wiiiiie

Andra dagen i lägenheten, Jenny duschar till Lady Gaga och jag tar mig friheten att gå in på facebook.
Sovmorgon, så jäkla gött! Kan gå upp kvart över 8 bara för att det är så nära skolan, jag klagar då inte!

btw, hatar jag engelska b. det är tråkigt.

puss!

underbart

Ägande helg!
Fredag kom Jenny och Joel hit, berättade sagor om Chin Ka, Tom Atsås, An Ka där vi låg mitt i vägen som vanligt!
Lördag var vi hos Joel en stund, sen åkte vi till Heaven. En promenix i staden där det höll på att bli bråk, väldigt underhållande att se! 
Roligt var det på Heaven, mycket folk man kände igen och goda drinkar! En underbar lördag. Sen var vi hos Joel en stund efteråt, han var inte alls hel konstig.. 

Idag har vi åkt och hyrt lägenhet, asstort var det för billigt pris! Gött kommer det att bli! 
Senare ska jag till Jojo där det blir ben n jerrys, mumma! Sedan disneyfilmer att somna till eftersom jag ska nana där i natt. 

puss!! 


emo

Idag har varit en dålig dag för mig, har inte alls varit på g. Huvudvärk och cp ögon är vad jag har nu med, om Persson smittat mig ska jag hemsöka henne
Förresten vill jag har Saras kattunge. Men den lilla snorungen ska ha den själv.. (sara, du vet att jag älskar dig!<3)

projektarbetet sätts igång i morgon, sen ska jag bli fet på glass!
puss!

18

Sista inlägget för idag.
Igår fyllde jag 18!
Detta firades med att äta på Pio's med Jojo Jenny Joel Ulle Sara och Julia! Asgod mat, beställde Bailey's (bara för att jag kunde!) och vid efterrätten fick jag ett tomtebloss på Creme Brulée för att jag fyllde år!
Riktigt mysigt.
Planerna sen var att komma in på The Corner, det gick inte så bra. Kom knappt in för jag inte hade lugg på mitt pass.. så efter 5 shots på the corner och ett möte med Jimmie Nyman och Johan Lundin, gick jag Julia och Joel snart ut igen.

Jag hade i alla fall en bra 18 årsdag,
speciellt när man irriterat en arg granne som står vid köksfönstret och stirrar på en. Och Jennys bubblande mage när man ligger mitt i vägen på asfalten medan Joel tar fula kort! Minns inte att jag skrattat så mycket på en dag!

Tack allihopa!
<3


klassfesten


Pier pressure


Midsommar


Ståhlboms


Liseberg


Kaffe mitt i vägen


Halloween 2010, skräckenskväll!

Halloweenfest


Dagen då Jenny rökte


Buttericks


.. bilden säger allt..


Berget, slättåkra



Kräftfestival


Flaskpost,


"Sliskig fisk, smaskig mask"


Jagade i falkenberg


Korven lars <3


Stubbabacka


Nimo's


Fisksoppa


Hottebo

Utklädning, nian


Mcdonalds


I det stora hela, har jag de bästa vännerna man kan få.




fiske(o)tur i ösregn!

I fredags efter skolan åkte jag Jojo och Jenny till Kushult där familjen, lite släkt och vänner var. Det var ju oväder hela dagen, men ändå satte vi oss på bryggan och fiskade för första gången detta året!
Senare försökte vi komma ut på flotten, men eftersom det inte gick så bra öste vi istället ut vatten från en av båtarna!
En mysig eftermiddag i ösregn, ute på sjön. Ingen fisk blev det, istället en galen video på Jennys mobil.
Har alltid roligt med dessa två galningar!


Elin Darhult!











Lite bilder från förra helgen hos goa Elin Darhult!
<3


ojsan

Ni kommer inte att tro mig..

Jag klarade matteprovet

18 årskalas

Snart drar jag till Falkenberg, ska tillbringa eftermiddagen hos Jojo och ikväll blir det Darhult!
Det ser ut att bli en finfin lördag!
:)

puss!

oth

En lugn go fredag!
Ser på one tree hill och göttar mig. Dock inget speciellt bra på tv ikväll så vet inte vad jag ska hitta på.. Aja,
pusspå

pank.. igen

Så, tillbaka till datorn efter en vecka. Så skönt det är!
Men nu tänkte jag skriva ett inlägg vad jag har gjort,


Jag har varit med på den årliga grisfesten, åkt i regn och blixtoväder på moppe hem därifrån. - Lördag.
Jag har varit på Gekås med Jojo där jag välte en hylla med perfymer, sett en enorm skalbagge klättra på jojos arm, sett två dåliga filmer som jag köpt därifrån - detta var min söndag.
Jag har städat, tvättat, diskat, lagat mat eftersom jag är ensam hemma, utan att någon säger till mig annars hade jag inte rört en fena. - Måndag.
Jag har klippt av allt slitet hår, vilket innebär att flera cm har jag förlorat av mitt hår. Jag har också färgat det mörkare. - Tisdag.
Jag har varit i Falkenberg igen, fixat present till Elin, betalat min resa till teneriffa, bestämt tid på seven seas, åkte vidare till Halmstad. Köpte ytterst lite, vilket är bra efter att nu blivit av med nästan 8.000 på denna månaden. Åt på McDonalds, detta gjorde jag också med Jojo. - Onsdag.
Sett på tv, degar och ska snart laga mat. Gjort ett blogginlägg, och försökt kolla mitt schema inför höstterminen som börjar nästa vecka - helt meningslöst var mitt försök. - Idag.

Ha det bra,
puss

rix fm festivalen

Har haft riktigt ont i ryggen nu i två dagar, eftersom jag och Persson endast spenderade två minuter på att kolla på artister - och en timme på att åka parishjulet!
De som skötte hand om den hade väldigt roligt så de snurrade oss varje gång de fick chansen till det, vilket innebar förlamning och skratt, sen släppte de aldrig av oss heller så när vi åkt runt i närmare 20 minuter så fick vi äntligen komma därifrån!
Jenny var lagom glad när jag tvingade upp henne i den igen :D Och med hennes evileye mot gubbarna så lät de oss åka som vanligt.. ett tag.. Sen var det igång igen, fast inte lika hemskt!
Hade väldigt roligt men nu har jag en rygg som känns som någon slagit mig ett antal gånger, inte lika skoj..

Cool som jag är fick jag se Eric Saade.
Jag stötte på Malin karlsson från klassen, Alexandra George som jag inte sett på evigheter och lite andra människor! Roligt minsann.

Ikväll blir det grisfesten som årligen hålls, Jojo kommer och gör mig sällskap ikväll som tur är! Sen planerar vi att åka till Gekås i morgon.

Ha det bra
puss

highchaparrallrixfmskräckfilmkallhaga

Mina fyra senaste dagar!

Måndag,
Sara kom hit och vi tog en långpromenad på en timme, vi stötte också på en näst intill naken man i skogen.. Sen åt vi oss tjocka på coca cola och chips, vid elva snåret kom vi smarta på att vi ska cykla till kallhaga som är ett antal kilometer ifrån oss. Packade badkläder och begav oss i total mörker. Söta lilla sara blev lite rädd och ivrig när vi stötte på två älger intill oss ;) När vi kom till kallhaga blev det bad, och snart cyklade vi hem igen! Mycket träning på ett få antal timmar!
Tack Sara för en toppen kväll!!<3

Tisdag,
Sara åkte hem, Joel och Jenny kom hit och vi tog Audin mot High Chaparrall. Körde fel ett antal gånger, och Joel var lite trög.. Men rolig resa var det, trots att det tog en timme extra för alla de gånger vi hamnade fel!
Kom fram, kollade runt, vi tog foto på oss i gamla kläder, tog tåget och blev rånade, gick i snea huset och blev skrämda av en som arbetade där som dök upp från en vrå. Vi använde våra paraplyn till parasoller, och när vi åt mat blev Joel utnämnd till majskung! Det var en mycket rolig och händelserik dag med dans i indiantält bland annat.
Sjukt roligt hade jag!!

Onsdag,
Åkte till jojo där vi gick för att möta Julia. Fixade kycklingtacos, gosade med kisungar, såg på skräckfilm. Skrek som satan vid ett tillfälle i Haunting in connecticut (?) eftersom jag såg den en gång för att bra tag sen! Fick ett skrattanfall när Julia sa "Bra placering av godispåsen!" och Jojo missuppfattade det och trodde att den var nära på att ramla, istället såg inte Julia tvn. Det låter kanske inte så roligt, men det var det nästvärsta skrattanfallet jag haft i mitt liv. Nummer ett är ju Joel attacken för ett årsen.
Åkte hem mot tolvtiden, en grym dag!

Torsdag,
Läst en hel del. snart blir jag hämtade av Persson, och vi åkker till rix fm festivalen! Kul att man gör något nyttigt denna dag och inte ligger och degar bara! Så det kommer bli roligt!

Ha det bra!
puss


Hoppsan studsan svejsan!

Igår blev det stranden! Hur gött som helst, dock inte lika mysigt när en amerikanare på 50 år studerade oss där vi simmade, sen när vi gick upp frågar han om vi inte ska simma mer.. nejtack..

På natten sov jag hos mina goa morföräldrar! Satt på förmiddagen i deras trädgård och läste, kände doften av hö som låg utspritt på åkrarna. Åhh nostalgi är det bästa jag vet!!

Annars har jag legat döende som en uttorkad padda idag här hemma. Svettat bort hur mycket vatten som helst känns det som, så tog ett bad i vår lilla pool. Så sköönt!

   Om en stund kommer goa Sara hit! Hur skoj som helst eftersom jag inte träffat henne på ett tag nu, det ska bli lite skräckfilm och chips! <3

puss!


RSS 2.0