the muppets

Idag såg vi på en sjuukt hemsk film i historian om förintelsen. Sen blev det torggrillen med Alexandra Wiberg :)
- nu badar jojo och jag sitter och lyssnar på Queen. (L)


http://www.youtube.com/watch?v=JruqUIjl5Sw

ÄLSKAR!! så rolig!



EVJAPABBAPOWER!



EMMA + JOJO = EVJAPABBAPOWER!

sitter hos jojo och har tagit ett lååååångt bad! Massa ..bubblor.. och vid 8 blir det PARTAJ! Kommer bli asbra, puss på!

valborgsmässoafton!

MMMM, KAFFE!
Ligger i sängen och bloggar, dricker kaffe och tänkte se på twilight. Var ett halvår senast, men upptäckte att min syster inte lämnat tillbaka filmskivan utan musikskivan.. så får väl se på 17 again eller något!

FREDAG!
Blir bra! Historia, som jag nästan är klar med :D Och sen har vi nog matte, och jag börjar faktiskt förstå :o Och slutligen, den underbara svenska lektionen! Det är det roligaste vi gjort på svenskan någonsin, så sjukt kul är det :D Bra att vi fick David, han är alltid så villig!

Sedan blir det Jojo, och jag ska våldgästa hennes badkar! Medan hon gör våfflor till mig :) Sedan vid 8 drar vi till Tröingeberg för grill och mys! Kommer bli en bra Valborgsmässoafton!

puss på er, ha en bra dag! :)


pluggfuck

NÄSTA VECKA:

Måndag:

- Redovisning BKF, utsmyckningar i falkenberg.

Tisdag:
- Prov Fritidskunskap.
- Redovisning ULS.

Onsdag:
- Prov Idrott, Teori.

Torsdag:
- Inlämning, ULS.

Fredag:
- Redovisning + Inlämning Historia.
- Redovisning Svenska.

döda mig..


kebab

Sensuell bild tagen av Jojo på Stantons! 




super size me

Otur denna veckan:
- Tappat bort mitt matkort.

Idag käkade jag kebabtallrik på Stansons med Jojo :) och ikväll verkar det bli Mcdonalds (a) seriöst jag tror inte de finns någon onyttigare än mig och han i  "super size me".

Nu ska jag dricka kaffe, efter att ha vaknat från en hastig sömn, och se klart på en Shopaholics bekännelse. :)
puss,

duktig.. ? .. ja!

Känner mig så fruktansvärt duktig idag!!

har skrivit klart om Pearl Harbor, tror jag, och nu har jag skrivit en halv sida om orsakerna till andra världskriget :) och en viss liten söt Sanna Johansson loggade visst inte in vid 5 trots allt! ;o

nu ska jag fortsätta plugga, har fått värsta kicken nu! :D

puss,

bradag idag med

Det har varit en bra dag idag, fick vg+ i historian! Gränsen till MVG, om jag bara skrivit lite mer fakta om en författare.. suck..
David har bara varit lite smått kaxig, men det ändrar sig på fredag då vi ska öva på pjäsen ;)

efter skolan fikade jag med Jojo på stålboms! :) gottgott! och nu sitter jag och väntar på att Sanniii ska logga in så vi kan få koll på historian lite! :)

annars så tycker jag att kalle är otroligt elak som mobbar mina favorit filmer. . . fuck you.

- Disturbia
- Face off
- The dark knight
- Jurrasic Park 1
- The mask
- Snakes on a plane
- Bourne filmerna
- 21
- Oceans filmerna

med mera då såklart! :) (rebecka har sett en av dessa iaf, duktig du är! :D)


läskigt..

Nu ska jag snart sova. Har fixat en lite udda klädstil till i morgon, men har tröttnat på alla vanliga kläder så får ju göra lite skillnad. Bli inte för chockade ;)

Idag vid bussen så kom en 70 årig man fram till mig och fråga hur jag fick av mina byxor.. hrm... sen försökte jag gå därifrån man han följde efter mig. Som tur var kom Viktoria så när jag började prata med henne försvann han. SJUKT LÄSKIGT!! :O

puss,
(förresten är jojo duktig som skaffat blogg! http://crackingup.blogg.se! hon skulle hetat evjapabba men men..)

tele

pratar i telefon med joel! :)

ny bloggdesign

nu har jag ändrat min blogg! :)

ny mobil.. igen





Kollar runt på elgiganten bland annat för att hitta en ny mobil som inte kostar 3000 spänn..
Hittade denna för 2100 typ. Vet inte om jag vill ha den eller inte, hrmm.


puss


kaffe

Börjar min morgon med kaffe och en shoppaholics bekännelser :)
om en stund blir det skolan, suck. Men ska se på en massa projektarbeten så kommer nog bli inspirerande och bra :)

The replacements

pluggat fritidskunskap + historia. Puuh!
snart ska jag äta korv, potatis och sås. Och i morgon har jag sov morgon, yees, och slutar två! :)

The Replacements, here comes a regular.  finfinlåt.

puss!


bradag!

En bra dag! Fick sluta datorkunskapen tidigare så slutade någon gång efter tio, sedan gick jag Jojo och Rebecka och hämtade jojos yberfina skor och sedan gick vi till Stantons. Helt underbart att få äta kebabtallrik!

nu sitter jag hemma, ska snart plugga tror jag. ;)
puss!


...

jag är så jävla trött på att vara dum i huvudet hela tiden. fanfanfan

konfirmation

Helgen har varit riktigt bra!

i fredags hade jag då otroligt roligt då Jenny och Ulle var här. Jag läste upp min otroligt fina bok som jag skrev i femman, och vi höll på att skratta ihjäl oss! Helt underbart rolig och ful var den :D

i lördags var det konfirmation, träffade Hanna Kalle och Carina bland annat :) Sedan blev det mat och sådant med släkten. På eftermiddagen kom Jojo och vi gick till bäbäbisarna! :) Vi körde också fyrhjulingen :)

idag då, ska jag plugga och lite sådant. :/ och jag längtar till svenska lektionen! Kommer bli helt underbart rolig :D

puss,

rolig.

hejsan :)

Idag har jag haft en otroligt rolig dag!

historian fick jag G, hela arbetet var inte med så skickade om det idag. Får hoppas att de går bättre :o
Men sista lektionen, helt otroligt rolig var den! Jag Jojo och David kom i samma grupp, ska göra en teater. Och fy så roligt vi hade det! David ska vara en prinsessa så ska fixa i ordning honom med rekvisita ;) haha!

När jag kom hem så städade jag, Jenny och Ulle kommer sen :) Jag har också gått till grannen till bäbäbis, sen gått en promenix och pratat i telefon med Joel. :)

I morgon är det konfirmation, på med finklänning och skor! Sen kommer Joel och Jojo hit på eftermiddagen/kvällen :)

detta kommer nog bli en bra helg! Puss,

tidsfördriv




ny örininflammation. hejja!

Hejsan.
I morse hade mitt vänstraöra börjat värka och det var hemskt! Men tog en ipren och åkte till skolan, gick till sjuksyster och hon sa att jag skulle till vårdcentralen. Så det blev en kort stund på skolan, har i alla fall skickat in arbetet och hoppas att min grupp kunde flytta fram redovisningen! Inte direkt kul för dem att läsa extra mycket, men tror Anette fixade det :) Så redovisningen och APU uppgiften kvar!

Åkte då till vårdcentralen i Slöinge, och de sa att jag hade fått en ny öroninflammation- suck. Snälla ge mig maginfluensa istället!

Åkte hem efteråt, nu sitter jag och tecknar för fullt. Lägger nog ut bilder snart. Har inget direkt bättre för mig så :P
I morgon blir det nog skola om de inte värker som idag. Men hoppas på en förbättring, ska få nya tabletter så får hoppas att antibiotikan räddar mig från värken snart! :)

puss!

söndagar är en pluggdag

hejsan vänner,

Idag är det en tråkig söndag. Har tre inlämningar jag ska bli klar med. Snart klar med två av dem i alla fall, :)

än så länge har jag sett på teve, målat klart en tavla som jag kanske lägger upp på bild sen. Nu ska jag göra klar lite plugg, sen ska jag nog gå en promenad. :)

puss,

shopping!


Köpte denna klänningen på Gina Tricot för 399:-


Och denna skjortan på Gina Tricot för 149:-

:)

remember me.

Jag är en ganska dålig bloggare.. men i alla fall!

Denna veckan har varit jättebra. Jag har haft väldigt roligt på praktiken och det var riktigt sorgligt att skiljas från barnen idag, speciellt när de ville att jag skulle stanna kvar och läsa och leka med dom. :( Kommer sakna dom. Men APU uppgiften är snart klar i alla fall och jag fick bra kritik av min handledare! Jag fick också ett presentkort på 100 kronor på stålboms :) och jordgubbsglass, mums!

Idag har jag då varit på praktik. Elinor kommer jag sakna extra mycket, och Linnea.
- efter praktiken åkte jag hem och duschade innan jag åkte till Halmstad för att möta upp Jenny och Ulle :) Vi gick snabbt igenom alla affärer och jag hittade en söt klänning, kommer bild sen, som jag ska ha bland annat på Jennys konfirmation. Sedan en skjorta och en bh. Bild på skjortan kommer också upp på bloggen!
Det fula var att jag hade med mig 1000 och tänkte "jo men detta blir väl bra. Tror inte jag kommer slösa bort allt." Sanningen är att hela tusingen är kvar! Hittade 800 spänn i min plånbok, och jag har ingen aning om varför det låg pengar där för det gjorde det inte senast! Helt galet :o

I alla fall åt vi på donken, sen såg vi på "Remember me". Och den rekomenderar jag starkt! Den var så sorglig, så dramatisk och helt underbar! Jag som gillar mer action eller komedier blev helt otroligt galen i denna filmen. Och i slutet grät jag hysteriskt, fy så hemsk det var! Men den var väldigt fin. Robert Pattinson är ju inte helt fel heller (a) Men se den, den är värd det.

Nu har jag skickat in historian, äntligen! Det cpade hela dagen igår så rena turen att det gick nu. Annars hade jag blivit sjukt ledsen. Men nu ordnar det nog sig :)

puss,

en massa

För en stund sen gick jag en lång promenad med Sussie, hamnade fel för tredje gången nu på samma ställe. Haha :)

idag hämtade vi äntligen Malin på flygplatsen! :) Har också sett en film därifrån som hon filmat.

Igår såg jag på Bourne filmerna med Ulle och Jenny, fast åkte hem så missade sista filmen :(

I morgon ska jag åter tillbaka till Asige, sista praktikveckan. Tråkigt att det inte är mer, har ju missat ganska mycket också. Men kul att få träffa barnen igen efter nästan två veckors uppehåll. Ska se till så jag kan jobba två timmar extra istället för att ta en hel dag till att vara där nu när jag måste ta igen en dag :P

efter dagiset ska jag hem och plugga har jag bestämt. Har ju historia, praktikuppgift och Waldorfarbetet. Tur att jag börjat med allting i alla fall! Historian är ju nummer ett för det ska in redan på fredag. Är klar med en av tre sidor, den uppgiften då man själv ska välja något som hände under första världskriget. Jag valde om revolutioner och Romanov. :) Blev faktiskt rätt så bra!

puss,


lurifaxRonny

Har jag övningskört bil och pappa lurade upp mig i en brant uppförsbacke och sa att jag skulle ha 3;ans växel. Mitt i backen sa han "ta tvåans" och då hade jag inte tillräckligt med fart så det slutade med ett kärringastopp. Pappa blev otroligt skadeglad, suck -.-'

Nu lagar jag tacos, jag fixar ännu en gång köttfärsen ;) Kommer bli supergott! Trots att jag åt det i förrgår.

Har gjort mig iordning inför kvällen, kommer bli skoj! Fast åker nog hem vid tolv, ska till ikea i morgon och sedan hämtar vi Malin på flygplatsen :)

puss!


uppdatering

Uppdatering:

Jag åkte då till Ulle och vi gjorde tacos lagom till Jenny kom :) Vi såg på 2012, som jag inte tycker är direkt bra men de andra hade inte sett den så. ;) Efter att den var slut så såg vi på en film med Ulles favorit, BRAD PITT. Det var väldigt roligt trots att jag inte hörde hälften av vad Jenny och Ulle sa eftersom mina öron inte fått tillbaka sin hörsel ordentligt än ;)

Igår så övningskörde jag! :D första gången och jag var faktiskt otroligt nog rätt så duktig, inte för att skryta. Men trodde jag skulle köra på ett träd eller något, och pappa var hundra på att jag skulle få kärringa stopp eftersom vi körde på ett ställe med backar hela tiden. Var nära en gång, mitt i en backe då jag inte fick i någon växel men lyckades inte döda bilen :D Tjoho!

Idag ska jag övningsköra igen, sen ikväll ska jag till Ulle igen med Jenny och vi ska stirra på Matt Damon i några timmar ;)

MIN BÄSTA ELIN ÄR HEMMA IGEN!! :D:D och i morgon kommer min BÄSTA MALIN HEM!! Detta är en bra helg :D

puss,

GRATTIS MALIN SAMUELSSON, 19 ÅR!

God morgon!

Har varit vaken sedan halv åtta idag, som alla andra dagar. Frisk bortsett från öronen, får se hur jag gör med praktiken. Kanske åker dit och jobbar några timmar efter skolan om två veckor istället för att ta igen de 7 timmarna jag missat. ;)



Idag fyller en av tre världens bästa systrar år, Malin 19 år idag! Kommer ihåg vad jag gjorde förra året, tog en promenad och plockade vitsippor till Malin. Jätte skönt väder då, idag lite mer molnigt. Men Grattis, hoppas du får en bäst födelsedag i Kanada med Trevor! 
 
puss,

8.00

hej!

Gick upp vid 8, som alla andra dagar nu för tiden! Och idag har jag målat två tavlor, som just nu ligger ute i skolskenet och torkar. Ska fortsätta med detaljerna sen. Snart ska jag nog ta en promenad men en enorm mössa på huvudet så jag inte blir ännu sjukare om öronen. Jag är frisk i kroppen men hör inget, känns bra! ;)

jag vill till ulle. saknar henne efter att inte ha sett henne på mer än två veckor! Helt galet är det!

lite bättre!

hej,

Hör knappt någonting fortfarande, men är lite piggare idag. Kan äta lite mer så det blir allt bättre! :) Jag har till och med försökt plugga.
Har lyckats skriva en halv sida om kvinnor under första världskriget, börjat på att skriva om första världskriget. Lite segt är det så funderar på att skriva om min egna, ska skriva om romanov. Det verkar intressant :)

ska plugga vidare,
puss

saknar e.d.s

JAG SAKNAR...

Elin Darhult Störby otroligt mycket eftersom jag inte sett henne på en hel evighet! Varför var du tvungen att bege dig till N.Y för?! kom hem nuuuuu. Saknar dig och älskar dig mycketmycket.



puss,

sjuk...

Typ fjärde dagen på antibiotika, ingen större förbättring i öronen. :( Men idag hade jag ingen feber, äntligen, och det är en stor lättnad att jag kan röra käken :D

jag vill ha en toppen kväll med de två bra Ulle och Jenny. Så om jag inte blir frisk snart så har inte jag sett Ulle på iaf tre veckor, helt sanslöst galet! Men med tanke på att hon lämnar mig sedan i typ ett år så borde jag klara mig .. :D

har fortfarande inte orken att plugga, snart varit ständigt sjuk i 2 veckor, två kvar sen är det inlämning. Får försöka göra lite idag i alla fall. Har kommit fram till vad jag ska ha på historian iaf! :D Ochu Waldorf har jag nästan all fakta också, (tack vare de underbara böckerna jag har, hallelujah!)

puss

sjuktsjuk

Hej,

Jag har nu få ännu en influensa som innebär feber, öroninflammation och spyor. Jag börjar bli väldigt trött på mitt immun försvar. Men i alla fall, den senaste timmen har jag iaf fått en liten hunger känsla i magen! Ville så gärna åka till Simon för att fira han och Joelles födelsedagar! Tråkigt om jag inte kan det :( men grattis på födelsedagen simon :D 

En dag kommer jag få åka till dagiset, men det gör mig faktiskt inte så mycket! Jag har jätte skoj där och barnen är så gosiga, väldigt kramsjuka är dom!

Malin har i alla fall skickat mail till mig från Kanada nu, väldigt roligt att få ha något att göra. Hon bloggar också som tur är: http://maidenly.blogg.se

Sofie är för snäll hon, hon kom in flera gånger till mig med vatten, godis, vindruvor och sedan kom hon dit flera gånger om det var något jag behövde. Tack 1 av 3 världens bästa systrar!

Var inne på sjukhuset i Halmstad, han skrev ut antibiotika (tyvärr eftersom jag lätt spyr av de..) men det har faktiskt gott väldigt bra :) dock ingen förbättring än så länge :(

nu ska jag gå och lägga mig, försöka dricka lite kanske.
puss

RSS 2.0