ENVECKASUPPADATERING

HEEEEJ, här kommer ett långt inlägg för jag har varit väldigt icke datorberoende den senaste tiden (a)

vi börjar med.

ELINSFEST
SUPERSKOJ! Festen innebar en promenad med Matilda där vi stötte på två getingepojkar i en bil som förfestade några meter från festen.. Också en helrolig full Alexandra som man umgicks en hel del med, där blev det en massa musikbyten, dans och toalettbesök! En Stina, en Jenny och ett födelsedagsbarn ELIN! Hade sjukt roligt, förutom då ante x antal gånger sa att jag var tjock. Undra vem som inte kommer få en inbjudan till min fest den 20 augusti...
iaf, tack elin! Tack alexandra, emil, stina, jenny, matilda, elin med flera som gjorde festen helgrym! :)







GRISFEST
trött efter fredagen - fortsätter med ytterligare en fest. Jenny, Jojo och Jenny kom till mig- vi åkte till Stubbabacka- en rolig kväll, roliga historier och en massa godis! Ingen dricka för mig, det räcker ett tag minsann, ännu mer för Jojo ;);)
Rolig kväll!

KUSHULT
Eftersom det blev ganska lugnt både söndag och måndag så blev det Kushult med Jenny och Jojo på tisdagen. Sjukt roligt och vi badade i sjön, sedan gick vi till stugan och sysselsatte oss med kortspel. Innan vi skulle gå och lägga oss så gick vi ut för kiss och kolla på fullmåne-paus. Alla tre gick ut, dörren gick i baklås. Inga mobiler eller någonting med oss. Klockan var runt 2 på natten. Vi fick gå genom en asläskig skog utan ljus mer än från fullmånen. LÄSKIGT. Vi gick en låååång bit tills vi kom till mina föräldrar och deras kompisar som låg i husbilar och campade. Fick knacka på och sedan sova där. Pappa fick ingen blund för ´han var tvungen att hålla koll på de levandeljusen vi hade tända i stugan (a)
Dagen efter, onsdag, blev det bad och sedan mata en massa småfiskar med ostbågar :D



smått redo tjej som snart sticker till jojo, för att sedan åka till ullared och betala 115 spänn för en kebabtallrik.



GRÄNNA/VISINGSÖ
Igår åkte vi iväg med husbilen och en till bil, i husbilen var det jag jenny trevor malin och mamma, i andra var det pappa sofie och johan. En lång bilfärd, spelade mest kort och trev lärde oss några som han spelar i kanada ;)
När vi kom fram så tog vi båten över till visingsö där vi åt mat, nachotallrik för mig. efter det gick vi runt och kollade på ruiner från ett fort typ,
sedan åkte vi till den enorma silvergranen som vi hade åkt till för några år sedan när jag var en liten knatte som älskade mina lilaglittrigamjukis byxor och den matchande limegrönatröjan och med en blåkeps på ;) jag vet, jag borde skapa mode!
Vi åkte runt lite till, in i småaffärer sedan åkte vi till gränna, köpte polkagrisar och sedan åkte vi hemåt :)



i väntan på båten.



hej silvergran











IDAG
Var det meningen att vi skulle åka till High Chapparall, men kolla vädret- inte så mysigt nej! Men har nog bara två dagar på oss att åka dit, och risken är att jag jobbar då. Så det är lite knivigt, för Trevor ville ju verkligen dit.
Iaf går min dag ut på att kolla på sommarfilmer, liksom kejsarens nya stil, Mumien, Sällskapsresan och som hund och katt- ska bara hitta alla dessa filmer (a)

I morgon åker vi till Stockholm för att ta båt och sova över på, för att åka till Åland typ. Kommer hem på kvällen på söndag :) Kommer bli mysigt! Jag och jenny kommer sova i samma .. hytt? mysmys

Jag hoppas att ni har en toppen sommar, jag har det :)
puss! 

 


17 årsfest!

ROCK YOU LIKE A HURRICANE

sitter i Jojos aaaaasvarma rum, hon har inte gratulerat mig på min namnsdag. Det suger :( Funderar på att blänga på henne..

IAF, vi ska snart göra våfflor :) Sen ska vi vid 8 tiden- åka till Elin :D FEST, underbart!
   Det kommer bli en vild och underbar kväll känner jag på mig! :)

ha en grejtkväll, puss ! :)

förkyld..?

Hejsan :)

Börjar bli förkyld, tror jag. Igår var jag vrååålhungrig 8 gånger eller fler hela dagen (svårt att förklara, men efter varje timme jag åt blev jag lika hungrig igen som om jag inte ätit på två dagar :o) så pappa sa att jag höll på att bli förkyld, troligtvis. Idag vaknade jag med slem i halsen, blää. Men jag har energi i alla fall! Med tanke på den dunerbraiga festen som väntar i morgon så tänker jag bannemig inte sitta hemma! Har väntat i en evighet .. eller några veckor.. men iaf ;)

Idag har jag köpt piercingar för 26 spänn- resulterar 9 piercingar! Gaaaalet!
Sedan åt jag på mcdonalds, igen :D mums!

hoppas ni får en toppen dag! :)
puss,

FÖDELSEBARNET OCH NAMNSDAGSBARNET!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA OCH MEST ÄLSKADE ELIN!!
hoppas du får världens bästa födelsedag, man fyller bara 17 år en gång- njut :D



på fredag ska vi fira henne, då får hon sin present också- kommer bli en asgrym fest!



älskar er.

Sedan,

GRATTIS UNDERBARASTE BÄSTAVÄNNEN MARIA JOHANNA VIKTORIA KARLSSON!! 
   fredag ska vi göra oss i ordning hos Jojo, kommer bli lite grymmare än awesome och bättre än grejt :D






OM NÅGON TIMME ÄR TREVOR HÄR, BORDE VERKLIGEN ÖVA PÅ ENGELSKAN :O

jag vet att jag suger :D

Hejsan!

Har inte orkat blogga, vilket brukar hända ofta. Men i alla fall så tänkte jag berätta om min förra veckan upplevelse och om denn veckan.

Händelserikt nr 1.
var när jag var hos Sara i onsdags efter att ha firat gamla mormor. :) Vi stack till affären, köpte en massa energidrycker och lyckades slingra oss från att lämna tillbaka mina energidrycker ;D Vi köpte också chips, cola, gräddfil och dipp. Mumms! Vi hyrde också tre skräckfilmer.
   Sedan gick vi till Sara, fixade vår egna bål - som btw blev as goood! Sedan startade vi ena filmen. I början såg den riktigt B ut, men den var så dålig att den blev bra :D Sedan såg vi på en asläskig spansk film, uscha på den! Tredje filmen var usel. Ingen skräck alls.
   Tack för en jättebra kväll Sara, den var awesome!


 
Vår underbara bål ;)







Händelserikt nr 2.
Fredagen grillade jag Jojo Simon och Alex hemma hos mig, sedan åkte vi till Stubbabacka. Där blev det dricka, musik och ölspel ;) En galet rolig kväll! Sedan kom även Jenny. Roliga utmaningar som jag lovade att inte lägga ut, men så sjukt roliga!
   Tack pier pressure gänget! ;D





Lördagen hände inte så mycket, såg på Brokebackmountain, så söt! Sedan hämtade vi upp berusade föräldrar vid 1.00 och sjöng för fulla halsar på hemvägen.

Händelserikt nr 3.
Jenny och Jojo kom hem till mig. Vi skulle spela in vår superbraiga film som kommer visas på bioduken snart ;) Man kan ju drömma... haha :) Skrev en asful bok som man skrattar ihjäl sig åt så skulle spela in den för skojsskull ;) Har gjort en scen, och det mesta av inspelningarna bestod utav mig och Jojo som fick skrattattacker :D

Händelserikt nr 4.
Tisdag. Vaknade upp och Jojo åkte snart hem efter att sett klart Helgonet, Jenny tänkte åka hem strax efteråt men vi tänkte spela lite 500 först. Det slutade med att Jenny åkte hem runt 20.00 tiden och då hade vi spelat klart till 10 000. Jenny vann, revansh nästa år för nu står det 1-1. Vilket suger lite ..
   Vi åt också Mcdonalds :D

IDAG.
Gick upp 06.00, skulle åka med Malin och lämna Peter i Falkenberg. Var vaken sedan till tio kanske, sedan somnade jag till halv tolv. Ikväll kommer Trevor. Får prata engelska i 3 veckor nu, kanske ger mig lite försprång på fredag när jag ska prata med Jenny Chute ;)

ska ut och läsa lite nu tror jag på luftmadrassen i vattnet, så underbart! Kommer nog ett inlägg till snart tror jag ;)
puss!

onsdag,

GRATTIS GAMLAMORMOR RAGNHILD SOM FYLLER 101 ÅR IDAG!! <3



Snart åker vi iväg och grattar Ragnhild, blir smörgåstårta + baguett :) Sedan åker jag till Sara Wehlin på filmkväll, kommer bli en superbra eftermiddag/kväll!

7 dagar kvar, sedan 21 dagar kvar sedan åker Malin. fuck you unge.

puss :)


blixochdunder

Hejsan :)

Inatt åskade det och blixtrade det på som satan! Sjukt mysigt och det slutade med att jag la mig på altanen för att få bra sikt över himlen, älskar åska!

Idag har jag inte gjort mycket alls, varit hos grannen och gett katterna + fåren mat, sedan har jag varit i Halmstad för att handla mat till smörgåstårtan vi ska ha till min gamla mormor som fyller 101 år i morgon :) Grattis i förskott Ragnhild <3

I morgon ska vi då fira gamla mormor, sedan ska jag troligtvis till Sara och ha filmkväll! :D Tjoho på det! :)

ska se på oth nu, snart sett klart 3e säsongen, :)
puss

one night in bangkok

God middag till er som sovit gott! Själv har jag inte sovit på ca 27 timmar, börjar bli ruskigt trött nu alltså!

Igår, i natt och idag har varit för jäkla kul! Det började med att Jenny och Jojo kom hit, vi gjorde rebus och sedan tog vi mopparna till Slöinge pizzeria, var sjukt gott! Satt där ett bra tag, sedan kom syster Sofie dit med Johan Frida Adde och Fredrik, och efter att ha pratat lite med syster åkte vi till Kallhaga. Där satte vi oss på bryggan, pratade och sådant :) 
   Senare åkte vi hem till min mormor och morfars hus, jag och Jenny fastnade framför Långarydssläkt böckerna, Jojo var inte lika road så hon gick och la sig. Sedan satte jag och Jenny på kaffe och tog fram tårta samt lyssnade vi på radio hela natten- Jojo hade redan somnat. Sedan började vi på ännu en omgång av 10 000- som vi gjort förra sommaren med ;) Där satt vi till 02.40 då vi fick lust att gå ner till ån och bada!
   Det var först iskallt! Men sedan gick de riktigt bra, vi simmade på som små blå :) Sjukt mysigt var det! Efter det gick vi tillbaka, spelade vidare. Där satt vi ett bra tag! Tills klockan slog mot 09.00 snåret, då stack vi och badade igen och där såg vi en orm simma en bit ifrån oss! SJUUUKT coolt :D Efter det så solade vi en stund på gräsmattan och åt krusbär, supergott.

Slutet av vår händelserika förmiddag tillbringades med mer kortspel och slutligen teve. Men vi är rädda för att somna, ska hålla oss vakna till 4 i alla fall! Kommer nog gå bra.. heja på oss! ;)
   Nu är jag hemma, huset var låst när jag kom hit. Nyckeln var borta, som tur var var ett fönster lite öppet så jag fick ta en pinne och bryta upp haspen sen gick allt som smort! ;)

ikväll ska jag baaaara ta det lugnt! Sova en massa och slappa! :)
ha de bäst, puss.


gårdagen, bilder!









hej, hejdå

Hejsan! :)

I tisdags åkte jag bästa Johanna och bästa Jenny till Halmstad! Jenny och Jojo köpte på allt va de kunde, sjukt snygga grejer också! :) Jag hade dock inte lika mycket pengar att spendera, men hittade tre tröjor i alla fall :) bilder kommer nog senare
   I alla fall va de jätte skoj, det blev bättre när vi såg på Eclipse på bio, så bra var den! Gillade Riley :D Och trots att dom gjort om filmen jämfört med boken så var det bra förändringar typ!
   Dagen var mycket lyckad :)



Sedan har jag passat mormor och morfars hus i två dagar, de är på semester så tar hand om hunden. Igår kom Joel till mig, lika roligt som alltid! :D Sofie körde oss till macken för att köpa godis, hur dyrt är det inte där?! 100 spänn för två color, chips och läkarol? Galet!
   Kvällen var super :) På måndag kommer han antagligen hit igen, tjoho!

Idag har jag fixat tvätt, ätit en nyttig äcklig macka fast med onyttig god ost på ochh druckit kaffe. Jag och malin kanske ska sticka och handla mat sen, men eftersom Jojo och Jenny kommer till mig så vill jag hellre ta det lugnt, fixa bilderna (om lillasyster ger mig lösenord till hennes dator) och kanske läsa fjärde boken twilight saga.
   Det kommer bli superskoj ikväll! :D I morgon kanske det blir klittebadet :)

nu ska jag se på oth, jag vet att jag  borde vara ute i det fina vädret. Men orken är inte med mig idag :D

puss,

AHX.

God morgon! :)

Vaknade för typ en timme sedan, har duschat och ätit frukost. Ska nog snart gå en promenad eller något, fast.. one tree hill lockar och får nästan lust att se om American History X. En av de bästa filmerna jag vet, inte bara för att Edward Norton gör hela filmen lyckad- utan för den är så sjuuuukt djup och hemsk. Det är ju som verkligheten i slummen, alltså helt sjukt dramatiskt och hemskt. Började störtlipa i slutet, och i mitten. Så bra!!

Så, ska kanske se om den. Jojo och Jenny kanske kommer hit idag :) Ska till Halmstad med dem i morgon och shoppa och sedan se på Eclipse! Det äger! I så fall, om de kommer idag, kanske vi ska se den. I så fall är de kanske inte så smart att se den nu innan, kommer väl snart tröttna på den, hemska tanke!

Förresten saknar jag Linn Sanna Rebecka och Linnea. Jojo träffar jag ju hela tiden så hinner aldrig sakna henne, kommer inte gå så bra när hon åker till Italien tror jag :o

puss, nu ska jag .. kanske se på AHX.. man vet aldrig ;)


jaredleto



HUR SNYGG FÅR MAN VA?! Jared Leto, aah mitt hjärta! Längtar så tillbaka till Pier Pressure

GREJT!

En toppen helg än så länge!

Matilda jag Jojo och Elin åkte till Kushult igår kväll, vi grillade och sedan gick vi till sjön där vi badade länge och väl! Det var jätte härligt i vattnet, även fast botten var lite smått läskig! Det var jätte vackert runt 22.00 för då gick solen ner och himmeln blev typ lila, jätte mysigt att bada!
   Sedan gick vi till stugan, där vi spelade kotte. Jag och Elin hade det bästa tecknet någonsin! Vi ägde Jojo och Matilda rätt så rejält ;) Vi åt också en massa chips ostbågar och Marschmallows, super gott :)
   Vid 1 någon gång ville vi bada, fortfarande var vattnet skönt! Hur underbart som helst var det :) Där snackade vi också, sedan gick vi tillbaka till stugan för att sova. Det var en sjukt mysig fredag!

Idag vaknade vi runt 9 tiden, vi städade i ordning och gick sedan till bryggan. Där åkte strax Elin och Matilda hem, så efter det hoppade jag och Jojo i vattnet! Underbar, man såg botten nu. Det fanns små fiskar som simmade runt, efter vi badade så matade vi dem med ostbågar- de älskade det! Mellan 20 och 30 fiskar simmade omkring för att få ostbågar, sjukt mys :) Sedan hoppade vi i igen, där såg vi en snygg kille komma med sin kompis. mumma! ;)
   Åkte hem vid tolv, och nu sitter jag inomhus och försöker få luft. Utomhus är det för jäkla varmt! Men det är ju mysigt ändå, bättre än regn!

På tisdag ska jag och Jojo nog åka till Halmstad, shoppa och sedan se på Eclipse :) Ser fram emot det!
Ikväll blir det film med familjen, ska kanske se på American History X. Så sjukt bra är den! Edward Norton<3

Till helgen ska jag nog försöka ta med samma personer till Kushult igen, Göran som äger stället sa att vi kunde ringa honom så skulle han fixa bastun till oss :) Vi fick också lov att låna hans båt, sjukt snäll är han! :) Tack vare att morfar känner honom.. igår när han inte visste att jag var barnbarn till honom så frågade Göran vilka vi var och vem som hade sagt att vi fick komma dit, hehe. Privat sjö så! Men sen gick de bra! :)

ska vila lite nu, dödstrött.
puss,

arrrggghh

Det suger verkligen när man har haft rätt hela tiden och får reda på det strax innan, dijiobjafilsksöod- förbannad.

I alla fall, snart sticker vi till Gekås, köper lite grillsaker till kvällen och så! Ska leta efter något jag kan bada i, min bikini är på tok för liten!
   Kvällen spenderas i alla fall med Jojo! Elin och Matilda har lite problem med skjuts, plus att Elin inte svarar på mobilen :( men hoppas de kan! Annars får jag och Jojo äta oss tjocka på allt godis jag ska köpa på Gekås ;)

varmt är det idag! Underbar dag, har läst lite i solen  och lyssnat på musik :) Nu lyssnar jag ´mycket på "All kinds of time" , så bra!

puss på er, hoppas ni har en bättre dag än vad jag har haft! Får hoppas att Jojo gör det så mycket bättre ikväll ;)

låååååååångt inlägg.



God kväll, har inte bloggat på länge. Har jobbat och varit väldigt utmattad, så nu tar jag itu med det istället!

Midsommarafton, underbart! Vi var hemma hos mig, Jojo Jenny och Jennifer kom hit. Vi åt massa jordgubbar, melon och godis! På kvällen gick vi en runda, en lååång runda! Jenny ville gå en väg sedan ville Jojo gå en, så vi hamnade tillslut i Gräsås sågverk. Sjukt läskigt var det där! En massa tomma ställen, ljud från en mörk byggnad och nyckelns förbannelse.. Också hittade vi en ekorrsvans i en av byggnaden :o och röd färg/blod.. på marken. Spännande! I alla fall hade jag jättekul! Jennifer var helskön och olyckligtvis för mig var jag tvungen att göra bort mig genom att prata engelska..
   Roligast: Jennifer som säger till Johan, "Jag tycker att du är stilig", samt sjunger hon "baby, oh sweet baby" från dirty dancing. Haha sjukt skoj ;)

Lördag, underbart! Jojo kom hit på kvällen, vi fixade i ordning oss och gick till grannen för att kolla på hennes katts kattunge :)supersöt! Sedan kom Jenny, vi åkte typ direkt till Slättåkra där det var midsommar firande. Satte oss vid en bänk, kusinen Kristian kom och pratade en stund. Sedan gick vi och spelade i tältet, Jojo kastade bollar- misslyckades lite (a) men Anton gav henne extra godis ;) Jag tävlade på godishjulet, Kristian frågade vem som skulle snurra, kille bredvid (som jag kände igen otroligt mycket..) sa att han kunde snurra *intresse klubben antecknar, men poäng kommer* och var jätte övertrevlig! Jojo "han var rätt snygg." Jag "känner igen honom.."
   Sedan.
Gick vi upp till vårat berg, så som två år tidigare på midsommar. Satte oss på en sten och såg över landskapet, hur högt upp som helst var vi! Åt ostbågar och drack cola, hade otroligt roligt :)
  Efter det dröjde de inte länge förrän vi återvände till bygdegården, sa hejdå till kussen och åkte vidare till Stubbabacka. Där vi satte oss och spelade kort ett tag, sedan tog vi moppen hem till mig och sa hejdå till varandra.

När Jenny, lillasyster, Sofie, Johan, Frida och Adde kom hem- efter att ha åkt till Slättåkra kort efter att vi åkt därifrån, sa jenny "såg du inte Mikael?" "Vem?" "busschauffören!" AHA! Därför jag kände igen honom, har inte sett honom sen nian! En trevlig överraskning, han är sjukt rolig och snäll- visste väl att jag kände igen honom!



Denna veckan, jobb. Otur. Kan bero på otursnyckeln från midsommarafton. Hittade nämligen en nyckel i en dörr till ett litet skjul på ödesågverket, som jag sedan kastade iväg. Typ en förbannelse över mig. Har skadat mina fingrar ett x antal ggr, gjort bort mig fler ggr. Men denna dagen var skön. Typ ingen på arbetsplatsen så kunde vara ensam i ett rum och göra grillspett samtidigt som jag sjöng för full hals! Väntade på Sofie som gjrode teoritest och klarade det :)

i morgon blir det kushult med Elin, Jojo och Matilda i alla fall :) jag vet inte hur de blir med jenny för hon är inte direkt snabb på att svara.. Men men. .

Ska se på "oh brother where art thou?" (stavning) nu, och äta lite smått och gott :)
puss, förlåt för långt inlägg!

bilder:














RSS 2.0