henne. Allt ska vara så seriöst hela tiden. Edward är ju bättre då, för Robert Pattinson ler och skojar till det vid några fåtala tillfällen i alla fall. Men annars tycker jag att filmerna är väldigt usla, andra filmen är faktiskt bättre för där är det inte en liten jordhög som PLÖTSLIGT dyker upp så Viktoria trampar i den och ger ett fotavtryck. Snälla de kan ju göra filmen lite mer ordentlig och inte snabb göra den..
förresten är Pattinson också helgrym i Remember me! Han är bra :)

nu ska jag snart avsluta chatten på internet, sen typ sova. Är faktiskt rätt trött :( i morgon blir det Thai mat.. ska leva på Jojo :D

puss

jojoslem

Band of Horses- the funeral. älskar.

pratade nyss med Jojo, trodde hon var död.. den turen hade jag inte.. Nej nu var jag elak :) hon pluggar, så snart loggar hon in och så ska hon få läsa mitt tidigare inlägg som är mest tillägnat åt henne :D



BARAAAAM- jag har inget problem eller så.


mcdonalds, i still love you :D

Har kollat runt på kommentarer angående mcdonalds skandalen. (jag vet att jag har ett inressant liv :D) och jag håller faktiskt med en person.
Hon skrev att om man gör en vanlig hamburgare, steker den, fixar sallad och annat som ska vara till så tar även det en lång tid. Hon skrev också att om man gör tex kycklingssallad så kanske man äter den dagen efter, då är inte heller den så himla fräsch. Hon nämnde fler exempel och tycker hon har helt rätt. I försig bör matrestauranger hålla sig till reglerna, absolut.

sen läste jag många kommentarer där de själva jobbar på Mcdonalds och där de skrivit att på deras jobb så har det aldrig varit tal om att fiffla med ens pengar, låta dem arbeta sjuka eller ge kunderna dåliga hamburgare. I falkenberg så tar brukar de göra nya hamburgare , de märkte jag och jojo när vi var där. Tog en stund innan vi fick hamburgare ;D

sen så är det självklart att det kan stämma på många andra ställen, de e förjävligt. men tror inte att de e lika hemskt på alla ställen, absolut inte! (läste om ett annat fusk som någon nämnde men de skriver jag inte för då kommer säkert jojo dra iväg mig från mcdonalds på fredag (a))

sen om de har hållt på en längre tid, varför ska man börja spekulera och sådant nu om man aldrig klagat på det innan? okej, om jag får typ mässlingen eller något efter att ätit mcdonalds så blir jag fett sur.. Men har faktiskt aldrig (vad jag veeet..) blivit sjuk efter att ha ätit där. är så besatt att jag snarare blir friskare av det (a).. nej jag är inte tjock... typ..

förresten tycker jag absolut inte att de värsta är att vi får i oss 40 minuters liggande hamburgare, det suger ju att arbetarna blir av med sin lön så mycket som de gör. vafan tänk med huvudet, detta riktas mot DE mcdonalds restauranger som detta gälleer då. Jag blir så sur för man ska absolut inte behöva luras på pengar. men tror ärligt att detta inte bara gäller mcdonalds. om media får tråkigt kan de kolla upp Jojos kära burger king :D
   förresten är det säkert MAX som hade tråkigt och har planerat att få bort mcdonalds, NO WAY! I SHALL FIGHT FOR JU,  RONALD MCDONALD!



.. detta däremot.. är ganska äckligt :O sorry lars.

plugg(?)

Har simmat idag, 1000 längder =sjukt jobbigt. Kan vara att jag är klen också, vem vet?
Hade test nationella i engelska idag också, gick väl bra. Lättaste av alla de andra så ;p

Börjar verkligen dra ihop sig nu med skolan, vad gör vi egentligen i skolan?
- ULS skulle vi nog börja skriva på något,
- Svenska ska vi ha prov nästa vecka sen är väl det inget mer med det,
- Matte måste jag göra 5 kapitlet bara.. suuuck..
- A&L har vi inget direkt,
- BKF har vi nog inget? Lediga måndag i alla fall sen ska vi snacka betyg nästa vecka!
- Engelska ska vi snacka betyg om i morgon, sen vet jag inte det heller.. hehe, kanske läsa klart boken som jag aldrig gör. opps!
- Fritidskunskap är jag klar med, är lediga 1/6 (har jag för mig..) sen studiebesök och lite sådant.
- Naturkunskap är bara i morgon med, lämna tillbaka boken!
- Datorkunskap ska vi snacka betyg sen är det slut.

jaha.. har säkert glömt något, men men ;)

Fredag har vi bara en lektion, ska försöka få Kristoffer att låta mig jobba hemma. Har ju ingen direkt panik över matten så. Är på hemuppgifter nu så! Sen sticker jag och Jojo till Halmstad, Mcdonalds står på listan och kanske bio om vi har tur :) hade planerat att festa med bland annat Simon, men pappa ska firas eftersom han fyller år på lördag ;) men de kommer nog bli bra! Jojo får nana hos mig istället så, kanske sova i husbilen eller något!

nu ska jag se klart "pride and glory" jag är fast. jag älskar edward norton något otroligt, en av de bästa skådespelarna någonsin! Meee looooove him!

puss :)


larskorven..stryyyyk..



... jag är otroligt trött och flum! Ska nana snart, ni slipper mig! :)

hade prov i A&L, tror jag får VG faktiskt :)
   idag sjöng Beckis på lektionen, jag och Sanni skrattade nästna ihjäl oss! Inget går upp mot becka som sjunger "Arthur" ;)

i morgon blir det mer plugg, även simning. Testade min bikini, den är ju lagom tight alltså. Ska köpa ny snarast! Kommer täcka min mage så gott de går, fyfan för onsdagar..

puss :)


slemgurka

Här sitter man då, med kaffe och nymålade naglar. LillJenny gav slutligen upp och började måla dem lite snabbt, rosa med vita olika krumelurer blev det ;)

Borde plugga, men intalar mig själv hela tiden att jag kan provet tillräckligt. Har ju redan VG i slutbetyg så varför kämpa? Gör ju inget om jag får G.. tror jag..

Idag var Ludde ett litet slem, slutade med att jag och Jojo gömde hans cykel :D Lite smått underhållande när han oroligt letade efter den! :)
- gick sedan till torggrillen, som vanligt. :)

Vill ha helg. Jag orkar inte med mer skola typ. Tänker försöka flytta svenskaprovet så jag kan ha det på tisdag istället. Hade varit sjukt gott! :)

mobilbilder, inte bästa kvalitén!




edwardnortoncolinfarrell

Ännu en gång går "pride and glory" på teve. Jag rekommenderar den starkt, så sjukt jävla bra är den! Jag menar, inte nog med att världens bästa Edward Norton är med, utan Colin farrell också!
En av de bästa filmerna jag har sett. Action och spänning, kan inte blir bättre! :)


uppdatering... igen...

Till mitt försvar så har det faktiskt åskat och blixtrat mycket denna veckan, därför bland annat som jag inte har uppdaterat! Här kommer en liten sammanfattning från i torsdags! :)

- Hade datorkunskap på torsdagen. Klarar nog G, förhoppningsvis. Hatar kassabok! Efter det åkte jag till mormor och morfar. Mycket mysigt! Pratade med Jojo i telefon som vanligt och efter att hon gjorde sig i ordning för Grand, såg jag på Sällskapsresan. Den äger sönder ;)
HELT RANDOM fredag. 

- Fredag så hade jag det riktigt bra! Härligt gäng i skolan, bland annat Jojo iklädd Simons kläder (mycket charmigt, Jojo borde satsa på den stilen eftersom hon själv tjatade om hur bekväma dom var ;)) hehe!
Efter lektionerna gick vi till torggrillen och köpte nachoplate *stavningtilltusen* och därefter åkte vi till Asige med trevliga Marcus i bussen! Diskuterade människobakelser, Jojo passar som en bränd pepparkaka. Truestory.
   Under bussturen skrämde jag Jojo x antal gånger. Hon skrek i bussen varje gång, så jävla roligt! Tur att vi var de enda, förutom busscgubben som var med! ;)
  
När vi kom till Asige gick vi mot Gudmundsgården. Det regnade på oss, men de var ju ganska nice ändå! Sedan kom Malin, Pappa och Jenny och plockade upp oss :) 
   Jojo blev förälskad i Ralph, min arbetsgivare på Gudmundsgården. Kan bero på att vi fick ölkorv utav honom ;D Resan fortsatte till Matöppet i Slöinge. GUD VA OTROLIGT ROLIGT VI HADE! Seriöst. De var nog de roligaste på 100 år. Vår ölkorv gjorde hela dagen. Vet inte hur vi kom in på det, tror det började med att jag tänkte slänga ölkorvsbiten i en spann på Matöppet. Så sa Jojo "åh kolla, ett finger" eller något. Jag vet att vi har helt random humor, men seriöst, det var helt otroligt roligt! Skämtet drog vidare med en tå, simning och sådant. Min lillasyster tyckte också att det var roligt för korvskämten fortsatte i mer än en halvtimme! 
   Bilresan var väldigt intressant också då Jenny berättade om "eat my poop". ;) En bio film där folk hade spytt på salongen. Filmen handlade om en psykogubbe som kidnappade människor och sydde fast deras munnar i en annans rumpa så när de bajsade kom de in i en annans mun. Så jävla äckligt. men Jojo kom på det fyndiga namnet "eat my poop". Haha, så perfekt ;)

Nej, inget mobbande nu. Men vi spelade faktiskt ett sällskapspel hemma, och nämner inte namnet på spelet för då kommer nog folk mobba oss (a) Men jag ägde ju Jojo totalt! Inte så förvånande.. neeej..

Senare på kvällen kom Elin, Matilda, Jenny och Ulle. Det blev grillning, sjukt gott! Sedan åkte vi till Stubbabacka. En helt otroligt rolig kväll, Elin och Matilda var lite extra roliga när vi spelade kort. Matilda som var jätte .. duktig.. på att vinna.. hrm.. Och Elin som var HELT uppslukad av spelandet! haha :)<3
   Sedan såg vi på film, om en trädkvinna. SJUKT LÄSKIG i början alltså. Skrek och ryckte till hela tiden! Men lite dålig handling ;) Sedan började vi se på en film, baserad på riktiga händelser i Nome Alaska. Coolt! Men sen blev vi trötta.
   Kvällen avslutades med att jag berättade nästan hela filmen, Skattkammareplaneten för dem. Tillslut blev de helt tyst, förutom Ulles charmerande snarkningar! Slutade med att jag fick lägga mig i andra rummet för att kunna somna, haha! ;D



LAAAAAAAAARS<333

LÖRDAG

Alla åkte på förmiddagen, sedan var jag hemma och såg lite på film ;) Jag och jenny stack till bäcken, blåste upp vår fina "späckhuggare" och sedan åkte jag nerför strömmarna i vattnet. SJUKT SKOJ, fast mina ben är helt sönderslagna nu ;) Vi kastade också vattenballonger, inte lagom blöta blev vi!
   Kvällen blev typ bra. Joel skulle kommit men han kunde inte så ska nog träffas nästa helg :) Istället åkte vi till Slöinge och köpte pizza. Sofie hade hela sitt gäng här, lovade Sofies Johan att skaffa en svåger till honom till nästa lördag ;D Johan Svensson var också här! Någon mer man känner i alla fall :) 
   Pratade också med Jojo i telefon en stund, Sofies Johan tog mobilen ännu en gång och började prata franska. Stackars Jojo.. 


SUSSIE PÅVÄG TILL PIZZERIAN

SÖNDAG

Idag gick man upp vid nio, sedan blev det kungsmässan! :) Köpte lite kläder och sådant. :) Sedan har jag läst lite i Arbetssätt och Lärande :) Kommer ändå få VG i slutbetyg så egentligen gör de väl inte mig något om jag bara får G på detta provet :P 


Shorts, J.C.
Linne/klänning, J.C.
Skor, H.M.
Armband, Gina Tricot.



Skjorta, Bik Bok.
- tror att jag ska lämna tillbaka denna. Har inte riktigt bestämt mig. Hatar ångerköp.

Nu blir det snart Chili con Carne, notera detta Beckis som tycker det är äckligt ;)

förresten ska jag själv notera att Johanna Karlsson, 09BF, är bäst och har alltid roligt med dig! :)<3
  


lördag, bra lördag

I lördags åkte jag då till Jojo mellan 1 och halv två. Sedan satt jag där i min ensamhet eftersom Jojo inte hade kommit hem ifrån Svanbo då. Lyssnade på musik från Spotify och snokade omkring i hennes hus :D

När Jojo kom hem så gjorde vi inte så mycket, fixade oss och lite så. Klassfest blev det inte, så istället åkte vi först moppe till Vessige för att köpa Marshmallows och cola. Sedan tog vi moppen till ..döda fallet..? Sedan "grillade" vi marshmallows då, med hjälp utav en tändsticka ;)
   Moppeturen fortsatte in till Falkenberg där vi hyrde filmer, köpte godis och energidrycker. Efter det försökte vi hitta till Mcdonalds, vi hittade tillslut! Tjoho!
   efter en stund där blev det hemresa till mormor och morfar, även det var ett äventyr. Efter besöket där åkte vi hem och såg på film och åt oss tjocka :)

En mycket bra lördag med en bra människa!









koooooooooooooooor!!

puss, nu ska jag äta :)

09/05- 2010

Eftersom jag varit en väldigt dålig bloggare så kommer det mesta nu istället. Först ett inlägg om firandet hos mormor och morfar, dagen innan morfar fyllde 70 år :)
















Söta syskon, 2 av 3. Malin och Jenny Samuelsson :)
- sista bilden är muuumms!


datorsalen

sitter i datorsalen, endast jag Jojo och beckis som är här. det äger lite :) Bidler från helgen och text kommer senare! Nu har vi en fortsatt håltimme, i två timmar nu. Sedan har vi ULS och BKF. Vill heeeem.

Var hos skolsyster innan, ingen öroninflammation i alla fall! Ska bara använda mig utav nässpray typ ;)

puss!

At Jojos place

Sitter hemma hos Jojo, utan Jojo. Hon åker om några minuter från Svanabo och kommer hit om en timme :D Så länge lyssnar jag på Radio gaga! Funderar på att utforska Jojos kylskåp..

Var i halmstad innan idag, köpte ett par byxor och smink! Lite McDonalds blev det också ;)
ikväll blir det klassfest!

ha det bra! :)

:D:D



Trevor locke, yeeeesbox (?) :D


kareoke+filmkväll

Nu ska jag lägga mig efter en väldigt bra torsdag kväll/natt! :) Joel åkte för typ 3 minuter sedan. Har haft kareoke + en hel del disney klassiker man inte sett på flera år. Det äger inte lite!
- fast inspelningarna på min mobil är inte så vackra då vi sjungt hur falskt som helst på kareoker'n (a)

puss! :)

långhelg

Igår blev det Ulrika och Jenny + star wars! Blev trött efter första filmen, men tvingade mig att hålla mig vaken åtminstone de tre första filmerna eftersom de är helt klart bäst. Anakin, Darth Maul och Yoda är ju så fruktansvärt underbart bra :D (nej jag är ingen neeeerd..)

Idag blir det nog inget speciellt, funderar på att åka till mormor och morfar :) Eller så blir det film med lillJenny, 8 mile och Nicholas Cage filmer :)

Jag längtar verkligen till lördag! Kommer bli så sjukt awesome :D Maten måste vi komma på hur vi gör med också.. Förresten så saknar jag Jojo på telefon eller msn. Damn you flicka lilla. <3

puss :)

SUPERDAG

Idag har det varit en väldigt rolig och bra dag!

Antal "nära döden upplevelser"
1. Moped som plötsligt dök upp och nästan körde ihjäl mig och Jojo.
2. Smarta Beckis och Linn cyklade in i vår cykel och flög från cykeln på gräsmatta.
3. Beckis och Linn, kör på oss igen.
4. En bil stannar inte vid övergångsstället, Jojo går rakt ut!
5. En bil dyker upp, jag går rakt ut!

haha denna dagen alltså.. Helt galet :)

Fick tillbaka provet i Fritidskunskap, fick MVG :D
Fick tillbaka APU:n i BKF, fick MVG :D

På eftermiddagen hamnade jag i Asige. Mormor jobbade och såg lille Fridolf vid grinden till Dagis. Gick in och fick gunga barnen och leka med dem i en timme. Helt underbart att få komma dit igen! Har saknat dem otroligt mycket och Sol och Elsa attackerade mig med kramar. Gosebarn!

- När jag kom hem så ringde telefonen, det var reklam. Jenny svarade med "shcallamamma", sedan pratade hon med konstig accent. Slutade med att reklamnissen antagligen tyckte att hon var dum i huvudet :D

ÄLSKAR DENNA DAGEN. Har varit otroligt bra :)

puss

Grattis!

Idag fyller
Världens bästa morfar år! 70 år. Tiden går otroligt snabbt! Kan sakta ner lite nu.

Vi firade då morfar igår omkring fyra tiden. Blev en hel del god mat! Potatisgratäng, risgratäng, lax med fyllning, potatissallad, köttbullar, färspinnar, sallad, vildsvinskött med mera. Otroligt god mat! :)
Grattis igen högt älskade morfar!



Jenny 17 år!

Söndag igen.

Igår kom Jenny hit, vi såg på teve, spelade kort och åt pop corn. Mums! Sen så började jag baka mint-chokladtårta vid halv 11 tiden. Otroligt bra gick det för att vara mig! Vid 00.00 så var det Jennys födelsedag så hon fick ett perfymset av mig och Jojo :)
   I morse så började vi dagen med att äta chokladtårtan då, supergott och kaffe till det! :)

GRATTIS JENNYBENNY! Ha en toppen födelsedag! :D


frisör

God eftermiddag! :)

var och klippte mig idag då, och jag fick en hur bra frisör som helst! Han var jätte trevlig och gav mig komplimanger (vilket gjorde mig jätte glad :D) Han klippte inte så jätte mycket, vilket jag förväntade mig eftersom mitt hår var hur slitet som helst! Men de var bra :)
- sen åt jag mcdonalds (H)

ikväll kommer Jenny, som fyller år i morgon :D tjoho!

puss,

21

God morgon! :)

igår var jag på Gekås, köpte lite saker. Bland annat en av mina favorit filmer, 21. SÅÅ BRAA! Sedan såg jag mats, sandra och mikael där - arbetskamraterna på gudmundsgården. ;D

snart åker jag till Halmstad för att klippa mig, kommer nog bli väldigt kort för mitt hår är så otroligt slitet! :(

ha det bra, 
bomchicawawwaw!  

linne



Vero Moda 120 :-

Shoppade igår! :) tights + linne. Lägger ut en bild på linnet nu iaf, sedan ska jag snart bege mig till tråkiga skolan :(


stress

Hejsan!

Lämnade in ULS i morse. STRESSIGT SOM TUSAN! Fick 15 minuter på mig att göra klart arbetet och plötsligt kändes det som om allt fattades! Förstår inte hur 15 minuter kan gå så snabbt!

Igår pratade jag förresten med Trevor i telefon :D Ringde från min mobil, förlorade 20 spänn på typ 5 minuter.. de suger.. Men men! Han tyckte nog jag var dum i huvudet för jag är som jag är :D

Nu har jag suttit i typ två timmar och pluggat matte, ska snart läsa igenom historian. Redovisning i morgon, AAAH PANIIIK! Kommer dö.

puss på er

v.18

Måndag:
- Redovisning ULS, Land.

Tisdag:
- Prov Fritidskunskap.
- Redovisning Svenska.


Onsdag:
- Prov Idrott, Teori.

Torsdag:
- Inlämning, ULS.

Fredag:
- Redovisning + Inlämning Historia.
- Redovisning Svenska.
- Prov Matte.

hälften avklarat! Tjoho..


hatar v.18



Har letat igenom hela huset, hittar inte UL&S grejerna som ska in i morgon- trots att jag var 100% säker på att de inte fanns i skåpet! aja.. Det får väl gå som det vill...

historia redovisning på fredag + prov. Längtar inte! Kommer dö..

Men för att muntra upp min vardag så lägger jag ut den fantastiskt charmiga bilden på david som prinsessa! Mycket nöje ;)



uppdatering 2

godmorgon!

Har haft fullt upp med allt detta plugg, nu ska jag ha matteprov på fredag också för nu kan jag inte skjuta upp det mer.. suck :(

I måndags hade vi i alla fall en redovisning av 4, det slutade med att jag och Becka fick skrattanfall och fick snabbläsa hela arbetet, lite pinsamt men sjukt kul (a)

Igår, tisdag, hade vi ett prov. . Gick väl sådär, hade 5 minuter på mig då jag hade 2 uppgifter kvar.hehe. Sedan genomförde vi en till redovisning! Det var otroligt roligt! David, som varit lite motstridig på dagen, gick tillslut med på att ha Jojos löshår och prinsesskrona! Haha :D

IDAG, historia. Öva inför redovisningen, skriva klart källkritiken. Sedan har vi ett till prov, Idrott. Läste bara igenom det igår för nu orkar jag inte.

PUSS, nu ska jag snart till skolan! ;/


bestämda flickor...

Har datorkunskap, men Per Inge är inte här så vi gör inte så mycket. Pluggade inför provet om 2 veckor! Men nu vill vi gå och lilla Beckis ropar och skriker efter att få sluta! Söt tjej :D

Förresten är min mobil wunderbar! Och nu ska jag få Becka att skrika lite mer.. eller Jojo, hon är så bestämd så :D


yess

2009..

Vilken klass gick du i -
9c2
Vad hade du för hårfärg - brunett
Hur lång var du - lite över 1.60 kanske
vem var du kär i - ingen
Hade du nån Pojk/flickvän - nej
Vad brukade du göra på fritiden - vänner, familj, fest osv.
Vilka umgicks du med - Jojo, Elin, Ulle och Jenny mest
Har du förändrats - ja

Har du:
Kysst någon -
ja
sovit brevid någon med samma kön - ja
sovit brevid nån med motsatt kön - ja
slagit ner nån - nej
Ljugit för en bra vän - troligtvis
Svikit någon - tror jag

Vem:
Skrev du senast till på msn -
kalle
Kramade du senast - .. Stina? .. tror jag
sov du hos senast - mormor & morfar
Ringde dig senast - mamma

Vad:
Drack du senast -
vatten
Köpte du senast - mobil
Gjorde du igår - fest
ska du göra imorn - plugga
Vill du göra just nu- sova
Åt du senast - macka
Är närmast dig som är rosa - tavla

Kärlek :
Du är kär nu -
nej
Du har sårat nån så den började gråta - tror det
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja

Ärlighet:
Jag har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -
ah
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har en hemlighet som ingen vet om - absolut
Jag har fuskat i ett spel - ja
jag har struntat i ett prov - nej

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv -
ja
Jag har druckit alkohol - ja
Jag har tagit medecier mot drepression - nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - nej
Jag har vaknat gråtande - nej
Jag har somnat gråtande - ja

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
mm
Jag har sett någon dö - nej
Någon du Har känt som nyligen som dött - var ett tag sen




det var en riktigt bra dag igår!

valborg idag.

Hejsan!

Valborgsmässoafton blev hur bra som helst! Efter mys fixning hos Jojo åkte vi till Stina där det var grillning och sådant. Jag går inte in på detaljer om kvällen men det var hur roligt som helst! Tack Stina och folket! :D

Idag ska jag försöka plugga lite.. Sen på kvällen kommer Jenny! :D Kommer bli as najs!

puss,


RSS 2.0