Halloween idag!

Gårdagen var helt galet skoj! Men bilder och mer text om kvällen kommer i morgon, samt text och bilder från ikväll :D

NU, lagar vi mat hos Sara! :D Jag Alexandra Julia Sara har fixat och donat, Jojo kom nyss och innan var vi på ICA utklädda :D tihi!

hörs i morgon sötisar! <3



Finns bara ett ord, galna <3

FESTJAAA

Sitter vid Jojos dator,
Matilda och Jojo är i badrummet och gör sig i ordning, Elin är på Jojos rum. Jag är klar, eller typ.. Kvällen kommer bli bra, det tvivlar jag inte en sekund på! :D

pirat, det är jag det! med rött läppstift, röda naglar och härliga sockar! Kan inte beskriva mig mer tydligt :D

ha en bra lördag, det kommer jag ha! :)

JOJO17BAST!

JOJO FYLLER ÅR! GRATTIS BÄSTAVÄNNEN!! <3




Halloween 2009!

Började prata med henne 23.40, efter några avbrott fick jag äran att säga grattis till henne först ;D *stort ögonblick*

snart ska jag till 17 årsbarnet, vi ska äta tacos och fixa till i huset! Kvällen kommer äga! :)

ha en superbra dag! I morgon är det Halloween, vilket äger :D puss!

fredag, härliga fredag!

Fredag!

Efter skolan blev det en härlig Halmstad tur med de goa tjejerna Julia och Sara! En massa man hittade, och vi taggade på som satan inför morgondagen! Tack för erat trevliga sällskap, ni är bra !<3

Om 25 minuter fyller Jojo år, så då kommer jag väl lägga in en sliskig text till min härliga bästavän :D Hennes födelsedag kommer säkerligen äga, så hon kan skatta sig lycklig! Grattis i förskott! :)

ikväll har jag gått från typ.. Hottebo. Lång härlig promenad genom skogen och när det är alldeles mörkt! älskar naturen!
   Sedan har jag sett på Final Destination, som äger btw. Dock var Quinn med från oth och jag gillar inte henne, så jag blev glad när hon dog :) Sedan såg ajg nyss på Identity, den ägde!

vi hörs snart pussiluskan på er! :)
Sara+Emma= ägande pirater i morgon!
förresten, bilder på mitt handlande kommer sen troligtvis :)

BJÖRNMOTHERFUCKERBJÖRN

Hemma efter en trevlig skoldag :)
Efter några lektioner så började 09BF att äta bullar och dricka en tvåliterscola! Efter det var det dags för tävlingar, vilket gick lite sådär va.. Jag hade i alla fall askul när Hannah Montana kom och jag var den enda som sjöng.. hehe.. Lite tråkigt att vissa blev sura för vår otroligt charmiga tävlingsinriktning, men det är ju så tävlingar ska vara tycker jag! Hur kul är det att säga "ursäkta, nu tror jag att jag vet svaret!" *viskar*. Då skriker jag hellre för full hals och sjunger ännu högre!
   I alla fall, vi åt sedan en massa godis och drack ännu mer cola! Vi skulle se på hitta nemo, men istället gjorde vi lite charader, sjöng och det var hur festligt som helst när vi satte oss närmre varandra, lyssnade på Jonatan, Julia och Pernilla som turades om att spela på gitarr medan vi andra sjöng :) Städningen ägde också, ashög musik -bland annat olyckan ;) mest lyckat var ju vid slutet! Gillar 09BF ibland riktigt rejält alltså!

Så, ringde Jojo nyss. Lördag kommer bli awesome! Och hon ville att jag skulle skriva något om henne här..
Utöver att hon ger mig huvudvärk så är hon det bästa lilla slisket som finns! Skulle gärna vara en snorbobba i hennes håriga näsborre, var i hennes sår och hennes tårar när hon krystar fram ett barn (jag vet, jag är så otroligt charmig!) jag älskar dig!

pusspå! :)

töntigtisdag

Godkväll

- Prov: Hälsopedagogik
- Redovisning: Förskola, skola, fritidshem
- Redovisning: Samhällskunskap

jag gillar inte denna tisdagen, men ack så skönt kommer det bli onsdag då vi börjar dagen 12.00 genom att bowla, och fredag då vi inte har de två sista lektionerna!

idag var jag på förskolan jag ska vara på, verkar bli ganska bra! :)

nu ska jag plugga lite till innan jag nanar, pussgurka!


Bowlingkväll

Lördag.

Åkte då till Falkenberg för att äta mig tjock och bowla :)
Mötte de tre filurerna, för att sedan bege oss till Stantons! Efter att ha ätit en halv kebabtallrik kände jag mig som en ballong, helt otroligt uppblåst!
Vi fortsatte med en normal cykel och en punkterade cykel, Joel blev inte alls genomvarm eller så efter att ha en 52 kilo lass på pakethållaren med ett hjul som snarligen skulle hoppa av!  
Jag och Joel hamnade någon annanstans efter att Jenny och Per ivrigt trampat iväg, istället hamnade vi på en gata vars gatulyktor slocknade när vi närmade oss, och tändes när vi var någon meter ifrån att passera. Spöklikt. 
 Bowlingen dårå.
Vi hade stöd på bowling banan vilket jag tyckte var jättebra med tanke på att jag inte är bra på bowling över huvudtaget, trodde jag i alla fall. Jag och Joel hade en intressant kamp på bowlingbanan då vi turades om att leda. Den sista omgången innan vi skulle sluta så hade vi lika mycket poäng, så vi gjorde ett avgörande spel.. joel vann..
Kvällen fortsatte med att hyra filmer och köpa coca cola. Vi kom hem till Per där världens mysigaste hund fanns! Asstor och supergullig! Och vi började se på the grudge. Faktiskt inte alls läskig och jag som var livrädd för den förr! Galet.
Efter det såg vi en bit på Corpsebride innan jag och Joel åkte hem till mig.

Det var en sjuhelsike så rolig kväll! Och jag ska ha revansch, tro mig!;)













bowla

Lördagskväll.
Ikväll blir det bowling med Jenny, Joel och Per :) det blir också pizza och en filmkväll. Kommer bli sketa kul!
Samtidigt en bit härifrån, Jojo får se sitt favorit band och hon kommer säkert trycka sig igenom folkskaran för att få röra John ;) Jag hejar på henne!

Nu gör jag mig alltså iordning, det regna inte lite utomhus. Kommer ta min enorma vinterjacka när jag åker, kommer se ut som en jätte vilket vi gillar!

så, nu lyssnar jag på this afternoon med Nickelback som jag har försökt visa Jojo ett tag!

hoppas ni får en toppen kväll, skriver innan jag åker säkert :)
puss!

huset fullt

Min dag har gått ut på att se på full house, ska nog snart sätta igång med pluggandet. Prov på onsdag och jag har bara läst igenom det, kommer bli lyckat ;D





min barndomskärlek, John Stamos. älskar hans frilla<3

johnossi 23 oktober

Börjar bli orolig.
halsont, huvudvärk, ingen röst, ont i magen, ögoninflammation och hör inget på höger öra (snälla inte öroninflammation!!) - hur katten ska detta gå över till Johonossi på lördag?! okej, 300 spänn är inte världens grej. Jag överlever. Men att missa Johnossi? FAN HELLER!! dumma förkylning, jag måste ju dit.

nej nu ska jag ta en tablett, vilket påminner mig om;http://www.youtube.com/watch?v=REe_SSJCJ8g

pusspåer


TJENARE ALLA MONSTERDIGGARE

rubrik riktad till alexandra ;)

igår var det en skoldag, en Jojo som åkte med hem till mig och en kväll som för oss två började med att se på Lejon Kungen 2 Simbasskatt och Herkulez! Äger.
   Vi åkte vidare till Darhult, där vi blev bjudna på asgod förrät, asgod mellan rätt med den absoluta asasasgodaste efterrätten!! så jäkla gott!
   Vi spelade spel och vi såg på bland annat Svanprinsessan :)
tack för en jätteskoj dag!

IDAG, vaknade- hade tappat min röst så för att höras måste jag skrika .. I alla fall, vi åkte till Halmstad. Köpte vinterjacka, halloween grejer, en tröja från vero moda och antagligen ska jag dit nästa vecka också! hittade assnygga kläder som jag måste ha.

ikväll kommer min lilla joelpoel, vi ska se på en massa härliga disneyklassiker (fast jag inte kan sjunga så det förstör asmycket!) samt ska mamma och pappa ha hit Anna-Karin och Per. Sofie och Frida jobbar, Jenny är uppe på sitt rum och halloween pyntar. Och Malin, hon sitter just nu vid datorn och chattar med mig :)

ha en bra helg sötnosar


onsdag

Idag blir det faktiskt skola!
hade feber igår så trodde att jag skulle bli hemma idag, men idag är det bättre! Bara lite yr men halsen börjar nog bli lite mindre röd nu i alla fall. pust ut på det, med tanke på att jag och jenny har planerat bowling till helgen,

hälsopedagogik
människor i behov av stöd
psykologi

så ser min dag ut :) inte rört frågorna till psykologin, ska nog sätta mig med det nu eftersom jag har 1 timme och 30 minuter på mig innan mormor och morfar kör mig till staden.

för övrigt glömde jag att hämta mitt smink ur Jojos skåp, så gissa vem som fick leta fram smink hemma? det ser just nu ut som att mitt ansikte är jätte pudrigt och brunt, medan min kropp är vit som snö- bra kombination alltså ;)
kommer bli en vaker syn för allmänheten!

nej nu ska jag dra mig, puss :)

APU

Har fått världens julkänsla efter att ha kollat i en julkatalog! Inte okej med tanke på att det är mer än 2 månader kvar..

något som dock gör mig glad är att jag har fixat APU-plats! Söderskolans förskola blir det, så åker med lillasysters buss varje morgon under APUn, det kommer hon gilla :D
ska åka dit nästa vecka och kolla läget, kommer bli jätteskoj!

nej nu ska jag nog se på con air eller något.
puss :)

ROCKA PÅ SÅ HÅRT DET GÅR!

en sjuk tjej! inte bra, men i morgon tänker jag tvinga mig till skolan! Idag missade jag som tur av inte så mycket, ligger före i matte och sedan är engelskan inte så jätte viktig. :)

lyssnar på goda barnfavoriter! drömhus, markoolio, vengaboys osv. vilket äger! Minnena kommer tillbaka!

längtar efter helg, det kommer bli skoj!

puss :)

helgg

Hejsan! Tänkte skriva lite om min helg :)

Fredag:
skola, tråkigt. På kvällen var det förfest med Matilda, Elin, Jojo och Jenny! Mycket skoj!
Begav oss till Grand, träffade Joel utanför bland annat :D Sedan gick vi in på grand, mycket spyor, rök och alkohol doft! för att inte tala om doften av svett. hehe. Alltför mycket folk, kunde gärna tagit bort en del!
Men det var en skoj fredag! Mycket händeserikt var det och det var härligt att festa med bra folk :)

så, lördagen..
Trött, sov i evigheter, såg på scrubs hela dagen typ och hade världens halsont. Tror att en viss jojo smittat mig haha :) Men men, så länge jag slipper feber så är det superbra!

Idag,
Sett på tv, druckit en massa cola eftersom det är kallt och går lätt ner utan att det smärtar halsen :) Jag har börjat på att städa mitt rum, går ganska bra :)

I morgon är det skola, slutar vid 11 så är ingen farlig dag. Dessutom börjar vi 11.45 på onsdag, tjoho!

ha de bäst, puss

cpdator

Hejsan :)
taggad inför morgondagen! laddar upp med ashög musik och sång! låter förjävligt, tycker lite synd om grannarna (a)

nu tänkte jag lägga upp bilder från lördagen som bestod av mycket prat, spel, mat och skoj! :D Tack Jenny Elin Johanna Matilda för en bra kväll!
   detsamma lär det bli i morgon när det härliga gänget ska förfesta tillsammans!

...nej de gör jag inte förresten.. suttit vid datorn i evigheter och försökt få upp bilderna men internet är ju helcp. så ni får se dom någon annan dag i hopp om att inget ska cp ;)

puss

nirvana

Har ju min systers superdåliga mobil, med hennes superdåliga musiksmak- trodde jag! Efter att raderat GRYMT många 200 eller 300 låtar med hip hop och skit så hittade jag nirvana och rise against, lycka :)

taggar inför fredag som kommer äga socke!! me likeee!

hoppas ni har det bra :)
sovmorgon i morgon, kan knappt bli bättre!

puss!


hej

dålig på att blogga. Ja.

Bilder på underbara helgen kommer senare! dock inte från i fredags då jag var med bästakillkompis Joel. Han förtjänar inte att vara med på min blogg :) Skoja, han är så söt så!

Jag klippte och färgade mitt hår idag, asmörkt är det nu. Men luktar ljuvligt av hårprodukter <3
   Efter att jag var klar körde kära syster mig till Mcdonalds :D lovelovelove!

nu, är jag uppe. Funderar på att gå ut och gå en runda i skogen i det ASMYSIGA höstvädret! är supersugen på halloween nu!

Grand på fredag, tjohosan! Åka dit med de bästa så kommer att äga ganska rejält ASSÅ!
puss slemproppar!

RSS 2.0