this is halloween

halloween idag, jajamensan!
men innan jag skriver mer om idag ska jag nog skriva om min helg.
Fredag:
sista praktikdagen, lite tråkigt men har faktiskt längtat efter höstlovet!
Åkte till Jenny och Martin efter att jag ätit mcdonalds, där blev det lite godis och läsk, sedan skulle jag och pappa lämna av Jenny. Pappa hade btw sämst humor i bilen. Vi väntade på Jennys kompisar som var över 20 minuter sena då pappa frågade vad de skulle vara utklädda till, "Vampyr och en ska vara zombie", "Men då är det inte konstigt att de är sega! Då går hon ju så här.." *visar hur en zombie hasar sig framåt*
Sen fortsatte han skratta och ha roligt om det en långstund .. "Är du säker på att det var idag då? Hon får ju börja gå dagen innan om hon ska hinna hit tills idag" osv..
MEN
Sedan blev det Jojo. Färgade håret rött, såg på trassel och fick träffa Jenny Chute (tre jenny i ett inlägg, inte dåligt!)
Lördag:
Vaknade hos Jojo med feber, halsont och huvudvärk. Gött.
Trodde jag skulle dö ett tag där.
Men fixade i ordning mig, tog ett varmt bad som jag inte gjort på år, såg när Alexandra tog sönder Jojos visp och lite sådant. Blev fest på kvällen med en hel del smaskiga händelser, det var riktigt roligt! Men tyckte ändå det var otroligt skönt att komma hem till sängen sen och försöka bli frisk. Men kvällen blev lyckad och jag tror nog Jojo Alexandra och Kalle fick en härlig födelsedags fest minsann :D
Söndag:
Inte i närheten av att bli frisk, så jag tog det mest lugnt. Såg på film och tv mest. Jenny och Martin kom hit med deras barn, så något hände i alla fall. Och det blev pizza och kycklingtallrikar. Mums.
Måndag:
Försov mig en timme, av någon händelse var mitt alarm fortfarande igång när jag kollade mobilen men den hade inte skrällt så den borde varit avstängd.. hrm.. I alla fall, jag och Sofie åkte till optikern. Fick lite linspaket med mig inför resan nu med så det blir nog toppen!
Ska snart se på film, som vanligt. Sedan ikväll tror jag att Jojo och Jenny kommer hit med glass åt mig och då blir det mer film. Det är trots allt halloween så jag ska fixa till med lite pumpor minsann!
(asså fyra Jenny i ett inlägg. Jag borde verkligen döpa om dem.)
Pratade med Malin igår, hon och Trevor hade gått en spökrunda i skogen och tillsist hamnat på en ödecirkus, där det fanns fyra clowner!! OMG, hade dött direkt. Vill dock ändå så gärna fira halloween i kanada där halloween inte är så förbaskat underskattat.
NU ska jag göra något åt mitt liv och faktiskt göra något. Antagligen film..
Ha en spöklik dag
buu
en bild på mig redhead.

det heter hallå

Guess what?
börjar nog bli förkyld, känns bra när det äntligen är helg. Känner mig febrig och har ont i halsen, love
ska snart till Jojo i alla fall, det är göttmos!

vampyrer suger

Ser på vampyrer suger, den sög inte alls trots att alla säger det. Eller så beror det på att jakob och edward är båda assnygga och ser hundra gånger bättre ut än i de riktiga filmerna och att jag är trött så skrattar hela tiden.
sista praktikdagen i morgon, sen blir det Jojo och emma goes rödtott.
puss,

trött

Trött, vill inte till praktiken idag utan hellre sova framför tvn och gosa med en kise, men nejdå..
Rapporten måste jag göra klart idag, orkade inte skriva in det sista igår hehe.
Nu är det snart dags. fy. Men bara två dagar kvar sen är det ett gött lov!
ha det bra
puss! :)

nämen så förfäääärligt

Ser på lejonkungen med jenny,
har halloween fixat hela tvrummet, ascoolt.
vill ha hem mamma och pappa. Som jag älskar rätt otroligt mycket. Ni är det bästa jag vet

everybody, rock your body!

I natt har jag drömt jättemycket, rätt intressant.
Jag är också hemma idag med, huvudvärk så ska ta en ipren nu och se om det blir bättre..
Har kommit igång ordentligt nu med apu uppgiften, ska ta reda på resten i morgon sen är jag klar. Ska genomföra teknik/natur uppgiften med barnen i morgon med så den ska bara utvärderas, men känns helt okej nu! Har bara tremiljoner andra grejer att göra med.
idag ska jag nog göra chili con carne, efter att jag fixat lite i köket.
ha en bra dag,
puss!

mcdonalds, mumma

Kväll, och jag har bara sett på tv idag.
Satte igång med apu rapporten med, det mesta är nog klart. Ska utvärdera aktiviteter med bara, lite om jämställdhet och psykosocialt. Ska ta reda på allt i morgon så rapporten kan bli färdig. Känns bra.
Jag hittade ännu mer bilder från i lördags senare, som jag la ut på fb, tycker att de får vara med på bloggen med.
I alla fall, kommer mamma snart med mcdonalds. Helt okej med tanke på att jag inte ätit ordentligt på två dagar på grund av magen, och att spy upp allt igen är inte så gött heller. Så jag välkomnar fettet med glädje, det vattnas i munnen av att tänka på det!
Förrsten, filmen vi såg var helt okej men inte överdrivet bra. Slutet sög.

how could you even say that?!

Hemma från praktiken idag efter en otroligt rolig söndag.. not..
Låg och spydde i lägenheten med den värsta huvudvärken jag någonsin haft, sen fortsatte det när jag kom hem. Sov i princip hela dagen.
Idag är det bättre, hungrig med kan inte äta mer och huvudvärk men inte alls lika illa som igår. Så stannade hemma idag, kanske får mig att ta itu med lite plugg. Det jag måste göra är:
- Apu uppgiften, inte ens börjat. Ska försöka vara klar tills på torsdag. Hemskt.
- Skapande, eftersom jag ska utomlands vid redovisningen måste jag bli klar nu
- Projektarbete, inte börjat där heller typ. Har fyra böcker att läsa, good luck chuck.
- Matte, matte och matte. Snart nationella och jag kommer garanterat få ig.
jag hoppas innerligt att det är allt. För varje grej tar sin enorma tid, döda mig.

MEN, nu till det roliga!
Jag hade en lugn fredag med film och onyttigheter vilket tar mig till lördagen.
Några timmar med mamma och Jenny i Halmstad, jättemysigt var det. Åt mcdonalds, sedan mötte jag upp Persson. Fixade biljetter till contagion och shoppade. Blev två toppar och en gosetröja!
Sen började tjockiskvällen, mcdonalds där vi spelade kort - coola som vi är. På bion blev det stor popcorn med två stora läsk, gött.
Vi stötte som tur var inte på städaren, men vi såg honom anlända till jobbet med en glad min.. eller?..
I alla fall, såg vi på bio och sen var vi allmänt cp. Vi måste ha gått på något för jag har inte skrattat så mycket på en kväll, om det inte är läskiga städare så var det en lägenhet med galler för att förhindra en självmordshoppare med fastklistrade bestick, fastskruvna lampor, inget badkar och inga sovlakan..
Sedan när vi ska se på bio, går vi in i salongen och upptäcker att det inte finns rad 7, vi gick in i fel salong..
Det blir inte värre, utan vi tar oss till lägenheten där det blir förfest framför starwars. Kan det bli bättre?
Ännu mer skratt, speciellt när Jenny ser Anakin utan tröja och ropar ut helt fel namn, galenpanna!
I alla fall, vi drar ut. Stöter på Sofie och det gänget, laxen stängde när vi kom dit.. wopps.. så istället stack vi till downtown där vi bland annat stötte på Svansen senare på natten.. Helt galet.
Tillslut kom vi i alla fall hem, det blev sömn framför starwars igen.
Idag kollade jag igenom mobilen, hittade en rolig film där jag och Jenny sitter och nyper varandra, samt en text där det står "jag är för full för att inte tycka att ölen smakar som vatten"
ett ord. Droidekas



oogieboogie

det suger att min dator är f***ig och stänger av internet när jag precis blivit klar med ett blogginlägg.
Jag lever i alla fall, så gott som. Och jag sov uruselt i natt, sov max två timmar så är lagom trött nu. Mina ben är spagetti.
Praktiken flyter på, på fredag blir det att hålla aktiviteter som ingår i rapporten. Bra att jag knappt vet vad jag ska göra..
Jag längtar till helgen som kommer äga med Jenny Persson! Det ska bli halmstad och köpa lite kläder och sedan blir det fix i lägenheten inför utelivet på lördagen. Awesome.
Nu ska jag trycka i mig lite färsbiffar, eller snart..
ha det toppen, btw, åskade det i natt. älskar.
puss!

jojo

vet ni vad?
Jag har lekt med Jojo i helgen och sett på benknäckargänget och gladiator.
I morgon är det dags för mer praktik, borde samla på mig krafter nu då!
hoppas ni har det bra,
puss!

hatar clowner

Jag drömmer så konstigt nu när det är fullmåne.
Igår natt drömde jag att bjärnared var fullt med döingar
I natt drömde jag om ett virus som kom ifrån hundar. Sprungit runt i en massa olika hus med ett trettiotal demonhundar efter en. Trots att man ropar till de andra människorna att man inte ska öppna vinddörren eftersom det är en demonhund där, gör de det ändå. Sussie kom inte undan hon heller..
Hoppade därifrån till en dröm där man blev jagad av clowner och fågelskrämmor. Det var inte okej. Sedan hoppade det därifrån till en kamp mellan mig och söderdahl mot två män. Det var som kurragömma hela drömmen, för ingen ville stöta på varandra och när männen fått tag i det de ville ha skulle de döda oss. Klättrade därför uppför ett berg där man sparkade ner dem. Slutade med att allting bara hade varit en studenttävling .. ?
Jag vet inte riktigt om det var allt jag drömde, men rätt underhållande och skrämmande var det minsann!
i alla fall
Jojo kommer hit idag!
Och nu ska jag måla tror jag,
puss!

freespirit

andra gången snyggingen visat sig! wonderful
Och vet ni vad?
Jojo känner mig rätt bra, mer än vad hon borde. Känns sådär alltså.. kommer aldrig kunna ha några hemligheter för henne :'o
så, jag är på toppen humör sedan ett par timmar tillbaka. Och jag älskar att ta promenader när det är mörkt ute och månen lyser upp vägarna, har ni sett hur fin månen är? Tänk er en sprallande Emma som dansar runt i skogen och sjunger tills hon tappar rösten? Tänk er också ett tiotalsbilar som faktiskt befinner sig i Bjernared som ser en tjej gå med skorna i handen och nakna fötter, med jackan runt armen och går i linne. Där har ni mig. Så varmt hade jag det när jag sprallat färdigt i minusgrader.
Ibland måste man bara älska musik
puss på er, ha en underbar fredag. jag svävar på moln ett tag

praktik

andra praktik dagen, och det har gått som tjosan!
Ett barn är så fruktansvärt besatt av mig och vet om att jag är ny, därför försöker man utnyttja det till sin fördel.. säger till barnet att det är busigt, barnet svarar då "ja, jag är busig. Jätte busig när jag är med dig!" hur söt som helst, smälte lite inombords då, lät så roligt när det kom från en två-treåring.
Så jag har det bra, dock ser jag inte fram emot rapporten. Är inte så värst sugen på att göra det,
men men.
Dräkten kom idag, den är väl helt okej men min hårfärg och smink som jag ska ha kommer bli det som avgör om dräkten failar eller inte. Blir intressant!
nu är jag trött och vill att det ska bli kväll så jag kan sova.
puss

det ringer det ringer skynda dig att svara

Äter godis medan jag ser på someone like you, Hugh Jackman <3
Har inte gjort mycket alls idag, mer än att beställa dräkt till den 29nde. Kommer äga!
Igår var Joel och Jenny här på kvällen, blev först the town och sedan såg vi the hidden war som var baserad på verkliga händelser, den var rätt awesome och hemsk.
Ryan Phillippe <3
praktiken börjar i morgon, det är väl helt okej. Första veckan är alltid segast och full av huvudvärk när man håller på att ställa in sig i verksamheten, men det går väl över det med.
Och jag vill ha halloween. Först 18 årsfest och sedan halloween och inte långt kvar till Teneriffa! Love.
pusspå och gonatt!

nightmare before christmas



till Halloweens ära, ska jag nog vara Sally på 18 årsfesten!



nu när sailor moon går åt skogen ..
det är vad jag gör idag, kollar efter utklädnader!

the corner

Hejsan!

Igår var det en rätt så grym kväll/natt.
Efter burger inn och mulan åkte jag, Jojo, Sanna och Sara till Alexandra som skulle firas!
Det var en jättemysig kväll med sjukt god mat, vitt vin och efterrätt! Var tänkt att jag skulle hem liksom de flesta gjorde vid tiotiden då vissa skulle ut och festa i Halmstad, ändrade mig och följde med ut istället. Alltså blev det en skräck åktur utan dess like till busshållsplatsen, en bussresa med en irriterad busschaufför och fem onyktra tjejer bak i bussen.
Det blev the corner när vi kom dit, mycket dans och alkohol. Träffade barndoms kompisarna där, Lena Julia och Anna. Det var roligt att få se dem efter ett par år!

Och nu längtar jag till teneriffa något otroligt! Om man får så mycket uppmärksamhet i Halmstad, hur galet kommer det då inte bli där? Asroligt!

Så, jag tackar Alexandra Wiberg för en grym fredag! Det fixade du bra sötnos!




GRATTIIIIIIS


Alexandra fyller år! Grattis tjommisen!! :D:D <3
MÅ DIN DAG BLI AWESOME!

blää

Jojo luktar kiss, och hon sitter bredvid mig .. usch..

kaffe

Inget internet i lägenheten, det suger ..
Men, igår kom Jenny hem till mig efter att vi köpt kakor och mjölk, blev gött med kaffe upptill!
Hon ägde mig dock i 500 :(
Nyss haft redovisning i förskola skola fritidshem och nu ska vi ha psykosocialt där vi sitter i grupper.
Jag vill ha helg ..
puss

..hahaha..

Idag har det varit en händelsefull dag, eller något.
Rebecka Sara och jag blev kvar en stund längre efter lektionens slut. Där blev det lite sång och för mig och beckis, kollade vi igenom samhällskunskapen!
Blev också torggrillen efteråt och en tur till kicks innan becka gick mot frisören och jag till spirans.
Fixat arbetstider inför praktiken nu, känns gött!
dock måste jag skaffa busskort,
jag måste också öva mig i kallprat
"..vilket fint väder idag, fin slips.." duvet, mr darling style.
ser på beck nu, gick en promenad med vovvarna och ätit mcdonalds. Det ni!
Vet ni vad mer?
Jag kommer ha en bra helg och jag längtar efter halloween och teneriffa!
puss!

?

Sitter i bf, har fritid för funktionshindrade.
Lektionen fick mig att fundera på vad jag vill jobba med i framtiden, och jag tänkte inte på att jobba med funktionshindrade utan istället att jag vill jobba med film eller med historia.. jag vet att jag är konstig och okoncentrerad på lektionerna
puss! :)

oth

Två avsnitt one tree hill idag, de sista av 8 säsongen sedan rör det sig mot den sista!
Tycker verkligen inte om de två senaste säsongerna, min kärlek till oth slutade när lucas och peyton gjorde det.
nu börjar det igen
puss!

filmlördag

Joel fick komma hit igår istället, lite synd om honom faktiskt.
Såg på gremlins, Gizmo är så söt!
Sedan såg vi också på Peter Pan once again, älskar!
Tillsist såg vi på A little princess.
Blev av med honom efter två någon gång!
Idag har jag gått ut med fyra hundar, känner mig smått cool! Sussie längst fram, Lina och Lady i koppel och Nova längst bak. Gick rätt bra ändå.
One tree hill ikväll, ska försöka genomlida det. Sedan ska jag beställa filmer från cdon tror jag..
Har nu kommit på att jag ska gifta mig med Jeremy Sumpter. Han är bara fyra år äldre så har en stor chans känner jag!

buuu

Vilka härliga flashbacks man får när man hittar mardrömsboken man kollade i när man var liten!
Drömde xantal drömmar om den efteråt och var livrädd för skogar, trodde alltid att en varulv skulle komma springandes ner från kullarna!
kommer få tillbaka mardrömmarna nu..

serious moonlight

God morgon!
Trött är jag, ser på tv och dricker kaffe. Hoppas att jag blir pigg snart!
Ikväll ska jag leka med Joel och vi ska se på the bourne identity har jag bestämt!
hejssvejs!

RSS 2.0