havet

Varmt klibbigt väder, är inte så sugen på att promenera idag!

Igår åkte jag och jojo till stranden, höga vågor och sol sen när vi gick upp. Moppade till Falkenberg och åt på burger inn, bestämde klipptid och sedan åkte vi hem. Joel körde oss till pizzerian i Slöinge sen åkte vi hem till mig igen.

Idag har jag inte gjort något nyttigt alls, suttit och sett på tv som vanligt. Ska snart äta lite försenad middag med!

puss

shoppat för fullt!

Sitter framför tvn, ser på skärgårdsdoktorn och blir lite nostalgisk!
Shoppade idag, fyndade rätt mycket så nu har man lagt ut 2.500 spänn, dock fick jag pengar av mami till det mesta och jag har fått min lön! Tjohosan! :)
Stod och velade bland några stickade tröjor i över en halvtimme säkert, mamma ska köpa en online nu eftersom jag ångrade att jag inte köpte den så det blir nog bra :D Bra att jag redan köper höstkläder/vinterkläder!
Det blev mcdonalds också och jag hittade en ny väska. Jag har haft en rätt go dag!

Inatt kommer Jojo och nanar över, kommer bli nice för hon ska vara min klädrådgivare och i morgon ska vi tjocka i oss lite pizza!

Just nu driver jag med Joel, han är rätt fighsty (?) Sötnöten!

PUSS!


Kungsbackaa!



känns inte så okej att jag inte gör något vettigt på dagarna, okej.. jag läser och det är rätt roligt och underhållande - men det är också det enda jag gör förutom när det går något bra på tvn. Det är rätt förutsägbart vad som händer på sommarlovet just nu,
dock!
Kommer Jenny och Ulle hit sent ikväll, och i morgon sticker vi till Kungsbacka för att shoppa! (ska också försöka få dem att sova på studsmattan i natt! Önska mig lycka till!) Ska leta efter något finfint att ha på mig på Elins fest, det kommer bli awesome :)
Kläder är i behov eftersom det jag beställde från Nelly var en rätt stor besvikelse. .

Ha det toppen!
puss

cykling till boberg!

Hejsan!

Eftersom mina och Jennys planer att cykla mitt i natten och möta varandra gick i stöpet, kom hon hit igår middag. Vi packade en fikapåse med choklad bullar och vatten för att cykla till Ullebulle!
Det blev fikapaus innan Asige och när vi började cykla igen skulle jag cykla utan händer för att fixa mitt hår i en tofs, slutade med att jag vinglade till och fick hoppa av cykeln. Lyckades skrapa mitt knä och min tå, annars klarade jag mig finfint :D
Efter att ha filmat Jenny dansa vid skylt nummer ett, cyklade vi mot årstad. Hittade ett körsbärsträd så stannade där lite, cyklade på, cyklade sedan mot Heberg.
Sista fikapausen vid infarten till ett hus! Sedan var det full speed mot Boberg!
Det tog hela 2 timmar och 15 minuter, eller något innan vi var framme! Sista filminspelningen sedan blev det snickerskaka, choklad, sockerdricka och för Jenny och Ulle också kakor. Asgott!! :) Vi såg klart en konstig film där mördaren (?) hade säkert 8 stycken identiteter.. hel galet. Sedan blev det lite Kill bill :)

En go dag var det i alla fall, och mcdonalds avslutade den :D



Idag gör jag däremot ingenting. Jag gick en promenad på 1 1/2 timme, läst lite och sett på tv. Jag borde verkligen skaffa mig lite energi snart! Det är ju faktiskt sommarlov!!

i morgon ska jag till tandläkaren. Det suger.
puss

mys

En rolig lördags kväll var det igår!
Den spenderades med Jojo Alexandra Kalle och Emil. Det blev god mat, spel, kareoke och glass för min del.
Tack så mycket Alexandra! :)



Idag har jag en mys eftermiddag.
En varm dusch, body lotion, fixat naglarna, sitter med ansikts och fötter smörja, levande ljus och gossip girl. Härligt att ta hand om sig själv litegrann!

puss!


hello

Jag, Emma Samuelsson, ser på nyheterna. Helt otroligt!
91 döda, helt galet var cp man kan vara.

För övrigt så ska jag till falkenberg mot eftermiddagen, sen ska jag och Jojo till Alexandra Wiberg ikväll! Kommer bli myspys!

ha det gött,
puss!

slutet gott allting ..flott

Btw..
Sista dagen idag och Sabine gjorde mig överlycklig när hon sa att hon ändrar min lön till 100 kronor i timmen istället, hallelujah!
Kommer sakna det. Vilket jag typ nämner hela tiden, sorry.

Beställt kläder nu, efter att ha blivit högröd av ilska, Jag och teknologi fungerar inte ihop. Sådana tillfällen jag vill ha en massa glas och en vägg.

puss

arghjbkj

Idag finns det inte ord för hur frustrerad och ilsken jag är på min mor!

ollå

Hemma efter jobb
Jag har haft en bra dag! Vill inte att det ska vara sista dagen i morgon..
Jag och Jennifer har haft en någorlunda rolig dag och Mats har varit i sitt ässe, lurade honom dock mot slutet så att han inte kunde springa till mamma som hämtade mig!
Tror visserligen att han kommer få sin glutenfria paj i alla fall i morgon..
Sen jobbar jag med en läskig liten polackspoling, som Jennifer tror har blivit lite väl intresserad av en. Får kasta marinad på honom :D

Nu ska jag kolla på kläder på internet, Jojo inspirerade mig så nu ska jag hitta något fint till Elins kalajs!
puss på er!







harry potter !

Har sjukt ont i min nacke, och jag är fortfarande yr. Var nog inte det smartaste att åka virvelvindarna så länge som jag gjorde i fredags.
I alla fall.
Såg på Harry potter, sista filmen och jag grät hur mycket som helst! Speciellt när det finns ett slut, det är så hemskt.. Men grym film, den bästa av alla tycker jag!
Åt på mcdonalds med, samtidigt som jag var helt frånvarande. Kan inte stå så rätt till i mitt huvud!!
Och jag fick tillbaka min plånbok! Dock snodde sf personalen min tjugolapp.. äckelmänniskor..
I morgon är det jobb, sista veckan nu och det gör mig inte glader! Men skönt med ett sommarlov faktiskt.

Ha det toppen, puss!


2011

Gulligt blogginlägg jag gjorde för några timmar sen ;)
Asrolig  film och lite bilder hittade jag idag på mobilen, shit asså.


Glommen kräftfestivalen!

Hemma efter en awesome kväll!
Åkte från Jojos, stack till piren och drack, Jojo slog i tänderna i en sten - har en väldigt go film på hela förloppet efteråt!
Åkte virvelvindarna, gick till öltälten, träffade på människor! Tillbringade det mesta av tiden med dessa, kommer dock typ bara ihåg .. tja.. de två kompisarna, macki typ ?
I alla fall, hälsade på två kompisar jag inte sett på evigheter - de andra försvann, hittade sara hos de andra folket så Jojo och Joel träffade jag inte på evigheter! Under tiden blev det virvelvinden med Jompa Sara Amanda och Macki, jätte roligt!
Ja, resten av kvällen knallade på. Avslutades med en återförening, några markusar och en massa utspilld öl.
Fy fan va roligt jag hade ikväll, det bästa på evigheter!
Vad som hände i glommen, stannar det mesta i glommen! Det bästa var "country roads" min absoluta favorit låt som avslutade allt.
Bilder tänker jag ta från Sara,
må flaskposten nå min framtida man! Haha!

Puss!!
Ni tre är goa, Sara Jojo och Joel!

in flames??

Sitter hos Jojo, ska till glommen sen!
Lyssnar på In flames, som jag aldrig gjort innan efter att ha hört "deliver us" på radion och blev förälskad! Omg!!

puss!

LÅNGT, läs om ni orkar!

Hej!
Har vaktat mormor och morfars hus nu i två veckor, därmed har jag inte haft någon tillgång till internet!
Men ska skriva lite vad som stått på.
Jag har jobbat, väldigt mycket. Jag har så roligt på jobbet med! När det inte är stressigt så man håller på att få hjärtinfarkter. Michael fick sin kram som han väntat på i två somrar, han skulle på semester nu så han kommer inte få se mig på väldigt länge. :( En av mina favoriter också..

Förra måndagen såg jag och Jenny på en dålig bio. Kronjuvelerna, som handlade om ingenting egentligen. Askass så man höll på att pinas till döds.. Det blev också mcdonalds!
Förra helgen kom Jojo och Jenny till mig, dagen efter tog jag och Jojo en regnig sväng till Slöinge för att köpa pizza, moppen startade inte heller på ett tag så vi var lagom blöta! Under tiden fick Jenny städa mormor och morfars hus :D Jojo åkte hem och jag & Jenny startade våran traditionella 10.000. Jag vann! 2-1 står det till mig nu, mohaha! Jag vann överlägset också..
I lördags vet jag inte riktigt vad jag gjorde.. Jo! Jag läste.. typ hela dagen!


Ny vecka, denna veckan. Dubbelt så mycket jobb, var helt säker på att vi skulle få jobba i morgon också, men polackerna hjälpte oss minsann!
Efter mycket bitchblickar, evileye, fnysningar och andra retsamma grejer bortlovade jag en dans i morgon till Mats. Sen får han fixa glutenfria kakor, det minsta han kan göra efter att han lastat på oss hur mycket marinerat som helst denna veckan! Så fort man blev av med något ropade han "Emma, marinera!". Jobbig kille..
Så ja, jag ska till Glommen och dansa i morgon med Sara Jojo och Joel! Det kommer äga!

Igår förresten, kom Joel till mig en stund. Vi åt Mcdonalds! Det var gott!
Vid 21.30 gick jag från mormor och morfars hus i spöregn i fem kilometer hem. Gött med friskluft, jobbigt med tunga väskor.. Men men!

Annars är det väl inte så mycket som hänt, skulle jag tro! Jag tycker om att bo ensam! Det är gött att kunna lyssna på så hög musik man kan och sjunga tills luften är ur en. Japp!

JUSTE! Lördag ska jag se på Harry Potter med Joel! Mer mcdonalds, det kommer äga.
I alla fall.
Sista veckan jobb nästa vecka, kommer nästan gråta. Sista sommaren med. Fy. Jag som älskar mitt sommarjobb. :( menmen.. gött med lite sovmorgonar!
puss!! långt jag vet
bilder kommer snart!

!

Jag lever!
/Dark Laser.

mcdonalds

Igår blev det mcdonalds igen! + åska var det.
Lite små tråkig kväll en stund, men sedan blev det en go timma hos jojo med god mat och joel, så helt okej ändå! :)

Idag, har jag cyklat till stubbabacka i 30 graders väder, uppförsbackar utan vatten gick sådär. När jag var framme skakade jag asmycket men drack lite vatten så blev det bra! Tur att morfar fixat vattnet så det var fräscht och gött!
Cyklade vidare vid två tiden efter att legat på gräsmattan vid stubbabacka och läst en god bok, ätit lite körsbär och blåbär, till mormor och morfar. Åt middag, sedan blev det en cykeltur hemåt. Gick/cyklade en promenad och såg lite djur ute i naturen!
Nu är jag hos mormor och morfar igen och väntar på åska!
I morgon blir det mer jobb sedan halmstad med Jenny, antagligen mcdonalds igen. Bara ätit det typ sju gånger då på två veckor eller något. Jag är helsjuk jag vet!! Men man får ju fina glas nu med..

ha en god sommar!
puss!

hejsan hoppsan lillebror!

Hej förresten! :)
I torsdags åkte jag till falkenberg och åt Mcdonalds igen, tredje gången på en vecka eller något! Ändå verkar det som jag har gått ner ett kilo..? oh happy day!
Sen åkte jag och Jojo moppe hem till henne där vi satt bland kattungar, sönderrivna armar från rostiga spikar och gräsfläckar på byxorna - lyckades i alla fall få fatt i dem! Så där satt vi!

Ikväll åker jag till Vessige, där jag ska lekar med Joel och tvinga honom att ladda ner "there will be blood" . jag är en filmnörd som älskar Daniel Day Lewis, så ska minsann se den. Den går på tv ikväll btw!

Inlägget innan är till Jenny, och jag må säga att det är tjusiga bilder :D
HA DET TOPPEN!
Nu ska jag äta choklad!
puss!


PERSSON!!

Nu du Persson!



1.


2.



3.


4.
Nej jag kan inte släppa honom från 17 again.


5.


6.
Kontrar lite!


7.



8.



9.



10.
Jag ska få dig att se burlesque, du kommer ändra dig!


RSS 2.0