biofilmer!



Åh vad jag vill sen "Remember me", kan knappt vänta tills den kommer till Sverige! Verkar bli omkring den 26 mars. Den verkar vara så söt!
Sen är svensken "Lena Olin" med också :D



sen inväntar man Eclipse biopremiär 30 juni 2010!
- trailern släpps den 12 mars!




Själv så ska jag troligtvis se på Shutter island i morgon med jenny och ulle! :)
- och eftersom Alice i underlandet har bio premiär den 3e mars så ska vi absolut se den på bio snart med! Den verkar sjukt bra + att Johnny Depp är ascool :D






kaffe

Sitter vid datorn och dricker kaffe istället för i köket, eftersom fredrik och johan mobbar mig.

och jenny suger på att svara på sms! tråkdag idag tycker jag allt! :(

hos joelle

Igår blev det då Joelle, det var trevligt men roligast var ju nästan då vi skulle gå hem till beppe. Joelle och Elin försvann in i huset och jag och Simon stod kvar och väntade på dem, så tog de as lång tid så vi började fantisera att de blev mördade och våldtagna- simon sa att någon skulle skjuta mig med en sniper genom fönstret :o

så till slut ringde jag till Joelles mobil, och hon klickade mig! Så då sa jag; om elin också klickar mig så är det säkert något fel! Så ringde jag, och självklart klickade hon mig -.- dock kom dom ut ur huset direkt efter och berättade om deras "öl klubb" hehe :o

senare idag ska jag till jennybenny och nana över, tror jag!, för vi ska till Halmstad och shoppa i morgon (vilket jag sagt rätt så många gånger nu haha !)

puss! :)

elin darhult störby!<3

just nu sitter jag i ett rum med en massa priser, en massa kläder och massa foton- ÄR HOS VÄRLDENS BÄSTA ELIN! :D

Senare ikväll drar vi till Joelle i Annas hus, vilket gjorde mig cp förvirrad först! Men men! Det blir de 3 av de 4a P:na:
- poker
- pizza
- perfekt!!

Elin är i duschen och jag tar en massa snygga bilder på hennes dator, OCH DESSA KOMMER UPP HÄR TYP NU! :D DE NI!

- sen ska jag säga att Elins evengemang på FaceBook ÄGER! :D<3
puss!






p.s
jag älskar elin darhult störby.
d.s


9c2+09bf <3

Tårarna bara rinner. Såg nyss på skolavslutningen i nian och 9c2's klassresa. Saknar Söderskolan och alla f.d nior, jag tror jag är väldigt rädd för att inte bli ihågkommen. Eller att alla minnen man har haft med söderfolket, bönderna liksom thegangsters, inte kommer ha någon betydelse för någon annan.
- vad vi gjorde på avslutnings kvällen kommer inte ha någon som helst betydelse alls, men för oss betyder all den tid vi haft mycket.

Saknar oss.

Men kan glädja mig med att jag har fått en väldigt bra klass nu, 09BF kommer ge oss väldigt bra och många minnen! Kommer vara hemskt att behöva skiljas från er med.

Nu ska jag sova :) I morgon blir det shopping och sen kommer JennyBennyHunnyBun hit :D<3








stökrum

Här sitter jag på mitt sjukt stökiga rum som jag egentligen borde städa, Får väl bli i morgon, och har ingen Joel eller annan här. Tråkigt har jag!

Såg nyss på Dreamgirls, men blev trött. Har inte sovit ett dyft inatt! Förbannelse till alla dessa underbara katter som ska leka mitt i natten.. -.-'

på lördag ska jag shoppa med bästa Jenny!! Har inte gjort det på evigheter :o sen kanske elin kommer hit (????????????) och fler, hade varit trevligt :D men får väl se hur jag gör.

Åt McDonalds för en stund sen! Supergott men nu känner jag mig faktiskt onyttig. Jag brukar inte bry mig om varken vikt eller hur mycket onyttigt jag äter men jag vill verkligen träna mig någorlunda smal så jag inte slutar som ett bergtroll. Får väl se vart detta leder.. heheh :)


hero of war- Rise Against

sitter just nu och lyssnar på "hero of war" så fin att man ryser.
- såg nyss på New Moon på Sofies dator, Edward och Jacob ser ju inte helt fel ut! Och Aro är sjukt cool :D

såg att vi hade fått ett till guld i stafett, hallelujah!

Sam Worthington(L)

teve nu, åkte hem för en stund sedan från mormor och morfar. :)<3

bläddrade snabbt genom kanalerna och började kolla lite på Territory, eftersom jag aldrig sett klart den. Upptäckte då att den charmerande Sam Worthington, huvudpersonen i Avatar, var med! Blev jätteglad :D:D

Ullebullebunderbar fyller hela 16 år idag! Grattis på dig snyggingen :D

ikväll kanske joel kommer hit, om moder går med på det :)

pusspå!



baram, teve

vill döda min lillasyster, hon har teven och när hon inte ser på "hjälp jag är en fisk" ser hon på konståkning..

JOJO SUGER PÅ ATT SVARA PÅ SMS!!!!! :o<3

ullepartajj

skrev ju att jag skulle berätta om förra helgen, så kommer lite smått nu:

Åkte till ulle efter att ha ätit pizza med jojo :) åt jättegod lax med potatis! Sen kom Kalle, Elin, Simon, Elin, Matilda, Joelle, Alex och Anna :) Blev vattenpipa med supergod äppelsmak!

Mycket pinsam dans, sång och "sten sax påse" sprit lek. Väldigt roligt hade vi! :D Och jag måste säga att piratalex musiksmak är wunderbar!

Simon var ju inte lite söt..:
"Emma, blir man hög på vattenpipa? Jag är jääätte snurrig!!"
- hehe XD

En trevlig kväll var det för det mesta! :D




färspinnar<3

Jojo gav mig en idé vid kommentaren... FÄRSPINNAR SKA VI ÄTA NÄR VI HAR FILMKVÄLL! :D

I alla fall, i morse när jag vaknade så gick jag direkt ner och eldade och tog tvätten, så slipper man mammas tjöt. Ganska duktig är jag :D
nu dricker jag kaffe och äter semlor, så underbart!

Kom på mig själv att jag är väldigt insatt i vinterspelen (då menar jag att jag går in på hemsidan och kollar hur många pokaler sverige har och ser vilka vi möter i ishockey= tjejerna ikväll möter USA, vi kommer suga röv :D)


idag blir det ingen simning, har lite ont i halsen och senast jag badade när jag hade det så fick jag halsfluss. Inte lönt att göra det igen (a)


PUSS! kommer nog blogga fler ggr idag, har ganska trååååk! :(






söndag..

jag gillar inte söndagar, så sjukt meningslösa.. Kvittar om man är ledig dagen efter eller inte, fortfarande en söndag då man bara är trött och seg efter lördagen.

- ja jag har tråkigt!! :(

Jag vill ha hit Jojo så vi kan ha filmkväll!, eller ha hit pälskling Joel som kommer någon gång i veckan!

förresten så blir jag sur för bilddagboken fukkar sig hela tiden..


 finns inte ord för hur mycket jag saknar Stubbabacka 2008!
Elin, Jenny, Anton, Joel, Emma.



ghostrider

Igår var jag ute typ hela dagen, skottade snö från garage taket (det hade vikit sig för all snö), sen hoppade jag och Jenny ner från taket :D haha, faktiskt väldigt roligt ;)

på kvällen kom gäster, smörgåstårta blev det. Sjukt gott :)





nu ser jag på scrubs, sen ska jag nog gå ut och vara lite aktiv.

GHOSTRIDER ikväll! Den filmen är sjukt bra! 21.00 kanal 3.

pusspå! :)

japp, lov är det nu!

måste bara säga att David sa helt fel saker igår hela tiden som var så otroligt roligt! Väldigt underhållande att vara i den gruppen + att jag hade Sanna i gruppen vilket blev ännu roligare :D

idag har det varit slappt!
började med att se klart på "blood diamond", en sjukt bra film! Fast man brast i gråt då Di Caprio dog, sedan kunde ingen av mig Sanna och Jojo släppa det heller :(

På matten försökte Kristoffer döda mig genom att stöta till min stol så jag nästan ramlade, men Sanna fick ett gått skratt åt olyckan idag iaf. haha (hon blev ondskefuller hennes nära halka och stupa ner i snön upplevelse) ;)

Svenska såg vi på film, inget kul hände där.

Engelskan såg vi klart på filmen "skruva den som beckham"


När jag kom hem så såg jag lite på teve, men hann inte se länge för snön störde sändningen! Rikard sa att jag skulle kasta snöbollar på parabolen, men slutade med att jag försökte rädda studsmattan som vi osmart nog inte tagit bort, genom att ta bort all snö som böjde ner mattan till marken. Hehe.
Sen när pappa kom hem klättrade han upp på taket för att fixa parabolen åt mig (besatt över snakes on a plane som går på kanal 5 ikväll klockan 21.30) och medan han fokuserad fixade parabolen hade han tid nog att kasta enorma snöbollar ner på mig! - slutade med att vi hade snöbollskrig och jag lyckades mula honom :D
- nej jag kommer aldrig växa upp från snöbollskrig, inte när man har chans att mula någon vid namn RonnYSamuelssON.

nu sitter jag och blänger på mamma för att hon tvingar mig att se på let's dance, jag ville hellre se på .. vad som helst. Inte för att jag inte gillar programmet såå mycket, men jag tycker inte det är någon "action" som pappa brukar säga. hehe ;D lääängtar efter att filmen börjar, Samuel L J är ju fett cool!

Förresten ska jag döda LillaDavid för han kastade snöbollar på mig hela tiden när jag skulle gå till bussen, död åt dig pojkelilla.

I morgon blir det JOELLE, as niiiice!

"forever and ever amen"- lyssna på trots att den är gammal som tusan! :D

PUSS,


(förresten tycker jag att bland annat dessa tjejer i klassen är väldigt roliga och bra! :) )


sanna och rebecka!


prov2morroooww

PROV I NATURKUNSKAP I MORGON! kan ingenting :) Ändå äter jag semlor och sitter framför datorn istället..

Idag har det varit en ganska bra dag, började med filmen "blood diamond" på historian, sedan idrott (som visserligen tog död på en) och sen fritidskunskap där jag blev klar med arbetet så gjorde inget sen, sen film i engelska "bend it like beckham". :)

Måste säga att Sanna var lite smått ondskefull då hon skrattade åt min fina dans på idrotten.. lite smått elakt :o typ pay back för att jag skrattade åt när lilleDavid ramlade på idrotten (A)

Rebecka slängde ut sina oerhört smarta kommentarer när vi såg på filmen i engelska, och Sanna och jag knäckte oss totalt! haha :D

klassfest bestämt typ nu då, greeeejt!

nu ska jag typ plugga.. hejsfejs!

roligtisdag

Idag har det varit en bra dag!

Mattelektionen var först ganska tråk men sedan fick Rebecka sitt lilla dagliga söta ryck, har en mycket fin video på min mobil ;)

men ändå roligast på sista lektionen när vi försökte få fram Christians ålder, ohoj va jag skrattade när Rebecka sa "Han är ju yngre än Abbe i Madicken" (behöver jag säga att hon trodde att Abbe var över 30? och förlåt becka, jag vet att du antagligen läser detta, haha :D)
- Eller när jonte sa "sprutor" i samband med misstolkning och läkare. Linn kunde knappt hejda tårarna av skratt!

Eller när jag var ytterst rolig vid datorerna idag:
 (vi letade fakta om en kille som tro's ha försvunnit, sorgligt isf men men..)
Jag; "Om vi söker på hitta.se så kanske vi hittar honom" AAAASKUUUL, men rebecka tyckte jag inte var det minsta rolig.. :( dålig humor.se

 

JOELLE PÅ LÖRDAG, WIIIIE. :DDDDD


borde plugga..

sitter i köket och lyssnar till ljudet av sofies dammsugning :D har inte gjort mycket alls idag, håller på att övertala moder till att åka till J på fest på lördag.. lycka till till mig!
- borde verkligen börja plugga på non, har inte gjort det än så kommer få ett helvete senare. typ i morgon, men det ser vi fram emot :D

dagen har varit för det mesta kul, lite mindre kul på de två sista lektionerna men allt ordnade sig så (:
Rebecka har haft vääärldens flum humör idag speciellt när hon imiterade T på lektionen, haha!

pusspå!

tävling

Nu har vi precis ätit purjulökssöppa, haft datorkunskap och just nu har jag och rebecka tävling om vem som skriver inlägg först :D jag leder, muhaha.

Helgen har varit super kul! berättar mer om den sen + bilder.

puss

japp. Så ligger det till.

*Matte provet avklarat, VG och jag blev sketanöjd! för en som har knappt G (a)
*Svenska har vi ta kort på något som betyder något för mig (eller?)
*Arbetssätt & lärande har vi pedagoger. Waldorf..
*Fritidskunskap har vi intervju med ordförande i en förening
*BKF har vi utsmyckning i fbg, typ lite fixat.

*Historia har vi prov och inlämning av frågor på fredag. Björn är lite smått ondskefull..
*Engelska prov i morgon! IIH.


men nu ska jag duscha och ta det lugnt! Har knappt pluggat ett skit men ändå..


längtar till helgen! Blev inget med falkenberg, men Ulrika Boulund blir det minsann! Sen en lugn lördag.
GÖTTMOS

puss


Måndag pluggdag

Pluggar, det suger. Men har varit en ganska rolig dag! :)


Dagens bästa!

Rebecka som börjar prata om näsans innehåll på ett mycket roande sätt sedan brister hon i skratt
Rebecka som knäcker sig vid datorn, utan någon större anledning sen frågar hon
"ett gott skratt förlänger ens liv va?"
- ja rebecka, du kommer nog leva länge du! :D

Dock är Ludde och David elaka som påstår att Lönneberga = Bjernared. -.-'

nu ska jag göra klart lite no frågor + historian ska jag i alla fall kolla igenom!

puss,

OCH JAG LÄNGTAR TILL HELGEN!




Trååååk

en person..

som du älskar av hela ditt hjärta: utöver familj, vänner, mormor och morfar = Hironackamurra<3

som du litar på till hundra procent: Sofie

som du kan snacka med om allt: Jojo, Elin

som du tycker är söt: Teddy!

som du tycker har vackert hår: Rebeckas hår är fint :D
som är din allra bästa vän: många, men bland annat Elin och Jenny<3

som du tycker är omtänksam: Elin

som du har ett fint minne med: Farfar

som du saknar: farfar, farmor, mimmi, Josefin

som du aldrig har träffat: spöket laban, dr snuggles

som du träffade idag: Rebecka

som du träffade igår: Johan, Rikard

 

 

en sak..

som du önskar dig: Vinna på lotto!

som du inte kan leva utan: vänner & familj

som är det bästa du vet: Katter

som du fick förra julen: Presentkort

som du minns från din barndom: Fredrik sjunger till någon scream låt
som du fick när du var liten: Tiger.

som du delar med någon annan: kylskåp med min familj

 

avsluta meningen..

jag älskar... McDonalds

jag hatar... hansomintefårnämnasvidnamn
jag kommer ihåg... klubben i blom's jaktstuga, med cola korken
jag tycker att... kaffe är gott

jag går på... crack

jag ska... välja ival..

jag vill... sova
jag har...  slem


DATORKUNSKAP I-VAL

Ska snart ha datorkunskap, sitter och kollar runt på fb och bdb. Rebecka och Jojo gör detsamma :)
Ska snart göra vårat i-val, känns inte bra för jag vet inte ens vad jag har valt!! Galet säger jag!

we're going to ibiza (8)
- hej på att vi pratar om gamla låtar man lyssnade på när man var liten :) vengaboys, markoolio, backstreet boys, spicegirls, weezer :D


IT'S ALIVE!!

WIIIHOOO!

Min kanin lever! :D Fina Teddy sitter vid min sida i sängen nu och knaprar på mat. Så söt han är :)

Jag har blivit klar med uppgift uveckling livsvillkor & socialisation, applåder till mig! Ska snart ge mig på NOn tror jag :) woopwoop

puss


MAXISTORMARKNAD (H)

Nu blir det snart mathandling! Massa godis och cola!
Möjligtvis mcdonalds efteråt (?) :D

önska mig lycka till till att få pappa till att köpa det till oss efteråt (a)

PUSS<3

massaplugg..



Att göra:

* Klart frågorna på häftet om Amerika och revolutionen + plugga inför provet
=Historia

*Skriva klart om familjen + egna tankar
=Utveckling livsvillkor & socialisation

*Öva som tusan på redovisningen "om mig själv" + bokrecension
=Svenska

*Göra klart uppgifter om Energi inför prov
=Naturkunskap

*Glosor + text inför prov
=Engelska

*Börja med uppgiften i A&L som jag ännu inte fått, hehe
=Arbetssätt & Lärande

ÅH vad jag är dödens, jag har inte ens orken att skriva detta inlägg!

Medon'tlikeschool



27 dresses är typ bra.

27 dresses, igen. Snacka om tråkigt jag har! Men den är bra :D

snart ska jag nana, börjar typ halv tio i morgon så får sova lite längre! :)

PUUUUUUUSS!

hejpåtråk

Mamma ser på något knasigt operations program, inte kul att se på!
Själv är jag rätt så trött och vill äta innan jag gör mig i ordning för kvällen, funderar på att lägga mig i "tid". ;)

bara för att jag är tråkig och har tråkigt så lägger jag ut lite fler bilder, har ju inget bättre för mig så ;)

puss,




snöö!



Ökat med 25 centimeter snö från gårdagen till idag! Sjuukt mycket!
Gick ut för att leta efter min kanin som förhoppningsvis inte ligger under en snödriva och är döende.. Men tror han har gömt sig i garaget :).. typ..

I morgon blir det äntligen skola! Missat ganska mycket tror jag så får ta igen det i helgen, tråkigt :(

Kära syster Sofie har varit snäll och fixat min blogg design + sin egen idag ; http://soofiiiiiiiiiiiiee.blogg.se 

:) puss


fredagsbilder






Kollade igenom mobilen och hittade lite bilder från i fredags :D lite smått suddiga bara.. ;)






jag elin simon




Rebecca Elin


fortfarande sjuk..

att vara sjuk suger.

Ännu en dag då jag ligger hemma, ytterligare några filmer;








(james franco är ju rätt så snygg också!)


Har nog missat ganska mycket nu, så får nog sätta igång med historian!.. om jag orkar :)
puss

sjuk

How I met your mother, Sweet home alabama, Jerry Springer, Top Model, Paradise hotel och nu har jag fått nog av teve! Fast har inget bättre för mig .. Japp, jag är sjuk. Blev sjuk i lördags så det håller i sig, men förhoppningsvis blir de skola i morgon :) vad jag kan göra nu när jag är hemma är att plugga lite, men de orkar jag inte heller. Har vi redovisning i morgon i svenska? I så fall borde jag nog öva lite. Eller i alla fall kolla igenom historian för jag fattar noll. Ärligt så orkar jag inte riktigt bry mig idag. Gaalet för historia är det jag faktiskt VILL få bra betyg i.

Men så vad ska jag göra? Se på film, teckna eller sova? Jag har väldigt ont i huvudet så en tupplur skulle varit ganska skönt :) Har i alla fall varit duktig och frågat runt statistik saken genom sms :D heja mig!

Malin sitter där uppe och pluggar, hon är ett gott föredöme för mig! ;)

smoothie.. det vore gott.. !

 


RSS 2.0