små grodorna små grodorna é jenny + jojo

GLAD MIDSOMMAR! :)

Sitter i ett hyfsat städat rum och väntar på tre hyfsat intressanta människor. Lyssnar inte på hyfsad musik, utan perfekt musik! :D

Idag fyller, förutom gangsterMikael, min lillasyster år! :) 15 år, byxmyndig- kan ju inte bli bättre för henne!
Eftersom hon fyller år så gick man upp vid 8 för att fira henne och fixa tårtor innan folket kom vid 10 tiden. Så som mormor morfar mina morbröder faster farbror sofie frida malin ewa och lite så :) blev en god frukost och tårta!

Sen har jag städat övervåningen, kan till och med se golvet! Jag överdriver inte när jag säger att det var mitt rum ggr en miljon! Och mitt rum är skitstökigt i vanliga fall! :o vet inte hur många pop corn jag har dammsugat upp på mitt golv idag!

iaf, nu väntar jag på flickorna. Ikväll blir det tävling, kommer äga! :) kommer bli en toppen kväll med toppen människor!

här kommer bilder från dagen, än så länge ;) puss



min orädda slända Hugo. Han är en bra lyssnare minsann! ;)






glutenvara+evjapabba. Så det ska va.

Det måste vara så att vi är bästa vänner, allt annat vore ju galet!
Också den bästa vännen en människa kan få.




¨






























Även fast man ibland vill strypa henne eller dränka henne så är det ju faktiskt så att hon är guldvärd.
Hon säger alltid det hon själv tycker och säger aldrig saker som andra vill höra om det inte är hennes åsikt. Hon säger aldrig hemligheter vidare, hon säger ingenting som man sagt förrän hon kollat om det är okej. Hon är glad, har världens bästa humor och den snällaste. Eller ja, en av de snällaste. Hon kan nästan konkurrera med mina morföräldrar och mina föräldrar- men bara nästan ;)

du är bäst din lilla evjapabba. älskar dig! Bästa vänner, så är det bara :)
det äger lite att vi är helgalna, allt blir så mycket roligare då!


en ny evjapabba ??

Lilla syster jenny har fått en knäpp..
Sitter just nu och mobbar ordet "halsfluss". Tack vare att hon tagit min mobil och skickat sms med Simon.. Knasflicka!
+ att hon skakar hela min datorskärm så jag inte kan skriva.. ARGHHH!!


jennySamuelsson luktar struts

Hejsan!

Slutade jobbet för typ en timma sedan. Idag har det varit stressigt! Alla ska verkligen köpa innan midsommar afton så det är helt kaos! Blir inte bättre när den ena vacum maskinen dampar..

Men i alla fall. På fredag hoppas jag att Jojo, Jennifer och Jenny kommer! :) Annars kommer jag sakta slakta dem. Om de kommer så ska vi äta massa jordgubbar som vi ska doppa i grädde, smält choklad som är både ljus och mörk! :) Kommer bli supergott!

ska se lite på oth tror jag..

puss,

PIER PRESSURE

PIER PRESSURE, HELT JÄVLA UNDERBART!

Pier pressure i göteborg, var något av det bästa i år! Svårt att toppa det!
Åkte hemifrån tillsammans med Jenny och Jojo runt tio tiden, plockade upp Simon och Alex sedan åkte vi till Mcdonalds, där det fanns en läskig mcdonalds clown.. Sedan bar det av till festivalen!

Det var hel grymt! Fast det bästa var ju absolut 30 seconds to mars och Johnossi! Jared Leto är så snygg att jag höll på att svimma. Mötte hans blick och då blev man helt paralyserad! Sedan hoppade han upp bland publiken och då var han bara någon meter ifrån mig!! Om jag bara knuffat iväg allt folk så hade jag kunnat röra honom.. Men det var så tight att man knappt fick luft, alla var som besatta och var helt hänsynslösa! Fast vem kan klandra dem, när Jared drog upp sin tröja och visade sin perfekta mage blev alla helvilda! Åhhh så cool och snygg han var!
John och Ossi var sjukt grymma de med, de gjorde en jättebra show och jag rörde John! tjoho! :D:D

det var helgrymt. Och något av det bästa någonsin! Måste se de live igen, så sjukt bäst var deeeeet!

bilder från igår. Blev inte så mycket på Jared för man kunde verkligen inte röra sig bland allt folk!













har en hel massa filmer också, underbart!

PUSS

LISEBERG.

TOPPENSNOPPEN!

Igår åkte jag Linn, Rebecka och Sanna till Liseberg! :) Det blev en helt galet rolig dag som helt enkelt var bäst! Åkte en massa åkattraktioner och vi lyckades till och med få upp Becka i Balder! Efter att Linn lyckats tjata lite extra på henne medan jag och Sanna åkte Spinnrock ;)
   Åt på Burger King, och jojo... det smakade inte bra.. I alla fall inte min hamburgare, blää. Fick dock Mcdonalds vid 23 någon gång!

Kållerado var ju helt underbart rolig, jag och becka åkte den minst 6 gånger tror jag! Lite smått besatta kanske.. Läskig gubbe åkte med oss en gång..

Här kommer 2 bilder från gårdagen, Tack tjejer för den bästa dagen på länge! :)




LISEBERG

Godmorgon! :)

Om typ två timmar åker jag till Falkenberg för att träffa Sanna, Beckis och Linn sedan tar vi tåget till Liseberg :D Kommer bli fruktantsvärt roligt!! Om några timmar åker jag flumrider, balder och uppswinget! De tre absolut roligaste åkattraktionerna som de har och med tre av de roligaste människorna jag vet!

Ska äta lite frukost nu till teven, ha en bra fredag! :)

härligt med sommarlov!

Hejsan Hopssan Lillebror!

Har inte skrivit på ett tag, direkt när jag kommer hem så sätter jag igång One tree hill så ;)
Men i alla fall, har jobbat på Gudmunds gården idag och igår. Väldigt roligt :) fast idag bestämde sig maskinerna för att paja. Men det ordnade sig sen :).. typ..

I MORGON
Blir det Liseberg med toppen tjejerna Linn, Rebecka och Sanna! :) <3 Kommer bli super skoj! Har längtat som ett troll!

ikväll går Min bästeväns bröllop på teve, det väcker en massa bra minnen för två somrar sedan. Den är ett måste att se ikväll!

puss på er, hoppas ni har ett toppen sommarlov- för de har jag!

sommarlov,

hej

Skönt att kunna sova tiill halv 12 idag med! I morgon börjar jag 9 på Gudmunds gården, mer än det vet jag inte direkt. Tror det bara är tisdag, onsdag och torsdag som vi jobbar denna veckan. Det hoppas jag verkligen för på fredag hoppas jag på Liseberg med härliga människor! :)<3

Idag har jag tecknat lite, varit ute lite, sett på one tree hill mycket. Har inget bättre för mig, lite smått synd att jag slösar bort lovet på att inte göra någonting. Lite skönt, men trist.

nu ska jag fortsätta med att stirra på tvn, kanske försöka ta ut humlan som kom in i mitt rum nyss..
puss,


bra

Tjosantrosan på er!

Vaknade halv tolv idag, underbart att få sova ut! Var hemma efter två igår och sedan satte jag igång one tree hill.
Jag åkte till Johan ändå, efter att Sofie tjatat med mig dit. Det blev grillning och dricka. Var väldigt roligt :) Blev även lite kortspel.. det gick väl sådär kan jag säga.. men men.. :$

Idag ska jag mest ta det lugnt, se på film hela tiden typ och chatta med Jojo :)

puss på en bra helg,


revealing too much

The Honorary Title - Revealing Too Much.
Gillar dem starkt,

sommarlov.

Hejsan lördagsälskare! :)

Jojo och Jenny åkte för ett tag sedan, de nanade över igår till idag :) Skojeliskojskoj! :) Har spelat lite spel, sett på film och ätit en hel mängd med pop corn!

Ikväll blir det hemmakväll, istället för att följa med syster till Johan Svensson. Så det blir mycket teve, Sahara är ett måste att se ikväll i alla fall! :)

börjar jobba på Gudmundsgården på tisdag istället för måndag. Det kommer bli trevligt! :)


här kommer en bild på 09BF, som kommer vara dömda efter sommaren då Christian inte är kvar längre! :S


puss,


skolavslutning

..nu börjar jag bli fruktansvärt frustrerad över blogg hemsidan. Den dampar hela tiden så jag får skriva om allting, suck.

Idag är det skolavslutning, tänk att vi redan har gått 1:an! Det har gått rysligt fort! Om bara 9 och en halv veckor så börjar vi 2:an. Helt otroligt! Men skönt ska det bli med sommarlov, det behövs nu :) Dock ska jag börja jobba redan på måndag.. Men bättre än att plugga :)

Jag sitter då i BF, lyssnar på Gavin Degraw, och sitter vid denna dumma dator. Om en timme ska vi samlas typ.

Ikväll blir det minipartaj hos mig troligtvis, pizza och dricka. Typ bra :)

puss på er.

09BF<3

regniga härliga dagar!

Finns det något mysigare än att bädda ner sig i soffan, dricka kaffe och äta choklad, sätta igång en mysig film när det regnar? Ska snart ta in mina kisar, då blir det ännu bättre! En liten Blackie som spinner, mysmys!

Igår hade jag skojsigt med Jojjan, vi åkte till GeKås där jag köpte godis, en sak till Malin och "Elvis- the early years". Sedan åkte vi hem till Jojo och gosade med kattungarna, höll på att dö av förtjusning! Så fruktansvärt söta! :o Kommer bilder på sötnosarna sen :)
  efter det åkte jag hem, poppade popcorn och startade filmen :) Den var faktiskt väldigt bra, det som var lite minus var att Jonathan Rhys Meyers sjöng inte, utan de hade orginalet. Lite bättre med "Walk the line" isf ;) Men annars var filmen jätte bra och jag grät hysteriskt ett tag. Hittade en favorit låt, efter Viva Las Vegas, som heter "If I can Dream". Jätte fin!

Hoppas ni får en bra dag, jag har det underbart! :) I morgon är det skolavslutning, kan inte förstå att jag snart har gått hela 1;an! Helt otroligt :o

puss, :)


bfdag

Hej! :)

Idag blev det bowling med 2 orna, jag och Jojo kom i samma lag :D Och vi ägde faktiskt lite.. Efter bowlingen blev det stranden där det fanns korv med bröd och dricka :) Hade en liten tävling också sedan gick jag Jojo Luddeboy och David en "genväg" till centrum. Köpte ben&jerry och sedan försvann David. Vi tre stack till skolan och kolla runt på internet sedan kom Linnsan också :)

I morgon börjar man 11.45, sovmorgon tjoho! :) Det är nice!

nu ska jag typ.. kolla runt på datorn ett tag, maila Stoffe om provet, se på teve och typ äta mig tjock på godis :D
puss på folk små!

(var i matsalen i morgon, kanske blir "hälla mjölk över äcklig person" :D)

today

Har varit ute en långrunda i regnet nu, är inte galen :) skönt var det!

Sofie fyller 18 idag, grattis på dig älskade syster! :)<3

Nu ska jag nog se på lite oth och teckna, har inget bättre för mig nu. Ikväll kommer gäster och firar soffen!

I morgon blir det ju BF dag= bowla och grilla. Det kommer bli mys! :) puss på,


M.Ö =R.I.P

Det är lågt att hänga ut folk på internet, men nu när jag skickat ett aggressivt meddelande och väntar på att få direkt kontakt i morgon- tycker jag att jag har fullkomlig rätt att säga hur mycket jag hatar Mattias Östling :)
Skicka nyss ett sms till Jojo, tror det blir osthyveln. Det verkar vara mest smärtsamt, annars tar jag en fil och filar huden vid hälsenan tills den knippsas bort :) Om äckel pojke läser så ska du veta, du är äcklig och jag hatar dig. Kan inte skriva hur mycket, men om jag säger lika mycket som jag hatar Carrie i one tree hill så är det en bit på vägen!

I morgon är det BF dag och när vi inte satsar på utskällning så kommer det nog bli bra! :) Börjar tio i morgon tror jag..

nu ska jag se klart på Oth. PUSS på er människor som inte hittar på falska rykten :)

fiske med Jenny och Jojo :)

hejsan! :)

Igår var det en ganska seg dag till kvällen. Gick runt och gjorde ingenting, såg lite på one tree hill. Men sedan stack jag till Jenny :) Fick gräva lite mask sedan bar det av mot Jennys farmor och farfars sjö :) Där träffade vi Jojo som smidigt nog ramlat med moppen! ;D 
   Sedan började vi ro ut med båten, eller ja.. försökte ro ut. Jenny var den som rodde och hela tiden åkte ena åran upp ur hålet, sjuuuuuuuuuukt roligt! :D Jojo tog över, de gick lite bättre- åran flög i alla fall inte upp men istället rodde hon åt helt fel håll, hennes ena arm verkar vara starkare än den andra! Jag är glad att jag slapp ro, jag hade säkert gjort både och ;)

Fiskelyckan fanns ju inte i alla fall.. Mitt spö krånglade, ibland kunde jag inte veva in .. eller typ hela tiden. Och tror fiskarna hatar oss. Hörde lite plask ett tag sedan blev det heldött. :(

När vi väntade på mina föräldrar gjorde vi en cover på "I'm blue", Jag och Jojo sjöng texten förutom när det kom "Blue" för då skulle Jenny sjunga, de gick ju .. sådär.. Men roligt var det :D När Jojo sedan började filma slog Jenny till hennes mobil så den flög iväg, jätte roligt att se på inspelningen efteråt haha :D









Det var en bra kväll :) Nu ska jag ut i solen och lyssna på musik, ha en bra söndag! :)

puss,


Studenten 2010

Igår var det studenten. Bara ett tecken på att skolan snart är slut och snart åker Malin till kanada. Dumma lilla Trevor.

   I alla fall var det en trevlig dag, Jojo var ett gott sällskap :D Också kastade en kille en bukett till oss när de åkte iväg med vagnarna ;D Osmidiga som vi var lyckades vi inte greppa dag om den utan kastade oss hejdlöst efter den när den redan fallit till marken, men men!
   Det bästa var ju ändå att träffa lilla söta David! :D Såg honom vid tullbron så sprang fram till honom, även fast han försökte gömma sig bakom skylten han bar på- såg vi att hans hjärta höll på att brista av glädje över att se oss :D vi kan se rakt igenom honom, våra kramar tog honom genom dagen !
   Träffade många från klassen! :) Och träffade Darhultarna och lite sådant :) mycket trevligt!
   På vägen hem blev det balavagns åkning! Sjukt skoj :D Malin sjöng högt och ljudligt! ;)

På kvällen kom folk hit, det blev mycket mat- såg på Talang (tyckte förresten att lille fiol pojken skulle vunnit.) Sent mot natten satte jag igång 5 säsongen av One tree hill. Jojo kom ju inte så hade inte så värst mycket att göra faktiskt.

Nu kommer lite bilder, :)







En glad syster (..enligt henne inte påverkad..) och en underbar mormor! :)



En dos av bästa vänner





Frida och Sofie







Stylist och Design, systers vagn ;)






Lilla Syster :)



Pappa :)



Inlägget avslutas med en Välkomstdrink som Sofie gjorde :)

puss!


..städa?

.. jag borde inte blogga, men eftersom jag inte gjort de på en evighet så tycker jag inte att de e så galet att skriva lite mer idag :).. fast borde ju egentligen städa. Men jaja. Ska nog snart ut och lyssna på musik samt ligga i hängmattan, underbart!

Slutbetygen klara idag, äntligen svarade Martina vilket betyg jag fick. Först sa hon att hon inte kunde avgöra der förrän nästa vecka, så frågade jag henne om jag får reda på det nästa vecka innan skolavslutningen och då sa hon att hon redan bestämt sig, fick mitt MVG- vilket Linnea också fick :D

- Historia = VG
- BKF      = MVG
- DatorK.= VG
- No       = G
- A&L     = VG
- F.k      = MVG

något ämne man inte har någon aning om var man ligger är i Svenska. Helt galet frustrerande :o men blir nog bra! Ett matteprov på måndag, sen laddar jag upp mig för ett sommarlov!

09BF, rätt bra ändå

Här kommer en suddig bild (vet inte varför min mobil helt plötsligt bestämde sig för att bli alldeles bösig, måste vara en fas eller något..) och en härlig bild på galna becka! :D





09BF,

rebeckaluktarget

Sitter i datorsalen, för en stund sen var vi och åt på Burger Inn- de flesta i klassen + Christian :) Bilder kommer nog sen, tror jag.

Fixade vår lilla pool igår, fullt med böööös :( men nu ska vi bara fylla den! :) städa när jag kommer hem, det suger :( det suger ännu mer att Martina har förlängt vår lektion. Skulle fått sluta vid 2 men nejdå, istället blir det vid 4a tiden. Elakt.

Studenten i morgon! Ska bli kul att se :)

puss,

uppdatering..3

Pappa har äntligen fixat internet! Tjoho! Han ska snart ta datorn, efter att han har pratat klart i telefon. Så får göra ett snabbt inlägg :)

Studenten om bara två dagar! Tänk att det har gått så snabbt, helt otroligt! :o Tänk va skönt, tråkigt, men skönt att ta det, jag hade jublat!

Ska ha på mig den rosa konfirmations klänningen på studenten när jag ser på min älskade stora syster :) På kvällen tror jag att Jojo kommer hit :)

DEN 20 SMÄLLER DET! Pier pressure here we come! Jag Jojo och Jenny sticker till göteborg! :) kommer bli nice.

I morgon ska vi äta på Burger In, de flesta från klassen ska gå med Christian- som inte kommer ha kvar våran klass efter sommaren :( det suger. ja.

Alla betyg förutom 1 är satt nu, för detta året. Fritidskunskapen är ju sådär. Ligger mellan VG och MVG och de sista uppgifterna var jag tvungen att få MVG på (eller collaget) slutade med att jag fick MVG- på anläggningen och VG+ på collaget. Detta gör mig orolig till tusen.

Igår när jag skulle gå hem från Asige, lyssnade på musik, hörde jag barn ropa "EMMA , EMMA, EMMA!" vände mig om och såg alla dagisbarnen. Blev lycklig till tusen!!

- Lördag ska jag fiska med bästa JennyBenny :) Antagligen i hennes farmor och farfars sjö :)

nu kommer pappa puss,!

RSS 2.0