mormor och morfar!

Jag lever!
Bott hos mina morföräldrar denna veckan så jag har go skjuts till jobbet på morgonen :)
Ikväll blir det Jojo!
Nästa vecka är det tredje jobbeveckan och jag ska bo i mormor och morfars hus när de är på semester, förhoppningsvis får jag sällskap av någon så att inte spökena kommer och äter upp mig. .

puss!


midsommar 2011

Hej!
Nu kommer en uppdatering från torsdag till idag!

Efter jobbet åkte jag till Ingrid, dit kom även Jojo Jenny och Emma. Det var en mysig kväll med god mat, kotte, massa salta apor och en djävulsk romans som avslutning. Jätte go kväll :)
- Den fortsatte med att jag och Jojo åkte moppe till Mcdonalds, det var smått läskigt med tanke på skummisarna som var där..

Fredagen åkte jag till Halmstad med systrar och Johan. Åt på Mcdonalds once again, där vi matade fiskmåsarna som flockades runt bilen. Vi hissade även upp bilrutan med en pommes emellan så fåglarna började picka på bilen. De följde också efter oss när vi var på väg ifrån Halmstad.
När jag kom hem och skulle gå in på mitt rum, small det. Pappa hade varit rolig nog att sätta fast en smällare mellan en spik och dörren så när jag öppnade dörren fick jag nästan en hjärtattack. Hämnden är dock ljuv!
Joel Jenny och Jojo kom till mig. Det var en härlig midsommar afton och när det började bli sent åkte vi till stubbabacka, där vi bland annat försökte komma överens med ett antal kor, och vi sjöng o dansade. Jenny mördade också ett gäng med flugor om ni ville veta :)











Lördag, åkte från stubbabacka och hem. Vi degade oss i soffan, sen på kvällen köpte vi mat från Slöinges pizzeria och åt medan vi såg på Äntligen midsommar. Passande film!
Det blev inget slätteåkra i år, men hade trevligt ändå minsann!
Tog en långpromenad sent igår kväll efter sällskapet åkt hem. Nu känns det verkligen som sommar!

Idag har jag inte gjort mycket alls, dock har jag stekt kyckling (vilket jag är livrädd för) och fixat en god middag! Ikväll ska jag dega framför tvn som uppladdning för morgon dagens arbete.

Ha det toppen på er!
puss

obs! fler bilder kommer senare!


öm

Hej!

Tredje dagen på sommarjobbet! Mina fötter ömmar som satan, men annars har jag det otroligt bra!
I morgon blir det Jojo Jenny Emma och Ingrid tror jag, det kommer blir mysigt :)
Nu ska jag dega

Ha det gött
puss

jobb!

En go bild på evjapabba!





Hej.
Bilden har inget med inlägget att göra, men jag hittade den på skrivbordet så!
Idag har jag jobbat! Första dagen avklarad. Jag har haft roligt!
Mat och jag har nu grundat "gluten united" och Mikael har varit lika galen som vanligt, på samma retsamma humör! Det är kul :)
Nu ömmar mina fötter och ben, så tar det lugnt framför top model!
Ha det toppen, pusspå!

morden i midsomer

 - Ja, så var det bröllop i onsdags. Mamma och pappa gifte om sig 20 år efter deras första bröllop! En go och gla dag med god tårta var det!

I fredags kom Jenny och Jojo hem till mig. Vi såg lite på stolthet och fördom, tills vi gav upp eftersom filmen hackade. Vi tog istället cyklarna efter 23 tiden och cyklade mot Slättelynga. Satte oss på bron vid bäcken och taggade inför Teneriffa som vi snart ska boka! Vi kom hem och såg på the ring 2 sen nanade vi.

Igår åkte jag till Joel. Körde till mcdonalds och skickade sms till Jenny att komma över. Spelade tekken och såg på Disturbia. Åkte hem vid två, det spöregnade och det var otroligt mycket grodor på vägen! Helt galet!

Idag vaknade jag vid tolv, har haft en helt sjuk dröm som man bara vill gå tillbaka till samtidigt. Är inte drömmar underhållande?
Nu ser jag på morden i midsomer, väntar på att badrummet ska bli ledigt också . Sen ska jag nog knyta mig snart!

I morgon blir det jobb, Gudmunds gården i fem veckor.. Det kommer antagligen gå från roligt till tråkigt denna tiden, och jag kommer nog göra bort mig ett antal gånger. Men vad gör det ? Sista sommarlovet framför oss så ska njuta så gott det går!

puss!

sweet!

Jag har lovat er bilder, här har ni dem!!

POKERKVÄLL, 10 JUNI 2011.



















BRÖLLOP 15 JUNI 2011






hehe



slänger in en liten bild på mig innan jag lägger ut fler bilder från bröllopet!

Japp, det har varit bröllop idag för moder och fader. Mysigt och sött.
Dock mindre kul när min halloween kom på tal inför prästen, undrar vad han tycker om mig nu min gamla konfirmandpräst..

pusspå!

sommar 2011

Just nu, avskyr jag Nova som skäller oavbrutet. Undertiden kan jag skriva om de senaste dagarna!

Avslutning, sedan blev det pizza med det flesta av oss bfare + Christian på entill.
Senare gick jag och Jojo till kullens där jag köpte ett par skor! Sedan åkte vi hem till mig tillsammans med Persson. Joel kom senare mot kvällen, han har fått sitt körkort så vi åkte till Kallhaga en stund.

På lördagen åkte jag Jenny Jojo, mamma pappa lillJenny, Linnea Sandra Martin och Jenny till Ven!
Cyklade på tandemcykel och turades om, skoj! :)

Söndag, åkte till Jojo. Bakade i evigheter lite tårtor och bananasplit till Jenny som försenad 18 års present. På kvällen såg vi Megamind och Mulan!

Måndag, åkte till Liseberg jag Jenny och Jojo. En go dag och underbart att åka atmosfear!

Som ni kan läsa, har mitt sommarlov börjat väldigt lovande! Bilder saknar jag dock.. kanske dyker upp lite sen :)



Här är det vi gjorde till Jenny i alla fall! :)








skolavslutning

Sitter i skolan, avskyr busstiderna.
Men jag är ganska munter!
Är ju skolavslutning och om några timmar har vi sommarlov!
Syster sofie tar studenten idag med och lillasyster slutar nian, snacka om mycket som händer på en enda dag. Missar båda två eftersom jag har svårt att hålla mig borta från bf.. hehe

puss!

jag är go och gla, marabouchoklad

God torsdag på er!
Min torsdag började med matteprov, som gick rent åt helvete. Kan med säkerhet säga att jag inte kunde ett enda tal!
Dagen fortsatte med Persson i Halmstad, mcdonalds gjorde en del av min dag. Jag fyndade inget, det blev bara ett par vanliga tights och ett paraply som jag var i behov utav!
Åkte hem .. typ.. halv två? Stötte på gamla klasskamraten som såg smått förvånad ut när man hälsar "hej tönt". Tror inte han kände igen mig.. sorgligt.

Sen har tvn varit till nytta samt choklad och kaffe,
I morgon är det skolavslutning. Har en liten klänning som jag tror jag trär på mig trots spöregnet som väntar.
pusspåer!


09BF

Klassen i ätrafors igår!
Det var en mysig dag. Trots Kuddechlodwigs impuls att knuffa i mig i sjön. Hämnden är ljuv..
Det blev lite musik, grillning, promenad och Johanna Duracell Karlsson skjutsade mig och Sara hem till henne och tillbaka. Det är gött när man slipper göra något ansträngande och överlämnar allt till kaninen!
Det blev lite brännboll också, och som avslutning såg jag alla sätta sig vid elden för att ta det lugnt, bara umgås. Klassen är go minsann och Kevvan var snäll som gjorde mig sällskap i väntan på skjuts medan vi pratade som skräckfilmer.

09BF, goingar

Bilder snor jag från Moa senare, så snäll är jag! :)
puss

bålgeting

På tiden att jag skriver något!

- Torsdag kom Jenny hit, vi cyklade på kvällen till mormor och morfar där vi sov i husbilen!
- Fredag, Jenny åkte hem, jag åkte till Joel. Vi tog en långpromenad på typ 2 timmar. Också fick jag äta världens bästa mat, indisk färs. Mumma!
- Lördag, Joel och Jenny kom hit. Poker spelades och jag blev också sjuk mot natten. Suger..
- Söndag, läste klart genom dina ögon, världens bästa bok ärligt talat. Läste det på en liten brygga över grannens damm. Skönt var det. På kvällen såg jag och lillaJenny på the ugly truth, samtidigt som vi försökte ha ihjäl en bålgeting. Det hjälpte inte att slå den med metallock, böcker, kartonger 30 gånger, så vi gav upp och slängde den i soporna döende..
- Idag, ska vi fira syster som fyller år i morgon! Detta firas med släkt och vänner!
- I morgon, ingen aning om hur det blir med klassaktiviteten med tanke på att jag kollat på vädret och det ska regna och åska hela dagen i morgon tydligen. Helena svarar ju inte på mailen trots att hon är inloggad så får ändå inte reda på hur det blir..

pusspå, nu ska jag leta reda på en fläkt!

suck..



Trodde jag skulle slippa dem,
men ack. Snart kommer det knackandes på dörren..
feel sorry for me,

puss!

YMCA

Inte bloggat på några dagar, så kan sammanfatta mina senaste upptåg!

Klassfest på lördagen! Det var otroligt lyckad, och det behövdes nog. Man fick mycket bättre kontakt med klassen. En helgalen kväll med dricka, sång och dans, foton och lite utmaningar. 09BF, jag tycker om er.

Jojo i förrgår, där det blev jordgubbar doppade i choklad, gosiga katter, skratt på bussresan så att vi glömde hoppa av där vi skulle. Som tur var fick vi skjuts! Det blev också disney! Och bäst av allt, cola!

Student, igår. Åkte med Jojo till Mcdonalds där vi stötte ihop med Alexandra och Julia! Var där ett tag, tog moppen till BF. Sedan gick vi mest runt, kollade på studenterna sen med Kevin och Natalie. En bra dag var det minsann!

Nu ser jag fram emot helgen, antagligen 18 årsfest i getinge, sedan pokerkväll med Joel Jenny och Jojo på söndag. Klassaktivitet på tisdag nästa vecka med, sen sommarlov. Tiden går så jäkla snabbt!

Ha de bra,
puss!













RSS 2.0