william is alive

Fört över videofilmer från min mobil som jag levde tillsammans med i några år, lyckades återuppliva honom och nu har jag sett en hel del bortglömda filer varav en jag inte ens vet var jag är/vad jag gör/med vem jag är .. vi sjunger nanne grönwall?! Jag är så förvirrad..
Hittade en film när jag och Linnea är på krigsstigen, i ästad. Kommer ihåg det så väl!
Joel som är på toaletten,
Jenny Emelie och Joel som har styrke tävling
Jojo som passar en stol med Ante
Jag blir så lycklig!

heather?!

God eftermiddag!
Igår lyckades jag ta mig till Alexandra i alla fall med Jojo Kalle Emil och Anton! Det blev en mysig kväll med god mat, disneylåtar, en cp film och hur mycket godis som helst!
Tack så mycket för en toppen kväll!
Men det slutar inte där, åkte vidare mellan tio och elva till Vessige där jag hamnade hos Joel! Sofie ville inte hem riktigt än så stannade där med Emma Nylund tills någon gång efter ett, det blev mer coca cola och ostbågar för mig samtidigt som jag äntligen fick se på den otecknade Peter Pan :D:D som Joel älskar så mycket!
Nu sitter jag och för över filer från mammas dator, går assegt!
Ikväll blir det doobidoo i hopp om att man sjunger Queen låtar..
Kom på nu.. att om jag ska leka med Joel så får det bli i morgon för jag har ingen skjuts ikväll.. oppsan..
:D
puss!

mot huvudvärk och kärlekssorg så ta en tablett ..

Inte min dag.
Ont i huvudet så får ta äcklig treo som gör att man vill spy, sen verkar det bli bajs för mig att ta mig hem till Alexandra.. Får se hur det löser sig!
Igår var det en go dag i alla fall, Pers Gekås historia som börjar bli en avslutning på våra lektioner och en Sanna som satt och grät av skratt!
Engelska B med, som förvånansvärt var rolig
och igår kväll gick jag en lång promenad i skogen, lite svårt att se vägen för det var kolsvart när jag kommit en tredje del av rundan. Asgött det i alla fall! Älskar naturen och musik i öronen!
PUSS PÅ ER!

kaffe

Hej igen!
Inget internet i lägenheten så är borta lite sådär ibland...
Igår var det aktivitetsdag med friskvård och bf. Rolig dag men lagom trött var man på hemvägen!
Idag började jag 8, börjat med engelska B i bf. Mycket roligare så tänker fortsätta där minsann om jag får för rektorn..
Nu lyssnar vi på goa låtar och diggar!
Jenny kommer på fika i eftermiddag, kaffe och kortspel!
puss!

mario

Så sitter man i skolan, helt ensam.. Where are you mates?
Tråkigt.
Men kan spela lite mario spel så länge, så det är helt ok ändå!
puss

blackjack

God morgon sjusovare!
Ser på blackjack i brist på annat samtidigt som jag sminkar mig och fixar håret, bra kombination tycker jag! :)
Skola, tre dagar denna veckan sen minsann är det två studiedagar varav en blir en kväll hos Alexandra Wiberg. Awesome!
puss på er!

the goonies

Hade en rolig lördag!
Joel kom hit, vi spelade lite armagetron som jag inte gjort på tre år! Sen hittade vi en 50 tals film som var helt random. Gamla filmer är så konstiga och roliga!
Gick ut en promenad, när vi kom tillbaka såg vi på The goonies. Önskar att jag sett den när jag var mindre, hur spännande var det inte då med skattkartor och ledtrådar?
Om en timma går brokeback mountain på tv, längesen jag såg den så det får nog bli lite tv tittande då.
Lilljenny kommer hem idag efter en vecka på Kreta. :)
puss!
'
nej vi är inte normala!

tv

Joel kommer hit! Eller han säger det, betyder antingen att han kommer om flera timmar eller att han inte har någon bil.. Så får roa mig själv ett tag till :)
Tog en promenad, satte mig och läste vid udden sen hittade jag hur mycket svamp som helst, mamma är inte alls lika bra som jag är på att hitta!
Ser på en riddares historia nu, på reklamerna skiftar det från det till livet enligt rosa som tydligen börjat gå igen - till skattkammar planeten som går på disney channel! Älskar!
puss!
midsommar 2010

Sept. 24, 2011

Ser på idolrepriser, tycker synd om Andreas :(
inatt har jag sovit, helt otroligt! Förutom när Sofie och Johan kom hem och brötade ..
Såg för första gången på en vampyrs bekännelser, den var bra men knasig. Sen nanade jag!
Idag ska jag ta en go promenad i höstvädret!
Sen ska jag få hit Joel ikväll. Annars är jag ensam hemma med päron och deras kompisar, kommer sluta med att jag sätter mig på mitt rum annars.
Kommer nog blogga mer och mer nu efter att man fått sin mac, asgo att skriva på och bilder kan man få tag i typ hela tiden!
Ha det gött
puss!

STOCKHOLM!

Har haft ett par av de bästa dagarna jag upplevt! Det kommer bli ett långt inlägg med bilder stulna från Sara och Jennifer!
Stockholm:
En lååång bussresa med energidrycker var det, men ändå rätt underhållande. Stannade i Järna där vi gick i ett "waldorf samhälle", sedan fortsatte färden. Vi tog en tur till svt också, där man fick se inspelningsrummen som Skavlan och när vi kom till vädret var det rätt skoj att ta foton!
Efter att då varit på dessa två ställen samt packat upp våra grejer, åkte vi till Gröna Lund. Där det var tipspromenad och en tävling. Snart flockades vi runt en annan tävling som Markoolio, Mojje, Gry, Agneta, Hey Baberiba killarna och TrollkarlsTobbe var på. Lyckades få två foton, sen begav vi oss till alla åkattraktioner. Inga som helst köer någonstans och helt sjukt roligt hade jag!
Sara och jag blev kvar längre än de andra, då följde vi med Pinge Becka Moa Linnea Julia och Sanna till lustiga huset, det var en roligt syn att ha med Pinge som var nära på att ramla hela tiden. Har inte skrattat så mycket på en hel evighet! Så åkte jag och Sanna kärlekstunneln där vi diskuterade vår kärlek till historia ,blinkblink! Tog tjusiga foton också ;)
Spökhuset med Jojo Sara Alexandra Anton och Ludde. (? är astrött, förlåt om jag glömmer någon i detta inlägget!) Var bokstavligttalat, livrädd. För det första, möttes man direkt av en clown. Jag hatar clowner. Inte okej att den följde efter heller. Sen när jag väntade för att se om han hängde med, var gången helt tom. Skulle precis runda hörnan, sneglade bakåt och där stod han igen. Där hade det passat in "nytnyttnytt" (psycho låten). Sen försvann de andra snabbt, blev kvar med Kudde där jag stannade kvar mellan utgången - en läskig mun människa med äckligt hår och alldeles svart i ansiktet på ena sidan, en clown på andra. Inte okej. Lyckades i alla fall ta mig ut levande.
Efter en drink med Sara, Lady Gaga Edge of glory när vi åker virvelvindrarna och den svinläskiga attraktionen och en diss från vår framtida make, stötte vi snart på det bästa på hela resan. Markoolio som skulle åka virvelvindarna. Fick ett foto mot ett fans vilja då han säger "Åh så mysigt!" sen efteråt kunde vi inte åka virvelvindarna med honom för han mådde illa, skulle åka något annat men det stängde. Slutade med att man gick arm i arm med honom med Sara pratandes i hans telefon med Markoolios kompis där de förklarade sin kärlek till varandra. Tog honom till Tyrol där han sa "Det är här festen är!" och så ville han att man skulle hänga med in, skulle så gjort det om vi inte hade en båt att passa. Helt galet roligt var det! Hur go som helst var han och underhållande när man försökte tyda vad han sa när han sluddrade oavbrutet.
Båten över, mötte Alexandra Ludde Jojo Jennifer Kevin och Anton. Tog oss slutligen in på en nattklubb där det blev fler drinkar, dans och sång. Asmycket folk, ändå var det inte många enligt Stockholmarna! Trevligt folk goa två som nästan blev utsparkade därifrån när de var på toaletten ;D Mysigt att sitta utanför porten Saga som portade mig och Jennifer, elak port. Ville inte alls gå när det var dags, Ludde fixade taxi sen åkte vi med Jannetaxichaufför tillbaka till vandrarhemmet. Spelade in en härlig film som avslutning på den lyckade dagen med en helgalen Alexandra. Somnade på toalettgolvet och skulle upp tre timmar senare.
Dag 2.
Blev en trött morgon, en trött föreläsning på fryshuset och sedan var det dags för shopping i Stockholm, ändå hittade jag inget jag ville ha. Sen blev det en tur till Riksdan. En hel del säkerhetskontroller och kaxiga vakter sen var vi inne. Asfint var det där och det var rätt intressant att lyssna på när man lyckades hålla sig vaken!
Bussresa hem, lagom trött. Dags att tagga inför studentfesten. Gjorde i ordning mig två timmar innan det var dags, emo fick det bli. Inte så lätt att hitta på något på bokstaven E.. Men blev rätt bra ändå.
Ännu en rolig natt. Inte lika rolig som Stockholm, men ändå rolig! Stötte ihop med Jenny och Joel som jag inte sett på evigheter kändes det som. En panda sa till mig att hon saknade mig på engelskan, tror det var Paula.. Fler drinkar och dans. Asvarmt därinne, iskallt därute.
Halv två drog jag mig hemåt. Äntligen lite sömn!!
Falkenberg då. Seg morgon, fick äntligen våra datorer och en svenska lektion med kärlek. Hela helgen blir lugn för min del. Ska vila upp mig lite, lär nog behövas.
Jag har haft askul. Har hur goa klasskamrater som helst som gjorde det ännu bättre. Det var mycket skratt och jag kommer minnas detta för alltid. Som sagt, något av det bästa jag varit med om.
Kanske lägger upp fler bilder sen!
Ha en toppen helg nu,
puss!

datooor

Sitter i klassrummet med Linn Alexandra och Jennifer, inviger datorerna och bjuder på första bilden!!
Kommer ett inlägg om stockholm senare! tjoho

koffein

Precis innan jag vaknade av alarmet vid 02.00, drömde jag att jag sa "jag har inte sovit på hela natten, mitt huvud har varit inställd på Stockholm hela natten", så när alarmet startade så tänkte jag "puh, vilken tur att alarmet gick så att jag inte somnade om!"

I alla fall.
Har duschat, krånglat med håret, sett på one tree hill, ätit macka med energidryck och kaffe upptill, nu ser jag på mamma mia och sjunger för fullt för att hålla mig vaken. Funderar på att spela sims i en timma..

Stockholm halv sex, känns helt okej!

Ha det bra,
puss!


sofie är go

Sofie körde mig till mcdonalds och betalade den dessutom! Känns helt okej!
Jag har ont i huvudet.. synd om mig.
Tecknar och ser på one tree hill med citronvatten intill. Blåst och regn, mitt väder!

puss!


thing 3

Hej.

Igår var Jojo och Sara här! Film, en krypande kotlett, god mat, godis och läsk var festligheterna. Samt en promenad i skogen med älglöss - som Sara nu också upplevt har vingar Jenny Persson!
Det var en mysig kväll med goa tjejer, tack! <3

Vaknade vid nio, Jenny är påväg till Kreta nu, hoppas hon inte är allt för brun när hon kommer tillbaka.. hon kommer aldrig låta mig glömma det annars.
Jag har sett one tree hill, säsong 1. Riktigt roligt för alla ser så små ut!
Nu ska jag leta färg, ska måla min dörr har jag tänkt. Känner mig lite kreativ idag så tänker teckna för fullt.

puss på er!


drömmar!

Inte okej. Skrev ett aslångt inlägg som försvann..
Jag skrev i alla fall, att Jojo är i skolan, jag försöker se på one tree hill utan en lins som sprack i morse. Kommer få huvudvärk när som helst nu, trots kaffet!

I natt har jag haft det väldigt underhållande. Jag drömde så många drömmar att jag lyckas komma ihåg några!
1.) Jag var i ett vattenland med gummibollar som man skulle studsa på för att hamna i bassängerna. Asroligt var det!
2.) Det var kalas hemma hos mormor och morfar med hela släkten, jag däremot var ute och irrade bort mig i skogen.
3.) En peddo gubbe gick på högersidan av en gata i Teneriffa, sa "stick iväg äckel", så blev han sur och tänkte säkert döda mig.. sjukt läskig var han.
4.) Jag och lilljenny var ute i ödemarken, där det var lera man skulle ta sig igenom med den gamla hästen trollet. "Hon kommer säkert sjunka som hästen i den oändliga historien!" sa jag, när vi klampade oss över.
5.) Det sista jag drömde innan jag vaknade av alarmet, en kineskille (tror det var hironackamurra i heroes) kommer springandes mot min mobilkamera och viftar med armarna samtidigt som han skriker.

Jag älskar drömmar, så sjukt roliga är de!

Snart ska jag till spirans och få tag i mina linser, kommer antagligen bli påkörd eftersom jag inte ser något. Men men.. det märker vi!
börjar halv tio idag, med samhällskunskap med norsken. Orkar inte..
nu börjar huvudvärken komma..

pusspåer!

tattoo



Tjoho, nu börjar vi närma oss teneriffa om jag redan tagit tatuering!
Jojo nanar över inatt i lägenheten (hon får minsann badda tatueringen!!)
I morgon ska jag leka med Joel och se på doobidoo!
På lördag blir det Sara och Jojo på en höstpicknick på ett berg med varmchoklad och muffins.

Puss på er,
jag har det riktigt bra!

grimgrinningghosts







För er som inte riktigt känner mig, jag är besatt av halloween. Jag lovar er, att jag tänker köpa några av dessa och ha en förjäkligt underbar halloween :D

började med att jag letade utklädnad till 18 årsfesten, slutade med att jag ser på olika sidor med halloween dekorationer..

skrumpna vindruvor..

One tree hill, skrumpna vindruvor, ett varmt täcke i ett kallt hus - är gött det!
Skolfotot idag, blev förjävligt men äntligen avklarat!

I morgon är det en rätt lång dag, men slipper vara ensam på kvällen i alla fall eftersom Jojo och jag ska leka! Ska försöka få tag i min plånbok, betala tillbaka Sara och Julia, sen köpa en ben n jerrys! Känns helt okej!

Snart ännu en helg! Sara och Jojo kommer till mig på lördag minsann. Kommer bli skoj som vanligt!

puss på er,
nu ska jag gosa ner mig och kanske somna! .. eller spela sims..


sara wehlin

Kommit hem till lägenheten efter att ha varit hos Sara en stund, gosat med en urgulligkatt och sen letade vi efter en birma på nätet som vi kan ha delad vårdnad på, gick sådär..
tack saris för en go eftermiddag i alla fall! <3

Så har jag varit i skolan idag, bestämt mig nu för att hoppa av i-valet efter att fått panik igen innan lektionen skulle börja. Uscha!
Annars har det varit en rätt slapp dag, Jojo och jag gick hem på håltimman, såg lite på one tree hill och så!

Nu har jag nyss ätit efter att ha lagat mat, återigen chili con carne, det enda jag kan utan att läsa recept. Dock är jag inte så bra på att koka ris..

Skolfoto i morgon, vilket betyder att jag förbannar vädret om det regnar!

ha en bra kväll!
puss!

storm?

I fredags var vi hos Sara, det blev disneyfilmer och energidrycker! Jättemysigt var det och roligt! :)

I lördags kom Joel och Jenny, sen på natten såg jag lite av gangs of new york, min goa film!

Igår åkte jag, mamma och Jenny till gekås. Köpte två filmer, 132 timmar och trassel. Mamma betalade resten av sakerna jag hittade! :) Hon är för go!

Idag var det en knasdag. Skönt att komma till lägenheten, dega framför tvn med en mintkrokant i hand!
Idag är jag inte på g. hatar engelska b.

btw, klass1 varning för vissa områden i Sverige, asnajs ifall strömmen går i natt! :D

puss!


pank

Jag suger.

Snart pank igen, jag är en usel sparare så det är helt sinnessjukt!
jojo följer med mig till banken i morgon när jag ska skaffa sparkonto! Tjoho!

mercury



Freddie Mercury hade blivit 65 idag.
Absout det bästa bandet genom tiderna!
<3


bohemian rhapsody

Home sweet home,
Tillbaka i lägenheten, rätt gött för jag sover så otroligt bra här! Skönt med sömn inatt.

Lyssnar på Queen, som jag älskar rätt mycket, finns inget som kan ändra min sinnesstämning som Queen, loveit!

puss på er!

trött

Igår firades jag, och Jojo var här som tur var!
Såg på Titanic och idag har vi sett på tecknat :)

Idag är jag trött, ska göra skapande nu med..
Ny skolvecka i morgon med.

puss!

förkyld

Idag har jag kört operation nysa. Jag har sniffat vit/svart peppar i näsan, jag har kollat mot solen, jag har låtit Rebecka försöka kittla mig under näsan, jag har sprutat parfym på både Becka och Alexandra- jag har fortfarande inte nysit. Hur lyckas man?

Jag har också åkt bil med Alexandra som förare till Mcdonalds, asgott!
Jag hade även prov på upplysningen som nog gick okej!

Ikväll är det "överraskning", vilket betyder kräftskiva.. inte så roligt. Jag och Jenny ska gömma oss och sjunga kareoke, eller något. Så sugna är vi på att umgås!

puss på er! God helg!


mardröm

Jag drömde verkligen en mardröm i natt,

Jojo "Du kommer aldrig att få honom!"
Joel "Fixa din egen drink."
Jenny "Böj lite mer så man ser din "fina" mage.."
Mamma "Du kan gå och dö, ingen skulle sakna dig ändå. va.. är det.. tårar? *skrattar hånfullt*
Sofie "Du är så egoistisk!"

Sjukt mycket skit jag har fått inatt.. alla hatar mig och jag fick verkligen inte killen heller :(

tullegullis



Ja, jag trivs rätt bra med en halgalen sextonåring!
Jag får prova på mina matlagningsskills, samt köper jag hem energidrycker varje dag nu. Underbart!
Såg nyss på "tullegullis", skrattade halvt ihjäl mig nu i slutet.. Jenny är rätt cp hon med :)

Idag har det varit en go dag, matten rullar på med Sanna - vi är rätt grymma när vi vill! ;)
P.A går bra, jag börjar faktiskt känna att det kan leda till något! Vem kunde ana det? Projektplanen klar!

I morgon sticker jag hem över helgen, gött det med. Få se på tv och inte bara dvd filmer, härligt!

puss på!

RSS 2.0