ASIGE FÖRSKOLA

Nu ska jag snart åka till Asige, ska jobba tillsammans med mormor idag! :) Jobbar en timme extra så jag kan åka med henne hem.

Malin har inte mailat mig som hon skulle gjort för ca 4a timmar sedan, väldigt orolig. Förhoppningsvis är allt som det ska i alla fall. älskar dig

ta en tablett

God morgon! :)

idag mår jag lite bättre, som tur är. Trodde jag skulle vara ännu sjukare idag eftersom jag stack till Jojos fest. Men jag är glad att jag åkte dit, kul att träffa folk! Getingetjejerna Lovisa och Tove, och Alexandra också! Riktigt roligt att träffa dem! :D Marika och Carro var inte världens nyktraste, haha ;) För min del var det ingen dricka, vilket Simon tyckte var ovant x)

Ikväll ska vi ha hit mormor och morfar, ska äta smörgåstårta och ha mysigt. Ett litet avsked av Malin innan hon reser till Kanada i morgon. Kommer sakna min knasiga syster! Men ska hänga med och lämna av henne vid flygplatsen så ska åka härifrån 04.00 i morgon!

Nu ska jag ta huvudvärkstablett, och mitt liv är just nu baserad på tabletter så tänkte lite på ett youtube klipp;
http://www.youtube.com/watch?v=REe_SSJCJ8g

puss!


kelso<3

jag har varit en ganska dålig bloggare, har varit jätte trött efter praktiken och nu ligger jag i feber.

Än så länge så har APU'n gått fruktansvärt bra! Jag har jätte roligt och barnen är så gulliga! Personalen är också jätte trevliga, ett härligt gäng! :) Och de verkar nöjda över att ha mig där så det kan inte bli bättre! :)

I onsdags så kände jag att jag började bli lite sjuk. Så i torsdags hade jag fått feber så fick bli hemma, idag ar det samma sak så det verkar inte bli något partajande för mig ikväll. Tråkigt när jag hade planerat allt och sett fram emot det riktigt mycket! Nu får ju Jojo ta hand om 40-50 pers själv.



r.i.p Kelso, vackra katt.<3



Igår köpte mamma och pappa en hundvalp till Sofie i 18 års present, så sjukt söt är hon! Lilla Nova. Lägger ut bilder sen :)

nu ska jag försöka äta, puss!

Dag:1 APU

Första dagen på praktik!

Kom dit strax efter tjugo över sju och då hade Anna, handledaren, bara var där. De flesta barnen kom runt halv åtta och jag har ingen koll på vad alla heter.. Men i alla fall, först kom Fridolf. Han var ju hur söt som helst! Bjöd in mig till hans födelsedags kalas på Busfabriken (h) Sedan kom lille Liam, som tvunget ville skjuta ner sig med sin leksak (var leksaks dag idag) därefter kom lilla Linnea, Emelia och en massa fler!

Under dagen fick jag putta på gungor tills mina händer värkte, leka med barbie, pyssla och klistra, läsa böcker om barbapappa m.m Hade riktigt roligt!

Hade sedan samling, då vi skulle presentera olika leksaker (eller barnens leksaker) och då var Liam så söt att han sa att han älskade mig, haha söt! :D

I morgon ska jag jobba med underbara mormor Kerstin! Sedan får jag nog skjuts av Johannes hem! :D

puss

mormor och morfar.


ni är de bästa som finns.


jag gillar inte vår källare för om man går ner dit så måste man:
1. Ge katterna mat, vilket är otroligt jobbigt att gå upp och ner hela tiden.
2. Lägga i pannan
3. Det jobbigaste, ta tvätten.

Allt detta för att jag skulle leta upp inneskor till morgondagen! Suck..

men sen kom malin hem från mormor och morfar och gav mig 2000 spänn från dem! :D älskar min mormor och morfar, och på tisdag ska mormor till Asige förskola så vi kommer jobba tillsammans :)<3


min helg.

Min helg har varit väldigt bra!

fredag var det bio tillsammans med Jenny och Ulle :) Såg Green Zone och den var sjukt bra! Freddie<3 sedan åkte vi hem till mig och såg på en cp läskig skräckfilm "amusement", läskig för att det var en människa utklädd till clown (livrädd för clowner, speglar och dockor) sedan såg vi på en annan film, något om "vem vill bli miljonär". :)

lördag var Jenny och Ulle hos mig till eftermiddagen, sedan var det hemma kväll och såg på film med pappa och Jenny- Jurassic park. :)

söndag är det dock en as tråkig dag. Nervös är jag också, praktik i morgon! Men det blir nog bra :)

längtar till fredag, partaj hos jojo! :)

puss

singin' in the rain

Haha, kollar på singin' in the rain, så sjukt söt! Tror jag såg den när jag var liten.. :)
snart helg och i morgon har jag beställt biobiljetter till "green zone" med underbara matt damon! <3 :D

puss,

weeey,




Detta håller inte länge till!
Kan inte äta får då känns det som jag ska spy, om jag inte äter så är jag vrålhungrig. Och nu är jag dödstrött, helt utmattad efter dagen. Frossa också. Detta är helt knas! Blir inte bättre att ha blåmärken på handen efter hjärt och lung räddning, hehe ;D

i morgon har vi ULS, engelska, no och fritidskunskap. Sedan blir det APU, jappjapp. Inte direkt världens roligaste.
nu ska jag nana, puss på.


signal

snacka om att Luddes sms + ringsignal äger! Jag och jojo som äger på att fixa superbra signaler ;)


nu ska jag plugga en massa utveckling livsvillkor och socialisation! Heja på..

puss

uppdatering av blogg.

Sämst på att blogga den senaste tiden! tänkte uppdatera lite nu istället,

Helgen var underbar! I fredags var det familjen som gällde sen på lördagen blev det fest hos Elin :) Väldigt gott käk, potatissallad + kyckling (den vanliga salladen glömdes bort..?;)) sen så sattes festen igång! hade väldigt roligt! :) Sedan blev det en åktur med Ante till Slöinge.
Tack elin! :)<3

Idag har det varit skola, en av de värsta dagarna i skolan på väldigt länge.
Linn<3

Saknar rebecka söderdahl väldigt mycket, inte samma sak i skolan utan dig.

puss

michael sheen

ser på en film där underbara Michael Sheen är med! :D han äger.

fortfarande sjuk, men i morgon är vi lediga och då ska jag köpa skinnjackan på vero moda :D

puss

wtc



så sjukt jävla orättvist att de som inte bryr sig ett skit om mänskligheten och vars syfte är att döda- är de som överlever.
Medan de som bryr sig och som inte är självisk utan kan offra sitt egna liv för någon annan, även om man inte känner någon utan ändå kan vara barmhärtig- är de som dör.
Kan inte förstå hur människor kan offra varandra bara för att man själv är självupptagen med att själv få finnas och märkas. Att endast sitt egna syfte är det som räknas.

Livet är orättvist. Och vissa människor skulle inte förtjäna något så fint som livet.

WTC. En sjukt vacker film.



Blackie<33

Blackies svans har typ ingen päls. Hon drog bort lite av den innan från svansen, och jag hoppas verkligen inte att hon har fått någon sjukdom. Och absolut inte rävskabb för då jävlar ska jag tvinga mamma och pappa att köpa botemedel. Ingen får röra mina katter, ingen ska få avliva henne. Men förhoppningsvis är det inget! Det värsta är att om det är rävsjukan så smittas det hur snabbt som helst..

nu sover blackie så sött på sängen, jätte söt! Älskar henne,<3




bild på den finaste katten som någonsin funnits, Min Mimmi.<3

world trade center

ikväll blir jag sittandes framför teven. World trade center på tvn halv tio ikväll så den ska jag absolut se! Nicholas Cage i mitt hjärta<3

Igår var det ganska tråk. I alla fall tills de blev ett litet krig, johan och fredrik snodde min mobil så kvällen gick till att försöka få tag i den! sen pratade johan med väldigt vacker fransk brytning med jojo på telefon, haha :)

puss

sjuk

Dricker min andra kopp kaffe idag och överför musikfiler från datorn till mobilen :)
är sjuk så blir inte någon bio trots allt, men förhoppningsvis blir det nästa helg i stället för Alice i underlandet verkar sjukt bra!
:)

puss

alice in wonderland

sitter och jobbar lite på svenskan. I morgon blir det skola tror jag, och på kvällen blir det i så fall bio i varberg med Simon och Alex bestämt iaf! :) Alice in wonderland, så sjukt bra verkar den!

puss


GEöranKÅarlsson. 'S

Första skoldagen efter lovet och förutom att jag tappade bollen när jag stolt försökte dribbla den till mål och skämde ut mig, så har dagen varit helt okej! David är bara allmänt dum. :)

Linn fick sin present idag och efter skolan åkte jag till Ullared. Köpte även Sannas försenade present på Guld och smedja (?) sen blev det Gekås! :) Köpte "luftslottet som sprängdes", stift till mina pennor, papperskorg, färger till målning och även 4 stycken 36 x 48 cm målardukar! Så i kväll eller i morgon så sätter jag i gång med det :) funderar på om jag ska måla något helt nytt eller göra en teckning som motiv. Hrm...

I morgon blir det ingen skola för mig, har cp skit i halsen så blir hemma i morgon så jag kan komma och vara bättre på fredag då det är riktiga lektioner. Vill inte missa något nu! Och absolut inte frågorna på historian, så sjukt jobbiga! :(

- såg ett lodjur för en stund sedan! någon hade varit kört på den :( hemskt. Inte så långt bort från mitt lilla centrum : BJERNARED! :D

pusspå

kvart i 7

Nu är klockan ungefär kvart i 7 och snart går jag ut till bussen som tar typ en timme att åka. Suck :(
kanske får tillbaka historia prov+uppgiften idag! Pirrigt som tusan!

puss

skinnjacka..?

Suttit ett ganska bra tag och letat efter en snygg ljusbrun skinnjacka, vet nämligen inte om den på Vero Moda finns kvar. Ska kolla upp det i morgon. Förhoppningsvis finns den eller så får det blir en annan jag kollat på, tyvärr inte lika snygg :(

nu lägger jag mig. Skola i morgon då jag får träffa saknade tjejer i klassen!

puss

dating in the dark

kom precis ut från duschen och sitter nu och ser på "dating in the dark". Lite smått intressant. Ska snart göra en semla nu vid reklamen och koka kaffe! :)

puss


Halmstad shopping


Skjorta.
Gina Tricot 149:-



Jeans.
Vero Moda 300:-

:)


halmstad med de bra.

Igår var det halmstad med Jenny och Ulle! :)
Träffade ganska mycket trevliga människor, bland annat Linn och Malin i klassen :) Också min syster, Viktoria som jag inte sett på evigheter och deras vänner. De såg också på Shutter island med Leonardo di caprio. Och jag varnar er, se inte på den! Den var ganska bra men jag och Ulle förutspådde slutet väldigt tidigt och det var ett slut man inte ville ha. Var super frustrerad över det!

När vi kom hem till mig såg vi på Shrooms, med snygga Robert Hoffman (step up 2, she's the man) <3

i morgon öppnar skolan. Ganske skönt att slippa gå en heldag som början på veckan!
puss.

halmstad

Godmorgon!
har precis duschat och ser nu på teve. Ska snart koka kaffe och sen måste jag städa mitt rum lite innan Persson kommer hit, haha :) vi åker sedan till halmstad där vi möter upp ullebullebunderbar. Sen blir det bio ikväll: Shutter island. Asnice :D

puss

RSS 2.0